Ogród Linety
- stokrotka_polna
- 500p
- Od: 20 mar 2012, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Linety
Na dobranoc bez . Nie dotrwałam . Więc dla mnie na dzień dobry .
"Nie deptać stokrotek pod płotem, bo chociaż stokrotka maleńka, to w każdej jest nuta piosenki i w każdej poezji kropelka."
Pozdrawiam Stokrotka
U stokrotki polnej cz. 1 cz.2
Pozdrawiam Stokrotka
Masko, bez ślicznie wygląda i pachnie bosko, ale chyba długo tak nie wytrwa, bo dzień znów zapowiada się wręcz upalny i słoneczny. Aha, wiekuistkę namierzyłam, posadziłam ją razem z kuklikiem, bo się na niej nie poznałam. Dziękuję raz jeszcze gorąco.
Stokrotko, jasne, na dzień dobry też się nadaje.
Stokrotko, jasne, na dzień dobry też się nadaje.
- misiaczekm
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ładniutki ten lilaczek... mówisz, że to chiński... poszukamy... i może kupimy...Lineta pisze:... lilak chiński w pełni kwitnienia.
...
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tobie już zakwitła Ismena
Mi dopiero z ziemi wyszła
Normalnie jestem w szoku!!!
Piękna jest
Mi dopiero z ziemi wyszła
Normalnie jestem w szoku!!!
Piękna jest
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Faktycznie nie wiedziałam,że ismeny są takie urocze-wygląda jak biały aniołek
Renatko, naprawdę? Myślałam, że to normalna pora ich kwitnienia. Ale dzisiaj było tak gorąco, tak upalnie, może to wszystko przyspieszyło.
Zeberko, coś w tym jest. Ciekawa jestem, czy kiedy się otworzą pozostałe kwiaty, ten pierwszy jeszcze będzie, czy już się zwinie i opadnie.
Grażynko, dziękuję. To moje pierwsze spotkanie z ismeną, nie miałam z nią jeszcze do czynienia. A szkoda, bo jest piękna. Mam nadzieję, że będzie się rozmnażać.
Zeberko, coś w tym jest. Ciekawa jestem, czy kiedy się otworzą pozostałe kwiaty, ten pierwszy jeszcze będzie, czy już się zwinie i opadnie.
Grażynko, dziękuję. To moje pierwsze spotkanie z ismeną, nie miałam z nią jeszcze do czynienia. A szkoda, bo jest piękna. Mam nadzieję, że będzie się rozmnażać.
Tylko chwilkę mnie nie było a tutaj ismena kwitnie Śliczna
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Wiesz, że na zime trzeba cebulki wyciągnąć
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- stokrotka_polna
- 500p
- Od: 20 mar 2012, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ojejku, Przepiękna. Niezwykły kwiat . A czy też pachnie?
"Nie deptać stokrotek pod płotem, bo chociaż stokrotka maleńka, to w każdej jest nuta piosenki i w każdej poezji kropelka."
Pozdrawiam Stokrotka
Pozdrawiam Stokrotka
- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękna ta roślinka.... Na prawdę wygląda jak mały aniołek!!Lineta pisze:Ha ha, dzisiaj święto! Zakwitła pierwsza ismena!
PS.
Jak skasowałaś swój post u mnie?
Misiaczku, nie mam pojęcia, skasowałam coś? Przeceniasz mnie, ja tego nie potrafię. Może on jest gdzieś na poprzedniej stronie? Możliwe, że zamieściłam go i zobaczyłam jakiś literowy błąd, więc wycofałam do modyfikacji i wtedy zniknął Ci z ekranu? Nie wiem naprawdę, już nie pamiętam.
A dzisiaj ismena jeszcze piękniejsza, bo te wąskie płatki pozakręcały się i wygląda jeszcze bardziej aniołkowato niż wczoraj.
I zakwitł mi pierwszy kwiat na powojniku!
I musiałam przedłużyć nieco moją nową rabatę, bo dostałam kilka pacioreczników i nie miałam już dla nich miejsca. No tak, kolejny zamach na "nietykalny" trawnik! Pacioreczniki już posadzone, ale jeszcze trochę tam upiększę, zanim zrobię zdjęcia i się Wam pochwalę.
Uploaded with ImageShack.us
A dzisiaj ismena jeszcze piękniejsza, bo te wąskie płatki pozakręcały się i wygląda jeszcze bardziej aniołkowato niż wczoraj.
I zakwitł mi pierwszy kwiat na powojniku!
I musiałam przedłużyć nieco moją nową rabatę, bo dostałam kilka pacioreczników i nie miałam już dla nich miejsca. No tak, kolejny zamach na "nietykalny" trawnik! Pacioreczniki już posadzone, ale jeszcze trochę tam upiększę, zanim zrobię zdjęcia i się Wam pochwalę.