Mój parapet
-
- 1000p
- Od: 30 maja 2011, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: moj parapet :)
Ma dziuniu
Kwiatuszki pięknie ci zakwitły , a bez pewnie wspaniale pachnie
Kwiatuszki pięknie ci zakwitły , a bez pewnie wspaniale pachnie
Moje roślinki:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
- jola1313
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Fajne masz roślinki .A jakie doniczki
Kwiaty przesliczne fiołekczki super
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 76&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 500p
- Od: 20 mar 2012, o 14:06
śliczne kalanchoe, ale najbardziej podoba mi się kolekcja gruboszy
Dziekuje
Ostatnio troszke mniej czasu na forum -taki z dnia na dzień nieplanowany powrót do pracy (po 1,5 roku bycia na wychowawczym w domku) ale czas wieczorkiem się znajdzie, na dniach pstykne aktualne zdjecia i postaram się wrzucic
tymczasem naogladam się Waszych pieknosci i nadrobie zaległosci w czytaniu
Ostatnio troszke mniej czasu na forum -taki z dnia na dzień nieplanowany powrót do pracy (po 1,5 roku bycia na wychowawczym w domku) ale czas wieczorkiem się znajdzie, na dniach pstykne aktualne zdjecia i postaram się wrzucic
tymczasem naogladam się Waszych pieknosci i nadrobie zaległosci w czytaniu
- fiskomp
- Od: 1 wrz 2010, o 21:22
Marudzia wszystko sie poukłada, tylko trzeba dać sobie trochę czasu, poza tym jest takie powiedzenie niema tego złego coby na dobre nie wyszło.
Zieloni podopieczni u Fiskomp'a
Pozdrawiam - Baśka
Pozdrawiam - Baśka
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Marudzia
Ładny i bardzo kolorowy masz ogródeczek no i doczekałem się kwitnienia calanchoe-pięknie kwitną.
Pozdrawiam.
Ładny i bardzo kolorowy masz ogródeczek no i doczekałem się kwitnienia calanchoe-pięknie kwitną.
Pozdrawiam.
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Witaj Marudzia właśnie przespacerowałam się przez twój wątek i jestem pełna podziwu dla twoich roślinek , dracenka, grubosze i fiołki cudne. Widzę że kolekcja się rozrasta , ale to nieuniknione jak się na tym forum przebywa Bardzo ładnie wyglądają te jednakowe doniczki, też kiedyś tak miałam ale wraz z coraz większą ilością roślin musiałam z tego zrezygnować. Zauważyłam u ciebie początki fiołkozy
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
przede wszystkim gratuluję wygranej ze skoczogonkami ja je raz dwa potrułam preparatem w sprayu firmy bayer, nie pamiętam czy Ci podawałam tą nazwę, jedno psiknięcie na balkonie wystarczyło, po przecinkach ani śladu
no i widzę, że kalanchoemania Cię dopadła ja też kupowałam każdy kolor jak opętana ale jak się oprzeć takim cudom? toż one jak zakwitną to są wspaniałe
no i widzę, że kalanchoemania Cię dopadła ja też kupowałam każdy kolor jak opętana ale jak się oprzeć takim cudom? toż one jak zakwitną to są wspaniałe
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Śliczny zdrowy fiołek, a jak tam maleństwa ?
Kalanchoe też ładne, choć osobiście nie gustuje w nich.
Kalanchoe też ładne, choć osobiście nie gustuje w nich.
Kochani u Was ciągle zakupowe szaleństwa zielone i same pięknosci na parapetach -aż miło popodziwiać naprawdę ! u mnie niestety bez wiekszych zmian ale mogę pokazać aktualnie kwitnące kalanchoe i fiołeczki
3 fiołeczki (kwitną mi cały czas i nie po raz pierwszy -dlatego mam taką radochę)
kalanchoe
i ogrodowo
Jutro za dnia chce zrobic aktualne zdjęcia tych nie kwitnących -wiec na pewno pokaże c.d
Wspominałam Wam ostatnio że wrociłam do pracy, w sumie zaczełam nową prace, moja Dyr -jak się okazało -jest zakrecona na zielono -takze jak zaczynamy nawijac to niektórzy sie na nas dziwnie patrza zaczełam tam prace niecały miesiac temu -a już korci mnie zeby wziasc jakiegos kwiatka sobie tam na parapet -szczegolnie ze przy moim biurku jest mega szeroki parapet i całkiem pusciutki -aż prosi sie o cos zielonego... ale troche chyba głupio po tak krótkim czasie się zadomawiac
3 fiołeczki (kwitną mi cały czas i nie po raz pierwszy -dlatego mam taką radochę)
kalanchoe
i ogrodowo
Jutro za dnia chce zrobic aktualne zdjęcia tych nie kwitnących -wiec na pewno pokaże c.d
Wspominałam Wam ostatnio że wrociłam do pracy, w sumie zaczełam nową prace, moja Dyr -jak się okazało -jest zakrecona na zielono -takze jak zaczynamy nawijac to niektórzy sie na nas dziwnie patrza zaczełam tam prace niecały miesiac temu -a już korci mnie zeby wziasc jakiegos kwiatka sobie tam na parapet -szczegolnie ze przy moim biurku jest mega szeroki parapet i całkiem pusciutki -aż prosi sie o cos zielonego... ale troche chyba głupio po tak krótkim czasie się zadomawiac
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
E tam, jakie głupio, zadomawiaj się. Szkoda takiego parapetu
Piękne fiołeczki i pozostałe kwitnące kwiatuchy
Piękne fiołeczki i pozostałe kwitnące kwiatuchy