Witam Wszystkich - Kubiakpiotr1982
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 20 kwie 2008, o 21:59
- Kubiakpiotr1982
- 10p - Początkujący
- Od: 19 paź 2007, o 16:47
...a jak sie pobrudzą białe kamyszki to pograbie troche w nich i znow bada białe jest tam tego 1/2 tony wiec nie martwie sie poza tym w miejscach najczestszego pobytu przy grillu planujemy kupic 2 plyty kamienne w kształcie drewnianych krażkow, wiec o brud sie nie matwimy (pod kamyszkami jest agrowloknina wiec nie ma bezposredniego kontaktu z ziamia). A oto dzisiejsze zdjecia. Powoli powoli to idzie ale za to im wolniej tym dluzej sie cieszymy pozdrawiamy wszystkich...
- Kubiakpiotr1982
- 10p - Początkujący
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Witaj Piotrze.
Pozwoliłam sobie zajrzeć do twojego ogrodu i muszę przyznać, że zaciekawiłeś mnie! Będę zaglądać w przyszłości, żeby zobaczyć kolejne metamorfozy byłego ugoru
Pozdrawiam cieplutko
Pozwoliłam sobie zajrzeć do twojego ogrodu i muszę przyznać, że zaciekawiłeś mnie! Będę zaglądać w przyszłości, żeby zobaczyć kolejne metamorfozy byłego ugoru
Pozdrawiam cieplutko
Amatorka....z sercem do roślin
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- Pauzalka
- 500p
- Od: 15 wrz 2006, o 09:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jestem pod wrażeniem, gratulacje Fajna ta Twoja studnia, ja mam na środku podwórka betonowe straszydło z którym muszę coś zrobić, podpatrzę Grill super, czekam na finisz altanki
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
- Kubiakpiotr1982
- 10p - Początkujący
- Kubiakpiotr1982
- 10p - Początkujący
witam serdecznie.
Dziś w koncu zaswieciło porzadnie słoneczko od dluzszego czasu wiec z samego rana stwierdzilismy ze to odpowiednia pora na działke, w koncu nasze kwiatuszki i nasze nowo co wsadzone tujki też chcą pić po drodze zachaczylismy do praktikera i mila nispodzianka bo kupilismy piekne 1 metrowe cyprysy za 9.99 a wiadomo ze iglaki zawsze sie przydadza pozniej do pobliskiego ogrodniczego sklepu, a ze od dawna chorowalem na purpurowego buka typu pendula wiec kupilem zonie na imieniny (oczywiście zonie sie tez podoba hehee). poniżej kilka najswierzszych fotek z naszego ogrodu, kktorym z dnia na dzień jest wg nas piekniejszy i kolorowszy a to wszystko za sprawa kochanej zonki. pozdrawiam i zachecam wszystkich do wklejania jak najwiecej fotek z waszych ogrodow bo w koncu sami nawzajem musimy sie inspirowac pozdrawiam i zycze słonecznych chwil na dzialce.
Dziś w koncu zaswieciło porzadnie słoneczko od dluzszego czasu wiec z samego rana stwierdzilismy ze to odpowiednia pora na działke, w koncu nasze kwiatuszki i nasze nowo co wsadzone tujki też chcą pić po drodze zachaczylismy do praktikera i mila nispodzianka bo kupilismy piekne 1 metrowe cyprysy za 9.99 a wiadomo ze iglaki zawsze sie przydadza pozniej do pobliskiego ogrodniczego sklepu, a ze od dawna chorowalem na purpurowego buka typu pendula wiec kupilem zonie na imieniny (oczywiście zonie sie tez podoba hehee). poniżej kilka najswierzszych fotek z naszego ogrodu, kktorym z dnia na dzień jest wg nas piekniejszy i kolorowszy a to wszystko za sprawa kochanej zonki. pozdrawiam i zachecam wszystkich do wklejania jak najwiecej fotek z waszych ogrodow bo w koncu sami nawzajem musimy sie inspirowac pozdrawiam i zycze słonecznych chwil na dzialce.
- Kubiakpiotr1982
- 10p - Początkujący
Witam Piotrze. Ja jestem także młodym grodnikiem. Mam 28 lat. 2 lata temu wybudowałem dom i oczywiscie działeczka poszła ostro w ruch. Pracuje w ogrodzie do dziś stale go upiększając i powiem zrobiłeś kawał dobrej roboty. To jak narkotyk - uzależnia. Pozdrawiam - niedługo pochwale się swoim a na razie podziwiam Wasze, bo w każdym jest piękno.
- Kubiakpiotr1982
- 10p - Początkujący
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.