Działeczka Ewy W
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działeczka Ewy W
Ewuniu gdyby było na odwrót, że więcej lekarzy niż pacjentów to zabiegaliby o nich a tak? I tak zaczęłam chodzić do tego ortopedy bo do tego co chodziłam poprzednio czeka się 7-8 m-cy na wizytę. Wasza Poradnia Ewuniu zaczyna mi się coraz bardziej podobać
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Ewuniu czy słyszalaś o metodzie ORTOKINE ?
U nas jest to robione (dotyczy to stawów) właściwie od ręki,ale kosztuje.
U nas jest to robione (dotyczy to stawów) właściwie od ręki,ale kosztuje.
-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajnie będzie wyglądać ta ścieżka U mnie truskawki też kwitną,ale owocowanie chyba nie będzie aż tak na bogato
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
- juni
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Odpoczywaj,bez wąchaj bo gdyby nie ogród to...(tu każdy myśli co mu pasuje)
W naszej przychodni, zawsze dzwonią. Oni, nie zdają sobie sprawy, że siedzą tam za nasze pieniądze i traktują pacjenta, jak zło konieczne
Dobrze, że dałaś folię zrobiłam ten błąd i wysypałam kamyki, bez niczego, teraz mam kłopot.
Orlik jeszcze urośnie, starsze mają około 20-25 cm.
Dobrze, że dałaś folię zrobiłam ten błąd i wysypałam kamyki, bez niczego, teraz mam kłopot.
Orlik jeszcze urośnie, starsze mają około 20-25 cm.
Pozdrawiam Sylwia.
- ewa w
Jak na razie to ma jedno grono bzu biały jeszcze nie zakwitł w tym roku.juni pisze:Odpoczywaj,bez wąchaj bo gdyby nie ogród to...(tu każdy myśli co mu pasuje)
Sylwiu na Śląsku ludzie przyzwyczajeni do takiej służby zdrowia
wróciłam mokra i wyziebiona z działki brrr
Ewuniu,kto na taką brzydką pogodę na działkę jeżdzi Zaziębisz się ,grypka i będzie leżonko przymusowe.Pogoda ma nam się poprawić
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No ja sie dorobilam chorobska niestety.
Spinka pelzajaca super sprawa
Spinka pelzajaca super sprawa
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Ewuniu, nieważne stare czy nowe dzieje z nogą, przykro mi, że sprawia kłopot, a o naszej służbie zdrowia to lepiej jęzora nie strzępić, bo szkoda nerwów! Jak przychodzi co do czego, to i tak za wszystko płacimy, bo trzeba prywatnie iść, od dentysty zaczynając na ginekologu kończąc. Szkoda tylko naszej kasy pobieranej z każdej pensji na fundusz zdrowia. Martwię się o Ciebie kochana.
A zmieniając temat - ścieżka super, szkoda, że płytek brakło, ale z pewnością coś będą znów rozbierać, to i płytki się znajdą. Ściskam mocno
A zmieniając temat - ścieżka super, szkoda, że płytek brakło, ale z pewnością coś będą znów rozbierać, to i płytki się znajdą. Ściskam mocno
- Helen
- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Ewuniu, na pocieszenie powiem ci że sprawa służby zdrowia, w moim rejonie wcale lepiej nie wygląda
Na wizytę u ortopedy czeka się 2 miesiące.
Zyczę zdrówka.
Nasze roślinki dają nam nadzieje na lepsze jutro
Na wizytę u ortopedy czeka się 2 miesiące.
Zyczę zdrówka.
Nasze roślinki dają nam nadzieje na lepsze jutro
- ewa w
Oj dziewczyny czytając te posty czuję się kochana Jakie to miłe, że ktoś się martwi o mnie
Koniec o słuzbie zdrowia w kraju bo ciśnienie mi rośnie
Jutro spotykam się z Halinką _Eukomis i będę wykorzystywać niecnie jej wiedzę na tematy ogrodnicze.
Ona porzuca okiem na moje błędy mieszczucha i...za niedługo...lub trochę dłużej będę miała taki swietny ogród jak ona
Przygotuję też kącik trawowy jak Effka z Przemyśla ...mam nadzieję
Kto chętny zapraszam na moje pierwotne traperskie warunki do dzielenia się ze mną wiedzą ogrodniczą- proszę brać stołki bo nie ma na czym siedzieć
PS. dziura w ziemi jest na wiadomo co
Koniec o słuzbie zdrowia w kraju bo ciśnienie mi rośnie
Jutro spotykam się z Halinką _Eukomis i będę wykorzystywać niecnie jej wiedzę na tematy ogrodnicze.
Ona porzuca okiem na moje błędy mieszczucha i...za niedługo...lub trochę dłużej będę miała taki swietny ogród jak ona
Przygotuję też kącik trawowy jak Effka z Przemyśla ...mam nadzieję
Kto chętny zapraszam na moje pierwotne traperskie warunki do dzielenia się ze mną wiedzą ogrodniczą- proszę brać stołki bo nie ma na czym siedzieć
PS. dziura w ziemi jest na wiadomo co
Dobrze ,że mieszkasz kilkadziesiąt kilometrów ode mnie.Już byś mnie miała na lekcji z ogrodnictwa Choćbym nawet na ziemi miała siedzieć
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewuniu strasznie mi przykro, że tak dawno Cię nie odwiedzałam, ale wątek obserwowany, a admin mnie nie zawiadamia, a niektórych ledwo odwiedzę i cały czas mam zawiadomienia. tak bardzo podoba mi się Twój dowcip. Piękne roślinki ! zdjęcia i przede wszystkim Twoje zdrowie! Jesteś przykładem że wygląd nie potwierdza stanu zdrowia i wieku! Ostatnie potraktowanie Cię przez lekarza nie jest jego winą tylko rejestratorek, które mają obowiązek zawiadomić o odwołanej wizycie. Są kobiety i baby. Ewuniu ciekawa jestem jaki dostałaś następny termin.
A nogi to mnie też nie noszą mam ostrogę i po całym dniu chodzenia po ogrodzie wyją z bólu
A nogi to mnie też nie noszą mam ostrogę i po całym dniu chodzenia po ogrodzie wyją z bólu