Działeczka Ewy W
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działeczka Ewy W
Witaj Ewuś czy kawka już dla mnie gotowa bo pędzę do ciebie
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Po oprysku na mszyce w zeszłym tygodniu w ogóle nie widać, że coś robiłam-mnóstwo zwierzątek nadal obżera moje rośliny. Na razie pada, więc oprysku nie powtórzę, poczekam na dzień bez deszczu
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
to ja łazikuję po cudzych ogrodach a Wy u mnie Halinko jesteś już w połowie drogi? pospiesz się , Mario a ja weszłam do Ciebie wprosić się na jajecznicę z domowych kurek
Nelu znowu działasz dzisiaj na działce pewnie tez przyda sie dobre śniadanko na dodanie sił
Zaraz wkleję jakies zdjęcia jezeli wczoraj wyszły bo odstresowałyśmy się z siostra .
Miała byc burza i ...guzik z petelką, a tak czekałam na deszcz
Ewuniu mnie też jakby nic nie ubyło robali
Nelu znowu działasz dzisiaj na działce pewnie tez przyda sie dobre śniadanko na dodanie sił
Zaraz wkleję jakies zdjęcia jezeli wczoraj wyszły bo odstresowałyśmy się z siostra .
Miała byc burza i ...guzik z petelką, a tak czekałam na deszcz
Ewuniu mnie też jakby nic nie ubyło robali
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pozostaje uzbroić się w cierpliwość i opryskiwacz Zwalczymy paskudztwo
- ewa w
obiecane
orliki Sylwi
Miłego dnia życzę wszystkim
orliki Sylwi
Miłego dnia życzę wszystkim
Ewuniu piękne Kolorki słodziutkie U mnie kupiony w tym roku Rh zakwitł 2 kwiatami,a reszta zbrązowiała
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ślicznie nas też odstresowałaś , u mnie jeszcze pąki Rh, idę do swojego ogrodu na polowanie !
U nas wczoraj zapowiadało się na burzę, ale się nie doczekałam. Za to, teraz pada
Ładne RH, orlików w tym kolorze mam najwięcej.
Lubie jajecznicę, jeszcze z takich domowych pyyyyyycha
Ładne RH, orlików w tym kolorze mam najwięcej.
Lubie jajecznicę, jeszcze z takich domowych pyyyyyycha
Pozdrawiam Sylwia.
- ewa w
Wybierałam się do prac ziemnych ale niestety lub stety rozpadało się w końcu...czyli mam labę
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Ładne te rh taki delikatny kolor, ale robicie smak na jajecznicę ze szczypiorkirm
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Witaj Ewciu! jak miło, że pomyślałaś o mnie z tym śniadankiem! Wczoraj kosiłam trawkę, byłam jakaś bardzo zmęczona i marudziłam, że może jutro... a jednak wzięłam się za kosiarkę i dobrze, bo dziś to trawsko chyba by nieba sięgało! Okropnie gryzły muchy i komary, nawet nie pomagało spsikanie się offem z każdej strony wrrr. Jak ja tego nie lubię.A dziś skoro świt, wparowałam do ogródka, żeby w tych "padłych" trawach poplewić, bez śniadania! W końcu wygonił mnie deszcz...
Ewciu! jakiego Ty masz orlika! Bomba, bardzo je lubię, kiedyś kupiłam nawet takiego prawie czarnego, śliczny był, ale gdzieś po którejś zimie już nie wypuścił. Z 12 został mi raptem jeden, taki najzwyczajniejszy i za to go kocham Podobają mi się, ale jakoś nie mam przekonania żeby znów kupić.
Ewciu, deszczowo - roślinki piją, a my możemy nadrobić książkowezaległości, albo popatrzeć na zielony świat zza szyby:) Ściskam mocno
Ewciu! jakiego Ty masz orlika! Bomba, bardzo je lubię, kiedyś kupiłam nawet takiego prawie czarnego, śliczny był, ale gdzieś po którejś zimie już nie wypuścił. Z 12 został mi raptem jeden, taki najzwyczajniejszy i za to go kocham Podobają mi się, ale jakoś nie mam przekonania żeby znów kupić.
Ewciu, deszczowo - roślinki piją, a my możemy nadrobić książkowezaległości, albo popatrzeć na zielony świat zza szyby:) Ściskam mocno
- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15
Ewciu w ten deszczowy dzień , piękne masz te Orliki a Rodek ma fantastyczny kolorek , muszę swojemu Erato dokupić coś w takim delikatnym odcieniu
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2