Ogród to moje czwarte dziecko...
- OLUNIA
- 500p
- Od: 11 sty 2012, o 12:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród to moje czwarte dziecko...
Madziu oczko było tylko rybki mi w tym roku wszystkie zdechły ,a miały pięć lat w tym młode ,które się u mnie urodziły.
Aguś pochwały od właścicielki takiego trawniczka to super sprawa
Aguś pochwały od właścicielki takiego trawniczka to super sprawa
Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
- iwciach
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sty 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ola, napisz mi proszę jak dbasz o klarowność wody w oczku. Chyba gdzieś wcześniej posałaś, a może to w innym watku ? A ogródek pierwsza klasa!
Witaj!
Wprosiłam się do Twojego ogrodu, bo mi się tutaj bardzo spodobało Pięknie sobie go zaplanowałaś, pięknie obsadzasz i widać, że dbasz o niego bardzo Świetnie ta ścieżka wygląda! Oczko bardzo fajne i podoba mi się obłożenie z kamienia. Taras super, aż chce się posiedzieć! A trawa jak z "żurnala" Będę wpadać częściej, jeśli pozwolisz Przy okazji podłączam się do pytania o klarowność wody w oczku...
Wprosiłam się do Twojego ogrodu, bo mi się tutaj bardzo spodobało Pięknie sobie go zaplanowałaś, pięknie obsadzasz i widać, że dbasz o niego bardzo Świetnie ta ścieżka wygląda! Oczko bardzo fajne i podoba mi się obłożenie z kamienia. Taras super, aż chce się posiedzieć! A trawa jak z "żurnala" Będę wpadać częściej, jeśli pozwolisz Przy okazji podłączam się do pytania o klarowność wody w oczku...
- OLUNIA
- 500p
Iwonka w tym roku jak mi zdechły wszystkie ryby to wypompowałam całą wodę i porządnie wyczyściłam oczko z całego szlamu ,póki co nic nie wlewałam ,bo jak widać jest czyściuto.W zeszłym roku raz w miesiącu wlewałam anty glon.
TETRA POND-AlgoRem
TETRA POND-AlgoRem
- iwciach
- Od: 18 sty 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Olu i polecasz ten środek? U mnie wszystkie rybki przeżyły, ale woda moim zdaniem jest w tragicznym stanie . Jakaś mętna się zrobiła, paskudna . Koniecznie coś z nią muszę zeobić.
- OLUNIA
- 500p
Bożenko miło mi Cię gościć
Bardzo dziękuję za tak liczne pochwały O oczku napisałam post wyżej to proszę przeczytaj
Ja u Ciebie już byłam jakiś czas temu ,ale nie odcisnęłam stopy Stworzyłaś małe cudo na tak niewielkim kawałku ziemi,nie mogłam wyjść z podziwu ilości odmian roślin na 30m2
-- 10 maja 2012, o 21:45 --
Iwonka ja byłam zadowolona z niego i jest na pewno bezpieczny dla ryb.Ja mam jeszcze pompę ze światłem glonobójczym może to też robi swoje.
Bardzo dziękuję za tak liczne pochwały O oczku napisałam post wyżej to proszę przeczytaj
Ja u Ciebie już byłam jakiś czas temu ,ale nie odcisnęłam stopy Stworzyłaś małe cudo na tak niewielkim kawałku ziemi,nie mogłam wyjść z podziwu ilości odmian roślin na 30m2
-- 10 maja 2012, o 21:45 --
Iwonka ja byłam zadowolona z niego i jest na pewno bezpieczny dla ryb.Ja mam jeszcze pompę ze światłem glonobójczym może to też robi swoje.
Olu, u mnie wszystko na siebie już włazi, zrobił się gąszcz i brakuje mi właśnie tej estetyki, jaka jest u Ciebie Ale co zrobić jak człowiek pazerny na wszystko zielone a ma mało miejsca...
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Olu szyk i elegancja w każdym zakątku Twojego ogrodu A jaka woda czyściutka i widać ,że rybki dobrze się tam czują
Pozdrawiam Jola
Pozdrawiam Jola
- OLUNIA
- 500p
Miło słyszeć to właśnie od Ciebie Jolu ,jesteś właścicielką pięknego kawałka ziemi
Ja jestem uzależniona już od mojego ogrodu dzień rozpoczynam od obchodu czy mi jakiś chwast nie wyrósł przez noc ,wiecznie coś skubię,przycinam,wygrabiam..to już choroba
Ja jestem uzależniona już od mojego ogrodu dzień rozpoczynam od obchodu czy mi jakiś chwast nie wyrósł przez noc ,wiecznie coś skubię,przycinam,wygrabiam..to już choroba
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
_oleander_, ale to fajna choroba
ogród, bajka, brak słów .................
ogród, bajka, brak słów .................
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
Właśnie ... chyba jakaś epidemia ... Uzależnienie "to zachowanie wymykające się spod kontroli" i my właśnie nie kontrolujemy już swoich poczynań Na szczęście nie jest to groźne
Pozdrowionka
Pozdrowionka
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Na taka chorobę, to ja mogę cały czas chorowac
Jak duży macie teren?
Jak duży macie teren?