Simbi Simbi pisze:Czuję się jak w programie big brother . Nieustannie w oknie lub podsłuchują pod płotem
no właśnie napisałaś to o czym ja chciałam napisać

czasami mało nóg nie połamią idąc drogą i zaglądając przez plot
Muszę jakoś przymilić się do eMa, żeby zaczął mi robić te ciurkadełko, a zwłaszcza, że po cichaczu nabyłam już przawie wszystko co potrzebne

brakuje mi tylko czarnej folii , ale znając życie nie byłabym sobą gdybym coś nie wymyśliła
Ewa też mi się strasznie podobają te maty, ale na razie fundusze ograniczone, a te maty trochę kosztują, ten płot pochłania wszystkie dosrępne środki
Jule muszę tam skoczyć, byłam tam w zeszłym roku i wybór mają niezły, ale wiesz jak to jest ze mną, ja nie tak jak ty, jak wejdę do ogrodniczego to nie ma bata, żebym wyszła bez zakupów

sama ostatnio wiozłaś moje zakupy
aha Jule ten migdałek co go kupiłam w Auchanie zakwitł

jednym kwiatkiem, dobre i to
Dziewczyny ja w sobotę nie skończyłam tylko na tej górce

jestem cyborg
miałam wam wcześniej napisać, ale musiałam iść żarło nagotować dla moich

nie znoszę gotować, ale nie miałam wyboru
Więc..... po skończeniu górki, pojechaliśmy z eMem na zakupy do Legnicy i w markecie wózek , którego prowadził eM dziwnie skręcił do regału z piwem

skrzywiłam nosa, ale nic nie powiedziałam (10 zeta)
ale zemsta musi być słodka, robiąc dalej zakupy, zabrałam mu wózek,
który po chwili jakimś cudem skręcił na dział ogrodniczy

i w wózku wylądowały .... surfinie fioletowe i duża paczka trawy
skwitowałam to krótko ,,sprawiedliwość musi być na tym świecie,,
wracając do ogródka
to wzięłam się po obiedzie za moją pergolę
zdjęcie z początku prac
i po skończeniu, w rogu wsadzone stoją moje nabytki, chciałam je powiesić, na pergoli, ale doniczka jest strasznie ciążka i boję się, że przy mocnym wietrze spadnie, więc muszę wymyślić coś innego
no i moje clemki, które jak wściekłe zarastają pergolę
dzisiaj się obijam, bo pogoda straszna, nocą lało strasznie, a teraz Simbi burza idzie chyba do ciebie
-- 6 maja 2012, o 13:08 --
Właśnie mi dziewczyny chodzio coś wąskiego, bo jak będą szerokie to zajmą strasznie dużo miejsca, a jeśli faktycznie jak pisze Jula mają tylko 60 cm to byłoby ok,

chociaż maty też strasznie mi chodzą po glowie
bo ja nie wiem czy widać na zdjęciu ja mam tam posadzonego klonika, a po dwóch stronach dwie odmiany dereni, więc jak się rozrosną będzie fajnie zasłoniętę, a maty by tylko to podkreśliły