Moja mała "dżungla" - part III
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja mała "dżungla" - part III
Wreszcie jesteś Hibiskus przecudnej urody
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Hibiskus piekny i witaj z powrotem
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Aga
Miałam straszną ochotę spotkać się z Tobą w Krakowie (rzut beretem), ale nie wiedziałam, czy masz ochotę na spotkanie ze starą babą
Może następnym razem będę miała więcej odwagi
Jeżeli chodzi o rośliny, to trzeba było napisać, że kupisz sobie akwarium, bo rośliny wodne już masz
Miałam straszną ochotę spotkać się z Tobą w Krakowie (rzut beretem), ale nie wiedziałam, czy masz ochotę na spotkanie ze starą babą
Może następnym razem będę miała więcej odwagi
Jeżeli chodzi o rośliny, to trzeba było napisać, że kupisz sobie akwarium, bo rośliny wodne już masz
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
trzynastka pisze:Wreszcie jesteś
doromichu pisze:witaj z powrotem
niestety nie tak z powrotem, o 5 rano wracam na kurs
kociara pisze: Nie wywijaj więcej hołubców, bo drugie kolano zaszwankuje.
gorzej, to nie kolanko, nad kolankiem ale z przodu, jak się bawić to się bawić haha tylko po schodach teraz chodzenie..niewskazane...
Dzisiaj przesadziłam koleusa, kilka fiołków też, postawiłam małą półeczkę (kupioną w Ikei) na parapecie, zrobiłam nawet kilka zdjęć i tej kwitnącej hoi i hibiskusowi i kwitnącemu pięknemu skrętnikowi o kwiatach 5cm! ale wstawić ich tutaj już sił nie mam
No i poprzyglądałam się dziś moim pięknym hibiskusom i na jednym wypatrzyłam pajęczynkę a na drugim takie lepkie krople pod liśćmi więc oba sruuu do wanny, potem na balkon i pryskanko dostały, mam nadzieję, że nie rozlęgnie się... cokolwiek to było
oksi - teraz byłam we Lwowie kilka dni, wycieczka z pracy organizowana ale byłam w 2010 na Krymie 2 tyg a wcześniej w Oczakowie pod Odessą 2 tyg w 2008 roku... bardzo mi się podoba na Ukrainie i na pewno polecę wyjazd tam każdemu no, już nie wspomnę o moim ulubionym piwie Czernogrywskie i wódeczce Chorticia... no i o winach krymskich to nie powiem nic bo ślinotok zaopatrzenie w domku oczywiście mam
Storkrotkania - mam nadzieję, że podejmiecie dobrą decyzję, tak jak mówią koleżanki - możemy doradzić
Myślałam, że w weekend znajdę więcej czasu na... cokolwiek ale mi przeleciało przez palce, szczególnie, że dzisiaj to spałam niemal cały dzień, teraz kolacyjka i do łóżeczka.
Memu M powiedziałam, że ma raj - kwiatków nie podlewać póki nie zadzwonię i nie powiem, że ma to zrobić Szwagierka nie miała ode mnie karteczek przy kwiatkach więc sama sobie winna jestem, nie wiem czemu uznałam, że jak powiedziałam, że fiołki raz na tydzień to ona to uzna za fakt istotny bo jej mama to fiołki kąpie wręcz i rosną jak szalone
Przepraszam, że znów tak zbiorowo wyszło, dziękuję Wam za wizyty u mnie, no i jak tu za Wami nie tęsknić do zobaczenia byćmoże w kolejny weekend
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
ja w 2006 byłam 2tyg na Krymie i tez polecammniodkowa pisze:teraz byłam we Lwowie kilka dni, wycieczka z pracy organizowana ale byłam w 2010 na Krymie 2 tyg a wcześniej w Oczakowie pod Odessą 2 tyg w 2008 roku... bardzo mi się podoba na Ukrainie i na pewno polecę wyjazd tam każdemu no, już nie wspomnę o moim ulubionym piwie Czernogrywskie i wódeczce Chorticia... no i o winach krymskich to nie powiem nic bo ślinotok zaopatrzenie w domku oczywiście mam [/color]
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Już jutro połowa kolejnego tygodnia za nami. Za trzy dni? mniodkowa znowu walnie w nas jednym ( lub dwoma) postem,
zawinie się i kolejny (może ostatni) tydzień bez jej cudnych komentarzy. Agnieszko, wracaj !!!!
zawinie się i kolejny (może ostatni) tydzień bez jej cudnych komentarzy. Agnieszko, wracaj !!!!
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna
-
- 500p
- Od: 20 mar 2012, o 14:06
Ale ładny Hibiskus
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Trzymam kciuki za popryskańce będzie dobrze, odbierz PW plisss
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
kociara pisze:Już jutro połowa kolejnego tygodnia za nami. Za trzy dni? mniodkowa znowu walnie w nas jednym ( lub dwoma) postem,
zawinie się i kolejny (może ostatni) tydzień bez jej cudnych komentarzy.
Krysiu jak TY mnie dobrze znasz
Przyjechałam w piątek, zanim do domu to na ognisko służbowe mnie zabrali dla odmiany trafiła mi się rola kierowcy a dziś niestety po 16 wyjeżdżam, w tym tygodniu mam egzaminy i na weekend wracam do domku i do Was tylko kiedy nadrobię zaległości forumowe to nie mam pojęcia
M zastosował się do wskazówek, kwiatki mi przesuszył więc spokojnie mogłam je podlać po powrocie, okazało się tylko, że szwagierka skrętnika mi utopiła i to jemu trzeba było poświęcić trochę uwagi, mam nadzieję, że odżyje, bo to biały a więcej białych nie mam pozostałe kwiatki kwitną i rosną jak należy można powiedzieć, ale od dziś u nas duchota straszna więc zobaczymy jaką rękę ma M bo już wie, że podlewanie wskazane
Kochani nie mam siły nic więcej napisać, cieszę się, że tęsknicie jak wrócę to znów będziecie mieli mnie "dość" i sami na jakiś kurs mnie wyślecie
Buziaczki dla wszystkich
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mniodkowa ale 24 to juz wracasz na maxa wyuczona chyba co
Szkoda,ze oni Cie tam o kwiatkach nie ucza (bylabys najmadrzejsza )
Szkoda,ze oni Cie tam o kwiatkach nie ucza (bylabys najmadrzejsza )
- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
mniodkowa, jak tyle wytrzymaliśmy to jeszcze te kilka dni tez damy radę. A co do nadrabiania, to każdy powinien ci przygotować streszczenie.
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Aguś wpadłam się przywitać po mojej długiej nieobecności, zostawić cobyś nie pomyślała przypadkiem, że o Tobie zapomniałam.
Mężowi zrób zakaz podlewania, albo miarkę ile ma wlać do każdej doniczki.
Mężowi zrób zakaz podlewania, albo miarkę ile ma wlać do każdej doniczki.
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Jestem pewna Twoich sukcesów na egzaminach więc niepotrzebnie o tym wspominam.
Przyjeżdżaj , odpocznij, pozwiedzaj swoje doniczki a ja nastawiam oczy na Twoje opowieści.
Przyjeżdżaj , odpocznij, pozwiedzaj swoje doniczki a ja nastawiam oczy na Twoje opowieści.
Rośliny Krystyny
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna