Cuuudo Mój jest bardzo podobny, Jackmanii. To znaczy mam ogromną nadzieję, że kiedyś będzie rozrośnięty i ukwiecony choć w połowie tak pięknie jak Twój
Moje zacisze - miaaa
Pozdrawiam, surita czyli Kasia.
Zapraszam na mój balkon
Zapraszam na mój balkon
Dorota, ale się rozkręcasz, szalejesz na maksa , od ostatniej mojej wizyty zmiany, zmiany, zmiany Nowa rabata jest znakomita, ładnie się odbija z tymi kamieniami. Nawet nie wiedziałem, że jesteś zwolenniczką kamieni, ale masz ich tyle, że na pewno tak. Masz całą masę wspaniałych roślin, kwitnąca forsycja z kamiennymi dodatkami znakomicie się prezentuje, ta różowa sasanka też zapadła mi w pamięć i takie pierwiosnki z pomarszczonymi kwiatami, fajne, takie inne Zakupy rewelka, jak zobaczyłem barwę różanecznika od razu zachciało mi się takiego, jednak ja do tej pory w ogrodniczych takiego nie widziałem , zawsze trafiam na fioletowe i do tego jakby sprane , może kiedyś na niego trafię
Miło było spędzić chwilkę u Ciebie
Pozdrowionka
Miło było spędzić chwilkę u Ciebie
Pozdrowionka
Dorotko, Twoja magnolia zapiera dech w piersiach...
Pozdrawiam, surita czyli Kasia.
Zapraszam na mój balkon
Zapraszam na mój balkon
-
- 500p
- Od: 2 lut 2008, o 17:12
- miaaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Haniu nawet nie wiem jaki to gatunek dokładnie bardzo długo u nas jest 8) wydaję mi się że jesty to magnolia pośrednia (Soulange'a) 8) ale nie znam sie na tym i 100 % nie daję ale z tego co widziałam u Ciebie to mamy chyb a taką samą :P a i weryfikuję wiadomość o magnolii (dzis tata mnie uswiadomił) - ma ponad 20 lat ( a nie 15 jak pisałam wczesniej)