Majka 411 - róże 2012 cz.1 (bliżej wiosny)
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Majka 411 - róże 2012 cz.1 (bliżej wiosny)
Asiu, Sylwio, Majeczko, trawniczek jest jak futerko.
Majeczko nie ingeruj w jodłę, ona jest super samowystarczalna. Zobacz druga jest na zdjęciu z trawniczkiem, przed żabką.
Majeczko nie ingeruj w jodłę, ona jest super samowystarczalna. Zobacz druga jest na zdjęciu z trawniczkiem, przed żabką.
Taki trawniczek - zielony obiekt pożądania ...
- Aszka
- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale drzewa a trawnik-pokazowy
Dziękuję Maju . Kiedy mój tak będzie wyglądał... A tak swoją drogą, siałaś go czy kładłaś z rolki? Mam obecnie dylemat i nie wiem co wybrać.
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Aszko, , no nie wiedziałam, że zwykły trawnik może być w centrum uwagi, a moja żabka
Asiu, trawę siałam. Wybieraj trawę na boiska sportowe, a najlepsza jest igiełkowa.
Trawa potrzebuje wody i jeszcze raz wody. Zawsze go zasilałam raz w roku, ale tym razem odpuściłam i nie żałuję. Dopiero by było koszenia, a koszenia.
Asiu, trawę siałam. Wybieraj trawę na boiska sportowe, a najlepsza jest igiełkowa.
Trawa potrzebuje wody i jeszcze raz wody. Zawsze go zasilałam raz w roku, ale tym razem odpuściłam i nie żałuję. Dopiero by było koszenia, a koszenia.
- Aszka
- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
Żabka też ładna ale jak sie widzi na co dzień "coś" poryte przez kreta to taki widok oszałamia
Majeczko, cieszę się, że wróciłaś! Brakowało nam Twoich wpisów i relacji z działeczki...
Uważam, że Twoja działka to tak naprawdę piękny i bardzo zadbany ogród... Chciałabym, żebyś częściej się chwaliła ogólnymi widokami (ach, te ogromne iglaki, ach ten trawnik!), ponieważ są niesamowicie - poza różami, co oczywiste - inspirujące i miłe dla oka... Zdjęcia pierwsza klasa, widać że nie próżnowałaś przez majówkę, tylko wylizywałaś ogród
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Uważam, że Twoja działka to tak naprawdę piękny i bardzo zadbany ogród... Chciałabym, żebyś częściej się chwaliła ogólnymi widokami (ach, te ogromne iglaki, ach ten trawnik!), ponieważ są niesamowicie - poza różami, co oczywiste - inspirujące i miłe dla oka... Zdjęcia pierwsza klasa, widać że nie próżnowałaś przez majówkę, tylko wylizywałaś ogród
Pozdrawiam Cię serdecznie!
- Dyskrecja
- Od: 22 lis 2010, o 20:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Maju, Twój ogród zachwyca, jest pięknie skomponowany, dojrzały a trawnik to zielony wspaniały
dywan aż nie chce się wierzyć, że go wiosną nie wygrabiasz z filcu i nie wertykulujesz.
dywan aż nie chce się wierzyć, że go wiosną nie wygrabiasz z filcu i nie wertykulujesz.
Majeczko, jak ładnie.
Masz naprawdę piękny ogród.
Ja nawet porobiłam już trochę ogólnych zdjęć, tylko jeszcze muszę nauczyć się je wstawiać.
Nie pamiętam, czy pisałam, ale Chipka już skopiowałam dzięki Tobie.
Został mi jeszcze Cesar i jeszcze kilka.
Moje dzieci zadały mi pytanie, co chcę na dzień matki i tak stałam się posiadaczką dwóch nowych róż Cream i Eloise pnąca. Od męża przy okazji dostałam( na dzień matki, czy co?) Pink Ocean i A Whiter (dalej nie pamiętam,muszę sprawdzić).
Majka, ja z Piruette mam dokładnie to samo co Ty, ale jeszcze dałam jej szansę do następnej niedzieli. Jak nie ruszy to .
Masz naprawdę piękny ogród.
Ja nawet porobiłam już trochę ogólnych zdjęć, tylko jeszcze muszę nauczyć się je wstawiać.
Nie pamiętam, czy pisałam, ale Chipka już skopiowałam dzięki Tobie.
Został mi jeszcze Cesar i jeszcze kilka.
Moje dzieci zadały mi pytanie, co chcę na dzień matki i tak stałam się posiadaczką dwóch nowych róż Cream i Eloise pnąca. Od męża przy okazji dostałam( na dzień matki, czy co?) Pink Ocean i A Whiter (dalej nie pamiętam,muszę sprawdzić).
Majka, ja z Piruette mam dokładnie to samo co Ty, ale jeszcze dałam jej szansę do następnej niedzieli. Jak nie ruszy to .
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
No...ja też dołączam do zachwytów nad trawnkiem
I ani jednego mniszka????
Moja Pirouette - wsadzona jesienią - też chyba zostanie wykopana... Nawet nie jest zielona...
I ani jednego mniszka????
Moja Pirouette - wsadzona jesienią - też chyba zostanie wykopana... Nawet nie jest zielona...
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Taki trawniczek to marzenie wielu z nas, Majeczko, masz powód do dumy
-
- 1000p
- Od: 9 mar 2010, o 10:35
Maju a jak przezimowała Ci Pastella. Moja niestety padła. Zastanawiam się czy kupić następną. A tak się cieszyłam, że będę mogła podziwiać jej kwiaty.
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu