Moje spełnione marzenie Malgocha1960

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje spełnione marzenie Malgocha1960

Post »

Małgosiu te mikroskopijne trawki nie rozrosną Ci się na tyle, żeby najbliższą zimę dobrze przezimować. ;:224
Będziesz musiała porządnie zabezpieczać . :wink:
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tereniu,mam juz głęboko na dnie te trawki i tych co je przysłali.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu, towar masz prawo reklamować... przemyśl to.
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś,to nie są ludzie,z którymi mozna rozmawiać,chromolę ich,ich towar.Gorsza dla nich bedzie antyreklama,a ja nie zubożeje o te sto zł z kawałkiem,a oni się nie wzbogaca.Po prostu każdy widzi co dostałam i niech wszyscy ostrzegą swoich bliższych i dalszych przed tego typu transakcjami.Margo u nich zamawiała to nawet nie odbierają telefonu ani nie odpisują na meila.Miałam to szczęście ,że coś tam m i przysłali,a co z tego bedę miała zobaczymy za rok.
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Ależ się zdenerwowałam Gosiu . Ja ani traw nie chciała bym , ani nie darowała bym temu Panu . Co , on sobie żarty robi ?
Aga ma rację ...reklamuj ...poproś o zwrot pieniędzy , bo takie trawki może sobie wsadzić w cztery litery . Prawdę mówiąc teraz jest taki wybór i łaski nikt Tobie nie robi ...skoro tak dba o klienta ...to bardzo przepraszam , ale czuła bym się zwyczajnie upokorzona .
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Prawdę powiedziawszy wiedziałam jakiej wielkości są sadzonki od nich , bo już mnie forum ostrzegali przed tym zródłem....ale myślałam ,ze po takich przebojach Ci się zrewanżują...eh ;:163 Ni e będę Cie dobijać słynnym...a nie mówiłam ;:4
Gosia ja bym nie darowała...za taka cenę będziesz miała super sadzonki z innego zródła , zwróć...przecież tego nawet nie zobaczysz...a potem wymarznie... ;:145
Boszszse to ja napisałam maila z reklamacja do pewnego sklepu (pomylili kolor kwiatów), to nie dość ,że od razu odpisali to dzisiaj jeszcze facet mi się nagrał na tel , a że się nagrał to powiedział ,że i tak jeszcze raz zadzwoni... ;:333
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Już u Wandzi miałam problem z dojrzeniem traw, ale widzę, że to jednak nie wina mojego wzroku ;:224
Czy kupowałyście w jednym miejscu ?
Małgoś nie wiem, co napisać, bo normalnie... ;:161 ...a nie chcę być zbanowana za niecenzuralne słowa.
Zrób tak, jak piszą dziewczyny, bo "nie pojadł, nie popił", a stówki nie ma :evil:
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu, czym częściej tu zaglądam i czytam, że ich chromolisz, tym ciśnienie skacze mi potwornie...
Transakcja jak każda inna - masz prawo do reklamacji i nie popuszczaj tego, bo nieuczciwi sprzedawcy właśnie na tym jadą, że nie chce nam się już walczyć... Pomogę w piśmie, jakby co, ale proszę, nie puszczaj tego płazem... sam fakt oczekiwania tylu miesięcy z wpłatą z góry zakrawa na kpiny, a jeszcze takie sadzonki? Pracowałaś w handlu, zadbaj wysyłając reklamację o dobre imię tych, którzy uczciwie podchodzą do klienta.
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Nie sądziłam, że M. Surowiński tak traktuje klientów, znam go z kilku for i zawsze podchodziłam do jego osoby z szacunkiem. Chyba, że to inna osoba?
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Witaj Małgosiu ,dziewczyny maja racje to są delikatnie mowiąc jaja.
Wydaje mi sie ze jesśli nie zrobisz reklamacji a powinnas to wywal taką ANTY REKLAMĘ panu Surowińskiemu ze by mu w pięty poszło.Zresztą machina poszła w ruch, nas jest juz kilka lub kilkanaście osób ,które o tym wiedzą i bądz pewna ze kazda z nas ostrzeze juz znajomych przed tym panem.
Aniu podchodziłas do tego pana z szacunkiem bo ma wielką wiedzę na temat traw ,ale jako handlowiec nie przedstawia żadnej wartości
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Weszło tu około 150 osób to chyba mu wystarczy,nie będę się zniżac do jego poziomu.Więcej straci swoją postawą niż ja te sto parę złotych.Pokazałam giganty sadzonek jeszcze na 2 forach,niech każdy wie,że robi sobie wielkie kpiny z klientów.Nie wiem jak on jeszczee funkcjonuje jako sprzedawca.
beatann
500p
500p
Od: 18 wrz 2010, o 09:32
Kontakt:

Post »

Gosiu ja zamawiałam też u tego pana . Twoje przynajmniej żyją a moje w większości były suche.
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to witaj w gronie oszukanych.Trzeba mu zrobic na cały kraj reklamę.Moje pseudo trawki na razie żyją,ale nie wiem czy coś bedzie z takich pojedyńczych zdziebełek.Oszukane łączmy się. :;230
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Przepraszam za słownictwo ale zaraz trafi mnie szlag,co jest do ch..... zróbmy mu koło pióra !!!!!!
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Małgoś wyobrażam Twoją złość....ja uważam, ze powinnaś reklamować.To jest po prostu brak szacunku dla klienta....
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”