Róże Beaty - moja miłość, moja pasja
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Róże Beaty - moja miłość, moja pasja
Beatko, tak okwieconych krzaków róż nie spotyka się często. Piękne i jeszcze raz piękne.
One wyglądają jak namalowane. Dziękuję za informacje o Charlesie Austinie. Ja nie mogę trafić na dobre sadzonki tej róży. Odwiedzaj nas częściej i wstawiaj te piękne fotki.
One wyglądają jak namalowane. Dziękuję za informacje o Charlesie Austinie. Ja nie mogę trafić na dobre sadzonki tej róży. Odwiedzaj nas częściej i wstawiaj te piękne fotki.
- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ot i cała Beatka .Wpadnie podrażni 4 zdjęciami i znika na długo A my czekamy czeka czekamy...
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Beatko, u mnie wszystko czarne, ale w kopcach zielono, więc może nie będzie źle - fatalnie, tylko trzeba będzie mocno przyciąć. Przyciąć niestety mocno trzeba będzie też pnące.
Przed tymi mocnymi mrozami kiedy było ciepło niektóre róże wypuszczały już nowe pędy, tak samo clematisy. Oczywiście wszystko zmarzło.
Przed tymi mocnymi mrozami kiedy było ciepło niektóre róże wypuszczały już nowe pędy, tak samo clematisy. Oczywiście wszystko zmarzło.
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- camellia
- Od: 21 mar 2010, o 16:00
Też chciałabym poznać tę tajemnicę Róże wyglądają pokazowo, rewelacyjnie, zjawiskowo... Jak marzenieoliwka pisze:Co Ty im robisz, że mają tyle kwiatów?
W dodatku mieszkasz w przepięknej okolicy, oprócz róż uwielbiam podziwiać te krajobrazy w tle. Proszę o więcej
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Beatko, też bym chciała poznać tę tajemnicę.
Tym bardziej, że wydaje się, że region, w którym mieszkasz nachodzą też chyba tęgie mrozy.
Tym bardziej, że wydaje się, że region, w którym mieszkasz nachodzą też chyba tęgie mrozy.
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
To czerwcowe zdjęcie mówi samo za siebie, jak też tak chcę
Witaj Beatko , nawet nie będą pisała jakie masz brzydkie róże ale koniecznie proszę napisz , jeżeli masz różer posadzone w jednym ciągu to jakie między nimi są odległości ? , tak żeby było bezpiecznie , żeby na siebie ie " wchodziły" . Aha jaką pgólnie masz ziemię , czy masz system nawadniania? z góry dziękuję i życzę dalszego powodzenia w hodowli tak brz... pięknych róż
duduś
Witaj Przejrzałam Twój wątek i dosłownie mnie wmurowało. Cudowne, zadbane okazy , wspaniały ogród. Wpisuję się jako kolejna fanka Twoich krzaczków. Niesamowite widoczki
Nareszcie sezon różany rozpoczęty
Oczywiście Tonia, Simbi, Camellia, Majka - dziękuję ślicznie za ciepłe słowa.
Duduś - ziemię mam gliniastą, nie mam żadnego systemu nawadniania, a róże sadzone są w rozmaitych odległościach, a teraz już coraz gęściej bo miejsca brakuje,
Oliwko - to samo im robię co Ty
W tym roku niestety nie będzie pokazu kwitnących róż pnących bo wszystkie niestety przemarzły. Ale teraz widzę że może im to nawet qwyjdzie na dobre bo ładnie odbijają i stały się bardzo gęste. Będzie więc kwitnąco ale na wysokości 1 metra .
Pięknie przezimowały i wystartowały moje róże w donicach. Dwie już rozpoczęły kwitnienie : Othello oraz Chippendale. O to one:
Zaczyna kwitnienie również powoli Nevada. Uwielbiam ten różany początek bo jeszcze wszystko przed nami
Oczywiście Tonia, Simbi, Camellia, Majka - dziękuję ślicznie za ciepłe słowa.
Duduś - ziemię mam gliniastą, nie mam żadnego systemu nawadniania, a róże sadzone są w rozmaitych odległościach, a teraz już coraz gęściej bo miejsca brakuje,
Oliwko - to samo im robię co Ty
W tym roku niestety nie będzie pokazu kwitnących róż pnących bo wszystkie niestety przemarzły. Ale teraz widzę że może im to nawet qwyjdzie na dobre bo ładnie odbijają i stały się bardzo gęste. Będzie więc kwitnąco ale na wysokości 1 metra .
Pięknie przezimowały i wystartowały moje róże w donicach. Dwie już rozpoczęły kwitnienie : Othello oraz Chippendale. O to one:
Zaczyna kwitnienie również powoli Nevada. Uwielbiam ten różany początek bo jeszcze wszystko przed nami
pozdrawiam Beata
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 1&start=70" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 1&start=70" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Chyba się do Ciebie wproszę na wąchanie róż. Od dziś w naszych Kozach kochanych ma już być słońce, więc może i ja się doczekam.
Pozdrawiam, Justyna
- carissima
- 50p
- Od: 17 mar 2012, o 00:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ohhhhhh kolejny ogród różany przy którym zielenieję z zazdrości..... Przepięknie u Ciebie, cudne kwiaty. Będę zaglądała tu regularnie
- oliwka
- Od: 24 mar 2008, o 13:31
Chyba jednak im nie robię tego samego, bo moje tak nie kwitną
Zastanawia mnie to, że w sumie Chippen ma dość małą doniczkę (albo to tak wygląda na zdjęciu), a tak bujnie i fajnie rośnie.
Zastanawia mnie to, że w sumie Chippen ma dość małą doniczkę (albo to tak wygląda na zdjęciu), a tak bujnie i fajnie rośnie.
Cudowne różyczki, strasznie zazdroszczę pierwszych kwiatów, a te są wyjątkowo okazałe. Musisz mieć bardzo dobrą rękę do róż. Moja mama jak zobaczyła,że nakupowałam różnych odmian , stwierdziła,że będą moją udręką i żalem, bo bardzo dużo uwagi trzeba poświęcić by kwitły i nie chorowały. Ale...trzeba spróbować by nie żałować prawda ?