Kolekcja Arlety cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 paź 2009, o 23:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kolekcja Arlety cz.3
Widzę Arletko, że przybyło Ci sporo, no i oczywiście piękna Masdevallia.
Lubię takie pomarańczowe bo w słońcu pięknie się prezentują i są widoczne już z daleka.
Lubię takie pomarańczowe bo w słońcu pięknie się prezentują i są widoczne już z daleka.
- marwes
- Od: 28 lip 2010, o 09:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Arletko błękit i masdevallie to coś pięknego, można patrzeć i patrzeć tym bardziej że fotografie pięknie oddają to co powinny..
Widzę że sporo nowości zawitało do Ciebie gratuluję i życzę aby jak najszybciej wyrosły i zakwitły.
Widzę że sporo nowości zawitało do Ciebie gratuluję i życzę aby jak najszybciej wyrosły i zakwitły.
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
No relacji z sadzenia maluszków Leptotesa nie dałam, bo czasu zbrakło.
Martika68 witaj u mnie i dziękuję bardzo za miłe słowa. Relacja będzie na pewno tylko ostatnio doba jest dla mnie zbyt krótka.
Krysiu
Patrycjo maluszki sprawują się świetnie i niedługo można będzie szukać im nowych domków, bo wszystkie u mnie zostać nie mogą.
Dorotko
Asiu a masdevallia oprócz tej pomarańczowej to urzekła mnie jeszcze caudata. Na razie jeszcze nie widać u niej nowego przyrostu, ale jestem dobrej myśli. Musi rosnąć, bo strasznie mi się spodobała. Zresztą w Dreźnie było ich ogrom.
Mareczku skoro Ci się podoba ten błękit z połączeniem kwiatów to proszę ta sesja jest dla Ciebie.
To co w chwili obecnej u mnie kwitnie.
Grupówka.
Teraz prezentacja indywidualna.
Tu zbiorówka moich kwitnących pachnidełek. Uwielbiam ich zapach, każdy pachnie inaczej.
Martika68 witaj u mnie i dziękuję bardzo za miłe słowa. Relacja będzie na pewno tylko ostatnio doba jest dla mnie zbyt krótka.
Krysiu
Patrycjo maluszki sprawują się świetnie i niedługo można będzie szukać im nowych domków, bo wszystkie u mnie zostać nie mogą.
Dorotko
Asiu a masdevallia oprócz tej pomarańczowej to urzekła mnie jeszcze caudata. Na razie jeszcze nie widać u niej nowego przyrostu, ale jestem dobrej myśli. Musi rosnąć, bo strasznie mi się spodobała. Zresztą w Dreźnie było ich ogrom.
Mareczku skoro Ci się podoba ten błękit z połączeniem kwiatów to proszę ta sesja jest dla Ciebie.
To co w chwili obecnej u mnie kwitnie.
Grupówka.
Teraz prezentacja indywidualna.
Tu zbiorówka moich kwitnących pachnidełek. Uwielbiam ich zapach, każdy pachnie inaczej.
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Cudownej kolekcji się doczekałaś, Arletko. Multum kształtów i kolorów. Listeczki też różnorodne.
Widok wspaniały.
Widok wspaniały.
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
Arleto,zazdroszczę Ci tej kolekcji pachnidełek.U mnie w tej chwili pachnie tylko Phal. Liodoro.Przez ok. 2 mieś.cieszyłam się zapachem Phal.lueddemanniana,ale już przekwita . Na pocieszenie jednak mam pędzik na Phal.violacea,więc za jakiś czas znowu będę miała cudny zapach w całym pokoju.Tym bardziej się cieszę,że violacea kwitnie wiele miesięcy
Martika
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Arletko-masz cudne okazy.Zwlaszcza te pachnidelka!!! Strasznie mi sie one podobaja...
Pozdrawiam Mariusz3357
- Anno
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 20:50
- Kontakt:
Cudowności
Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
Moje storczyki
Mój Garnek
- agata06
- 1000p
- Od: 17 wrz 2010, o 11:44
Przecudnie, kolorowo, po prostu bosko u Ciebie Arletko
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
- marwes
- Od: 28 lip 2010, o 09:50
Cudowna "zbiorówka" ,ten ogrom kolorowych plam w postaci kwiatów robi wrażenie...łał...
Bardzo miło się czyta takie wpisy z dedykacjami i cóż ja mogę powiedzieć ... może lepiej wyrażę emotikonami DZIEKUJE!
Arletko w tym wszystkim jedynie żałuję że nie można przesłać zapachu Twoich "kwitnących pachnidełek" ,a piszę tak dlatego że żaden z posiadanych przez zemnie phalaenopsis nie pachnie
Przepiękne zdjęcia pojedyńczych kwiatów
Bardzo miło się czyta takie wpisy z dedykacjami i cóż ja mogę powiedzieć ... może lepiej wyrażę emotikonami DZIEKUJE!
Arletko w tym wszystkim jedynie żałuję że nie można przesłać zapachu Twoich "kwitnących pachnidełek" ,a piszę tak dlatego że żaden z posiadanych przez zemnie phalaenopsis nie pachnie
Przepiękne zdjęcia pojedyńczych kwiatów
- poccoyo
- 200p
- Od: 18 lip 2010, o 15:47
- Kontakt:
dawno nie zagladalam na forum, a u Ciebie, pieknie jka zawsze
- nusia
- 1000p
- Od: 3 mar 2007, o 18:43
Jejku zawrotu głowy dostałam o tych kwitnących phal.
Pachnidełka nie dośc ,że urocze ,maleństwa to jeszcze pachną
Pachnidełka nie dośc ,że urocze ,maleństwa to jeszcze pachną