Witam nieśmiało
Re: Witam nieśmiało
Aniu szalejesz na całego Ciekawa jestem efektu z tym wodospadem, mąż się pewno zdziwi skąd i jak te wszystkie materiały znalazły się akurat "pod ręką ", no ale wymówki nie będzie
Pergola świetna, bardzo ładnie się prezentuje, a jak obrośnie to będzie zachwycać każdego. Clematisy faktycznie Ci szaleją, coś czuję,że będziesz miała morze kwiatów !
Pergola świetna, bardzo ładnie się prezentuje, a jak obrośnie to będzie zachwycać każdego. Clematisy faktycznie Ci szaleją, coś czuję,że będziesz miała morze kwiatów !
- zwkwiat
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Masz bardzo dobre pomysły na tą górkę. Ciekawa jestem co to za klonik? Bo jeżeli to duże drzewo to sąsiedzi mogą mieć pretensje o ograniczenie dopływu światła do ich okien.
- Alidka
- 50p
- Od: 21 mar 2012, o 10:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cudnie u Ciebie! podziwiam za nakład pracy ale jaki efekt! WOW!
- Aancyk
- 1000p
- Od: 20 lis 2010, o 17:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu rabaty z żurawkami wyglądają naprawdę pięknie, a pomysł z wodospadem jest super. Ja cały czas myślę nad wodą w ogródku, ale będzie to raczej coś maleńkiego z powodu braku miejsca. Trzmieliny przy clemkach super się rozrastają, ale będzie widok podczas kwitnienia.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
Ależ z Ciebie pracuś Efekty super No i masz pełną rację,sprawiedliwość musi być
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
-
- 1000p
- Od: 9 lut 2011, o 13:10
- Kontakt:
ależ ogrom pracy włożyłaś w przeistoczenie ogrodu widać to doskonale na zdjęciach "przed" i "po" brawo
- Marla54
- 100p
- Od: 3 mar 2012, o 18:13
Ależ ogrom pracy włożyłaś, zapisuje sobie ... coby cię nie zgubić i wracam do czytania. Moje gratulacje.
Don't be sorry .. just don't do it!! - Maryla
Człowiekowi w życiu potrzebne jest: serce do kochania, rozum do myślenia i ręce do pracy.
Człowiekowi w życiu potrzebne jest: serce do kochania, rozum do myślenia i ręce do pracy.
Aniu.....gdzie jesteś?
- Aancyk
- 1000p
- Od: 20 lis 2010, o 17:21
Aniu mam nadzieję że wkrótce do nas wrócisz