Moje spełnione marzenie Malgocha1960
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Malgocha1960
Ewa,gary wyjęłam pierwszy raz z garażu,siedziały w piwnicy ponad 20 lat niewykorzystane w bloku i tu w domu w garazu 3 lata,w końcu doczekały się swiatła dziennego.
Misiu,doswiadczenie z rycynusami mam pierwszy raz.Z moich nasion nie mam ani jednej sztuki,niby wyszły,ale jak miały około 10 cm łamały się przy ziemi nadgnite wszystkie po kolei.Może nasiona były za wczesnie zebrane.Z twoich wyszły i w wiekszości padały po osiagnięciu około 20 cm.Zupełnie nie znam się na tym,jak wsadziłam kilka do ziemi to pochyliły sie i na razie nie wstały.
Misiu,doswiadczenie z rycynusami mam pierwszy raz.Z moich nasion nie mam ani jednej sztuki,niby wyszły,ale jak miały około 10 cm łamały się przy ziemi nadgnite wszystkie po kolei.Może nasiona były za wczesnie zebrane.Z twoich wyszły i w wiekszości padały po osiagnięciu około 20 cm.Zupełnie nie znam się na tym,jak wsadziłam kilka do ziemi to pochyliły sie i na razie nie wstały.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu, przypominam o koleuskach dla mnie na jutro
- malgocha1960
Wandziu,mam wszystkie doniczusie z sadzonkami w kartonie na tarasie,muszę pamiętać,bo nie dostanę nic w zamian od dziewczyn.
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Koleusy wsadzacie do gruntu?
- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Dziękuję Małgosiu za wspólnie spędzony czas w Sulejowie. Było świetnie i już czekam na następne spotkanie. Jesteś ciepłą i sympatyczną osobą.
Pozdrowienia od mojego męża dla Twojego M.
Pozdrowienia od mojego męża dla Twojego M.
Pozdrawiam Hala
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Małgosiu oto COCA COLA w swojej krasie.
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu miło było Was poznać, jesteście bardzo miłą parą
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Gosiu witaj, jak siły po Zjeździe miło było Was poznać
- kamcia
- 500p
- Od: 2 wrz 2011, o 21:06
Ja też się bardzo cieszę, że Cię poznałam , mam nadzieję, że jeszcze nie raz się spotkamy i będzie trochę więcej czasu. Przekaż pozdrowienia dla Twojego M.
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Pozdrawiam Kamilla
- malgocha1960
Magda,ja mam koleusy w doniczkach rozstawione w półcieniu i cieniu.
Halinko,witaj,też cieszę się,że mogłam was spotkać.Myślę,że moznaby organizować takie spotkania częściej o ile byliby chętni.M dziękuje za pozdrowienia i również pozdrawia,stwierdził,że fajny facet z niego z ogromną wiedzą historyczną.Widziałam.że bardzo był zaabsorbowany rozmową z twoim M,co u mojego nie często się zdarza,żeby z nowo poznaną osoba od razu znależć wspólny język.
Ewcia,będę musiała zrobić zdjęcia trawek od ciebie,bo znalazłam w końcu oznaczniki i powiesz mi która jest która,bo ja ni w żab nie wiem.
Romo,witaj,mam nadzieję,że jeszcze się spotkamy.
Ewa,w niedzielę sadziłam po powrocie i podlewałam działkę,ale najgorsze jest to,że zupełnie nie wiem co sadziłam.
Kamciu,dziękuję za pozdrowienia w imieniu M i tez mam nadzieję,że jeszcze się spotkamy tym bardziej,że macie rodzinę w tych stronach.
Halinko,witaj,też cieszę się,że mogłam was spotkać.Myślę,że moznaby organizować takie spotkania częściej o ile byliby chętni.M dziękuje za pozdrowienia i również pozdrawia,stwierdził,że fajny facet z niego z ogromną wiedzą historyczną.Widziałam.że bardzo był zaabsorbowany rozmową z twoim M,co u mojego nie często się zdarza,żeby z nowo poznaną osoba od razu znależć wspólny język.
Ewcia,będę musiała zrobić zdjęcia trawek od ciebie,bo znalazłam w końcu oznaczniki i powiesz mi która jest która,bo ja ni w żab nie wiem.
Romo,witaj,mam nadzieję,że jeszcze się spotkamy.
Ewa,w niedzielę sadziłam po powrocie i podlewałam działkę,ale najgorsze jest to,że zupełnie nie wiem co sadziłam.
Kamciu,dziękuję za pozdrowienia w imieniu M i tez mam nadzieję,że jeszcze się spotkamy tym bardziej,że macie rodzinę w tych stronach.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Cześć Małgosiu
Przyszłam się przywitać po spotkaniu.
Dopiero dzisiaj miałam chwilę, żeby wejść i zobaczyć Twoje trawki.
Moje mają przyjść w tym tygodniu.
Porównamy
Przyszłam się przywitać po spotkaniu.
Dopiero dzisiaj miałam chwilę, żeby wejść i zobaczyć Twoje trawki.
Moje mają przyjść w tym tygodniu.
Porównamy
- kamcia
- 500p
- Od: 2 wrz 2011, o 21:06
Dla mnie takie spotkania też mogłyby być 2 razy w roku tak jak pisałaś na wątku zlotu
a wracając do spraw ogródkowych , wzeszły mi godecje od Ciebie, które siałam na początku maja
a wracając do spraw ogródkowych , wzeszły mi godecje od Ciebie, które siałam na początku maja
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Pozdrawiam Kamilla
- malgocha1960
Witaj ,po takiej aferze na obydwu wątkach może bedzie chciał wyjść z twarzą.U mnie większość tych jego traw pójdzie na zmarnowanie,bo nikna z dnia na dzień mimo podlewania.Gosiu.Jestem ciekawa twoich trawek
Kamcia, ja swoje siałam po połowie kwietnia razem z aksamitkami i moje są już spore.Aksamitki też ci wyjdą bez problemu.
Kamcia, ja swoje siałam po połowie kwietnia razem z aksamitkami i moje są już spore.Aksamitki też ci wyjdą bez problemu.