Witam Wszystkich - Kubiakpiotr1982

Zdjęcia naszych ogrodów.
Krzysiek182
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 20 kwie 2008, o 21:59

Post »

WOW. Wielkie gratulacje. Mam zamiar też doprowadzić tak działkę (przynajmniej w 70% tak dobrze jak twoja)
Awatar użytkownika
Kubiakpiotr1982
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 19 paź 2007, o 16:47

Post »

...a jak sie pobrudzą białe kamyszki to pograbie troche w nich i znow bada białe jest tam tego 1/2 tony wiec nie martwie sie poza tym w miejscach najczestszego pobytu przy grillu planujemy kupic 2 plyty kamienne w kształcie drewnianych krażkow, wiec o brud sie nie matwimy (pod kamyszkami jest agrowloknina wiec nie ma bezposredniego kontaktu z ziamia). A oto dzisiejsze zdjecia. Powoli powoli to idzie ale za to im wolniej tym dluzej sie cieszymy :) pozdrawiamy wszystkich...
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Kubiakpiotr1982
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

witam dawno mnie tu nie bylo a prace powoli posuwaja sie dalej...

Obrazek

i ciągle pracujemy nad polepszaniem :)) pozdrawiamy
bożena170365
500p
500p
Od: 17 lut 2008, o 22:48

Post »

Witaj ,duże zmiany w Waszym ogrodzi,altanka zapowiada się super.............moje gratulacje ;:63 ;:63 ;:63
Pozdrawiam, Bożena
Zapraszam do mojego ogrodu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=12693
Awatar użytkownika
moon_ska
100p
100p
Od: 29 kwie 2008, o 18:44

Post »

Witaj Piotrze.
Pozwoliłam sobie zajrzeć do twojego ogrodu i muszę przyznać, że zaciekawiłeś mnie! Będę zaglądać w przyszłości, żeby zobaczyć kolejne metamorfozy byłego ugoru :wink:
Pozdrawiam cieplutko
Amatorka....z sercem do roślin
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
Pauzalka
500p
500p
Od: 15 wrz 2006, o 09:44
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jestem pod wrażeniem, gratulacje :) Fajna ta Twoja studnia, ja mam na środku podwórka betonowe straszydło z którym muszę coś zrobić, podpatrzę :wink: Grill super, czekam na finisz altanki :)
Mój ogród.
Pauzalka
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

zdecydowanie będę tutaj często zaglądać - bedziesz , miał piękny ogród :lol:
Awatar użytkownika
Kubiakpiotr1982
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

witam ponownie. znow dlugo nie pisalem ale za to wkleje kilka fotek. pozdrawiam wszystkich i zycze wszystkim forumowiczom - ogrodnikom duzo pogody i .. mało chwastów :)))

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Kubiakpiotr1982
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

witam serdecznie.

Dziś w koncu zaswieciło porzadnie słoneczko od dluzszego czasu wiec z samego rana stwierdzilismy ze to odpowiednia pora na działke, w koncu nasze kwiatuszki i nasze nowo co wsadzone tujki też chcą pić :) po drodze zachaczylismy do praktikera i mila nispodzianka bo kupilismy piekne 1 metrowe cyprysy za 9.99 a wiadomo ze iglaki zawsze sie przydadza :) pozniej do pobliskiego ogrodniczego sklepu, a ze od dawna chorowalem na purpurowego buka typu pendula wiec kupilem zonie na imieniny :) (oczywiście zonie sie tez podoba hehee). poniżej kilka najswierzszych fotek z naszego ogrodu, kktorym z dnia na dzień jest wg nas piekniejszy i kolorowszy a to wszystko za sprawa kochanej zonki. pozdrawiam i zachecam wszystkich do wklejania jak najwiecej fotek z waszych ogrodow bo w koncu sami nawzajem musimy sie inspirowac :) pozdrawiam i zycze słonecznych chwil na dzialce.

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Kubiakpiotr1982
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

i znów zaczęło się od nowa...pomysły, praca, realizacja. znow zabralismy sie ostro do pracy bo przeciez taka praca to czysta przyjemnosc. pozdrawiam wszystkich i zycze kazdemu z osobna udanych plonow :) a ponizej kilka zdjec z naszej majowki Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
SEWERYN_S
50p
50p
Od: 3 maja 2009, o 12:36

Post »

Witam Piotrze. Ja jestem także młodym grodnikiem. Mam 28 lat. 2 lata temu wybudowałem dom i oczywiscie działeczka poszła ostro w ruch. Pracuje w ogrodzie do dziś stale go upiększając i powiem zrobiłeś kawał dobrej roboty. To jak narkotyk - uzależnia. Pozdrawiam - niedługo pochwale się swoim a na razie podziwiam Wasze, bo w każdym jest piękno.
Awatar użytkownika
Kubiakpiotr1982
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

wielkie Dzięki to fakt ze dzialka wciaga jak narkotyk. w takim okresie jak teraz tym bardziej gdzie wszystko budzi sie do zycia widac przyrosty. z checia obejrze twoj dom i ogrod - to pewnie bedzie niezly widok. pozdrawiam
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam,jestem pod ogromnym wrażeniem pomysłów,aranżacji całej działki,piękny zakątek tworzycie,gratulacje.
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”