początek mojej wielkiej przygody
- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Davussum - początek mojej wielkiej przygody
Dorotko, pomysły piękne, osobiście mi chyba 3 wersja najbardziej się podoba.
- renzal
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Glosuję za wersją trzecią! Ładna kolorystyka!
(program fajny - bo ja w przeciwieństwie do Ciebie kompletnie nie umiem rysować )
(program fajny - bo ja w przeciwieństwie do Ciebie kompletnie nie umiem rysować )
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
-
- 500p
- Od: 26 sie 2010, o 15:39
Już postanowione będzie wersja nr 3 tylko teraz trzeba się zdecydować na dobór roślin
- as1112
- 200p
- Od: 28 mar 2012, o 15:39
- Kontakt:
Dobre Z tego co widzę to tam już są roślinki Wiem, wiem, teraz odmiany i tak cały czas. Ja już wczoraj byłam prawie pewna co kupić a dziś znów mam wątpliwości
Moje początki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 500p
Chciałam na rabacie posadzić kule bukszpanowe tylko potrzebowałabym na cała rabatę ok 13sztuk, troszkę drogo to wychodzi bo chciałabym już takie większe a tu 1 sztuka o średnicy 30-35cm kosztuje ok 65-70zł
też co chwilę zmieniam zdanie Próbowałam wczoraj z EM przedyskutować nowa rabatę to odpowiedział standardowo Rób co chcesz byle nie było kolorowo jak na "bazarze". No nic pojadę w piątek to sobie wszystko pomierzę i policzę ile wejdzie tam roślinek.
też co chwilę zmieniam zdanie Próbowałam wczoraj z EM przedyskutować nowa rabatę to odpowiedział standardowo Rób co chcesz byle nie było kolorowo jak na "bazarze". No nic pojadę w piątek to sobie wszystko pomierzę i policzę ile wejdzie tam roślinek.
-
- 100p
- Od: 11 wrz 2009, o 13:11
- Kontakt:
Witam, bardzo ciekawie zapowiadająca się działeczka.
- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Pozostaje Ci albo wydać trochę kasy, albo robić "po kawałku", albo kupić małe i czekać parę sezonów na rozrośnięcie... Wszystkie 3 opcje do bani
-
- 500p
imer wydać na upartego mogę jakoś Em to przełknie tylko obawiam sie że komuś też sie mogą spodobać i sobie je "pożyczy" więc pozostaje kupić wersje mini i czekać aż urosną albo poszukać jakichś tańszych "zamienników" które szybko rosną.
Od rana siedzę i główkuję już mi głowa pęka. Zaraz pójdę do domu bo siedzę z młodym na placu zabaw to usiądę do komputera i popatrzę co by można posadzić, w telefonie małe te fotki i ledwo co widać.
zanetan witam i zapraszam
Od rana siedzę i główkuję już mi głowa pęka. Zaraz pójdę do domu bo siedzę z młodym na placu zabaw to usiądę do komputera i popatrzę co by można posadzić, w telefonie małe te fotki i ledwo co widać.
zanetan witam i zapraszam
- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Ups... I tu odwieczny dylemat, czy kupić maleństwa i czekać, czy wydać masę kasy, ale mieć efekt od razu!
Jak robiłam swoje pierwsze zakupy to kwota 60 zł na roślinkę nawet nie wchodziła w rachubę, a i dziś się zawsze zastanawiam, ale Twój projekt jest śliczny.
Jak robiłam swoje pierwsze zakupy to kwota 60 zł na roślinkę nawet nie wchodziła w rachubę, a i dziś się zawsze zastanawiam, ale Twój projekt jest śliczny.
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
- as1112
- 200p
- Od: 28 mar 2012, o 15:39
- Kontakt:
Ja staram się kupować przez all i wybieram roślinki średniej wielkości - wychodzi cenowo ok. Na szczęście na razie trafiam na super sprzedawców. No może z jednym wyjątkiem, dostałam 7 zasuszonych wrzosów ale kobietka oddała kasę więc w sumie ok.
Ja też ciągle główkuję i modyfikuję swoje rabaty. Teraz obie panny padły to troszkę poślęczę
Ja też ciągle główkuję i modyfikuję swoje rabaty. Teraz obie panny padły to troszkę poślęczę
Moje początki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 500p
gdyby to był ogród przydomowy to by problemu nie było. Kupiłabym, posadziła i cieszyła pięknym widokiem. Na działde róznie to bywa. Dziś posadzę jutro już może tego nie być
Zaraz dam młodemu obiad i popatrzę co by można tam posadzić
Zaraz dam młodemu obiad i popatrzę co by można tam posadzić
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Ja też kupuje na allegro , jestem zadowolona a nawet bardzo , z tym ze u mnie na działkach nie kradną roslin
-
- 500p
a u kogo kupujecie? jak możecie to podeslijcie na pw nicki sprzedawców. Ja kupiłam tez pare razy rośliny na allegro i w sumie jestem zadowolona, raz tylko doszedł złamany krzew borówki ale sprzedawca nie chciał uznać "reklamacji".
U nas generalnie tez nie kradną roślin ale były takie przypadki, sąsiad kilka lat temu posadził jakieś choiny i następnego dnia już ich nie było. Niestety grasują złodzieje i kradną inne rzeczy sąsiedzi przez siatkę byli za domkiem i coś robili, złodzieje weszli do domku i ukradli dokumenty i kluczyki od samochodu a pozniej odjechali samochodem, znajoma też okradli. Zaprosiła znajomych na grilla, siedzieli a w tym czasie złodzieje po cichutku weszli do domku i ukradli biżuterię, pieniądze, dokumenty i kluczyki od samochodów. Na szczęście wszyscy przyjechali taksówkami bo chcieli wypić po piwku więc samochodów im nie pokradli.
U nas generalnie tez nie kradną roślin ale były takie przypadki, sąsiad kilka lat temu posadził jakieś choiny i następnego dnia już ich nie było. Niestety grasują złodzieje i kradną inne rzeczy sąsiedzi przez siatkę byli za domkiem i coś robili, złodzieje weszli do domku i ukradli dokumenty i kluczyki od samochodu a pozniej odjechali samochodem, znajoma też okradli. Zaprosiła znajomych na grilla, siedzieli a w tym czasie złodzieje po cichutku weszli do domku i ukradli biżuterię, pieniądze, dokumenty i kluczyki od samochodów. Na szczęście wszyscy przyjechali taksówkami bo chcieli wypić po piwku więc samochodów im nie pokradli.