Mój ogród - Ewelina - 2008r
Jaki masz cudowny ogród a rododendron z nich najwspanialszy, w ogóle wszystko mi się w nim podoba, widać ile pracy w go włorzyłaś i chyba lat. I masz pięknego psa (też takiego miałam)
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- violetta
- 500p
- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zwiedziłam imja twój ogród. Oryginalna nie bedę- piękny. a jakie rododendrony.Ja mam dopiero dwa i to maleńkie, więc na efekty muszę trochę poczekać. I ostatnie twoje zakupy wspaniałe. szkoda, że ja wcześniej nie wiedziałam o paprociach. Może i mnie byś obdarowała. U mnie też niedługo zawitają fachofcy od elewacji, ale na szczęście ja nie mam jeszcze rabat przy murze. powstaną dopiero póxniej. Z przodu mam tylko jedną maleńką, ale mam nadzieję, że będą uważać.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Violetto, paprocie znowu za jakiś czas będą wtedy dam znać.
Muszę teraz pokazać , jaką dziś odebrałam przesyłkę z roślinkami ( kilka odmian rojników i cebule Ismeny/ Hymenocallis).
Spodziewałam się malutkiej paczuszki , a tu nadeszło taaakie pudło ! Bardzo się cieszę
A tu już po rozpakowaniu i przeglądzie zawartości przesyłki.
Muszę teraz pokazać , jaką dziś odebrałam przesyłkę z roślinkami ( kilka odmian rojników i cebule Ismeny/ Hymenocallis).
Spodziewałam się malutkiej paczuszki , a tu nadeszło taaakie pudło ! Bardzo się cieszę
A tu już po rozpakowaniu i przeglądzie zawartości przesyłki.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Nadszedł czas uporządkowania podręcznej skrytki ogrodowej- po zimie i ostatnich rządach "fachowców", którzy zrobili sobie tam magazyn rzeczy rozmaitych dosłownie nie dało się tam wejść !Po gruntownym wysprzątaniu i wyrzuceniu całej masy "przydasiów" jest teraz sporo miejsca .
Jednocześnie zaopatrzyłam się w nowe zapasy środków ochrony roślin i nawozów. Granulat przeciw ślimakom mam też!!!
Jednocześnie zaopatrzyłam się w nowe zapasy środków ochrony roślin i nawozów. Granulat przeciw ślimakom mam też!!!