Wiejska działeczka Marty

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wiejska działeczka Marty

Post »

Hej Marta :wit u mnie też zimnica, poszłam przerabiać swoją wyspę... zainspirowałaś mnie tymi żurawkami, w końcu przesadziłam swoje z kory, w której nie było ich widać do żwirku. A na tej wyspie było jakoś mdło, teraz się robi kolorowo, jutro ciąg dalszy, żebym tylko nie zmarzła. Dzięki za pomysł!
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p
Od: 3 lut 2010, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś, dziękuję za odwiedziny i składam rewizytę :D
Masz piękny ogród. Obejrzałam z przyjemnością cały wątek. Widzę,że lubisz kamienie. Ja ostatnio chodzę po mojej wsi i zbieram kamienie :;230 na nową rabatę, którą przeznaczyłam pod trawy. Będę zaglądać do Ciebie, jeśli pozwolisz i podpatrywać. Pomysłów Ci bowiem nie brakuje ;:138
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Awatar użytkownika
mmarta1982
500p
500p
Od: 26 sie 2011, o 21:00
Kontakt:

Post »

No widzisz Kornelko pomysł może i mój ,ale wykonanie twoje.
Anetko podpatruj ile chcesz przecież po to jest to forum.Ja kamienie przeważnie wykopuję z pod ziemi.
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29

Post »

mmarta1982 widziałam już Twoje pomysły w wątku z pomysłami forumków ale w Twoim wątku mam całość. Cudne ;:215
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

No i się nie odezwałaś, a taka ładna pogoda na spotkanko ;:3 . Co prawda z drugiej strony miasta jesteś, ale co tam, to nie koniec świata :D
Awatar użytkownika
bina12
1000p
1000p
Od: 17 mar 2011, o 13:15

Post »

:wit A się rozmarzyłam , piękny masz ogród ;:63 kilka pomysłów muszę zgapić ;:224 , piesio śliczny , wymiziaj go ode mnie ;:167
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa

Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Awatar użytkownika
mmarta1982
500p
500p
Kontakt:

Post »

Witaj Rudziu :wit Cieszę się że się podoba.
Madziu,ja byłam od rana spędziłam tam pół dnia i nie miałam już sił.Powiem ci że nie czuje się na tyle silna jako kierowca żeby jechać przez prawie całe miasto,tym bardziej że od czasu gdy tu mieszkałam trochę się pozmieniało.Na domiar złego jak prawie dojeżdżaliśmy mały chyba złapał chorobę lokomocyjną.Zajechałam tylko po drodze do forumki z innego forum.Na 17-tą byłam w domu,dopiero nie dawno skończyłam kosić trawę,pogoda nie pewna a i tak ledwo ja pokonałam.Normalnie koszę 1.5 h,a dziś prawie 3 .
Ewciu jutro wymyziam jak pójdziemy do niego w odwiedzinki.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Oj, to podróż z przygodami :roll: u mnie starsza ma chorobę lokomocyjna niestety. No trudno, jeszcze będzie okazja ;:108 Mój trawnik ogarniam w 10 minut :;230
Awatar użytkownika
mmarta1982
500p
500p
Kontakt:

Post »

No to trawnika pozazdrościć.No ja w sumie tez mogła bym w 10 min ,ale chyba kosiarka ciągnikową i po kolei ze wszystkim. :;230
Planuję kiedyś zrobić dłuższy wypad żeby poodwiedzać dawnych znajomych,ale czy się to uda. :?:
martucham1
500p
500p
Od: 20 mar 2012, o 14:06

Post »

Ale słodziak cudny z Wami zamieszka ;:215
Awatar użytkownika
Kasik_38
500p
500p
Od: 4 paź 2011, o 23:49

Post »

Marta trochę czasu mi to zajęło, ale jestem z rewizytą i wyjść z podziwu nie mogę. Gratuluję takiego talentu ;:63 , tworzysz cacka, dzięki którym Twoje rabaty i skalniaki są niepowtarzalne. Ja ograniczam się do drutów, chociaż przyznam, że odkąd mam działkę czasu już brakuje. Do robienia takich donic nawet nie będę się zabierać, pooglądam je sobie u Ciebie. :tan Skalniak super i jak ładnie już kwitną roślinki ;:3 Mam nadzieję, że maleńki czuje się lepiej. Ja też mam stały zestaw leków dla starszego i jak tylko zaobserwuję pierwsze objawy od razu mu serwuję, więc wiem jak to jest ;:168
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Fajnego psiaczka będziesz miała, szkoda tylko że te cudowne kuleczki rosną. No i czasami przekopują ogródek :;230 Niestety tak miałam. Życzę żeby Twój był bardziej posłuszny.
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16

Post »

Marto, kiedyś już widziałam hamak, ale musiałam opuścić komputerek i się nie wpisałam :roll: . Przepis na plecionkę bym prosiła ładnie jak będziesz miała czas, bo hamak czaderski ;:180 .

Ja też jeżdżę do Międzylesia, głównie z Franiem, ale teraz i z Łukaszem do laryngologa muszę. Franio miał już trzy razy znieczulenie ogólne, w tym raz na pięć godzin a raz taki słabsze jak miał osiem dni :shock: , zniósł to bardzo dobrze i nie widzę skutków ubocznych; nie martw się, tam są dobrzy anestezjolodzy. ;:108
Jak już będziesz w Międzylesiu albo w ogóle w Warszawie, daj znać, może wtedy do mnie zajrzysz (albo razem zajrzymy do ogrodniczego w Wesołej lub do jakiejś szkółki w mojej okolicy :lol: ;:224 ), to jest niewielkie zboczenie z trasy :wink:.

Psiak śliczny ;:167
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Ale super przerobiłaś skalniak..Extra teraz wygląda.
Fajny psiutek.. Takie maleństwa są świetne. A jaka to rasa??
Awatar użytkownika
mmarta1982
500p
500p
Kontakt:

Post »

Kasiuwbrew pozorom jest to bardzo proste.
Aprilmoże nie będzie tak żle ,mam taka nadzieję
Francescanas ze sprawami larygologicznymi przeniesiono Na Marszałkowską do kliniki.Z pozostałymi sprawami zastajemy w Międzylesiu.Na Marszałkowskiej będziemy 28 maja.Wcześniej jeżdzilismy do Lublina ,ale to nie to ,a po za tym mam tam znajomą w rejestracji,wiesz jak to jest po znajomościach zawsze lepiej.
Przepis na plecionkę wyśle ci na PW bo tu chyba nie można.
Nad ogniskiem zrobiłam takiego grila,nic specjalnego ,ale kiełbaskę i boczuś można upiec. :heja Obrazek
Na prędko kupiłam kobeę.Muszę poczytać gdzie się ją sadzi.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”