Asiu trzymam kciuki za Eden i nie tylko
Dziś rano przechodziłam z psem koło róż,które rosły niedaleko mnie i zawsze podziwiałam ogromny,zdrowy krzak Nostalgii.
Koniecznie chciałam go zobaczyć,więc poszłam i co zobaczyłam? Suche krótko ścięte badylki
![Sad :(](./images/smiles/icon_sad.gif)
Dalej rosną róże miejskie bardziej wytrzymałe,które już mają sporo pąków.Niestety,ale na róże wielkokwiatowe już się nie piszę,będę je podglądać u innych.
Moja Aprikola,Papageno oraz Aphrodite dostały popalić,tą ostatnią w ogóle nie zdążyłam się nacieszyć
Agatko dzięki za nazwę czarnego orlika:) Kupiłam go u jednego pana na targu za kilka złotych,nie wiedziałam,że taki piękny urośnie,w tym roku rozrósł się silnie i jest fajnym akcentem ,rośnie przy moim oczku:)
Jeszcze na oczy nie widziałam clematisa innego niż wielkokwiatowy. Czekam z niecierpliwością na dzwonkowate i kielichowate.
Princess Diana posadziłam przy Edenie,ciekawe,czy się zaprzyjaźnią?
Arabella ma już kilka pączków,z kolei Błękitny Anioł znów zaczyna szaleć i pnie się w górę:)
Obiecałam sobie,że przez miesiąc nie kupię ani jednej róży i clemka
![o-ścianę ;:223](./images/smiles/wallbash.gif)
Ale jak tu nie kupować?
Wczoraj wyjęłam ze skrzynki nową gazetkę Auchan i co zobaczyłam? Clemki w różnych odmianach za 14,99.
I na co te przysięgi? Najgorsze jest to,że to naprawdę chyba jakaś choroba,to już nie tylko róże mną zawładnęły
Edytko witaj u mnie:)
Roogouchi kupiłam właśnie w Auchan,naprawdę ładna sadzonka była,teraz żałuję,że nie wzięłam jeszcze Beautiful Bride,bo był w sprzedaży,ale byłam z mężem i nie chciałam,by widział,że znów szaleję
Cieszę się,że tak o nim piszesz,w ogóle ostatnio czytam o nim same superlatywy
Orliki poznałam w tamtym roku,kupiłam jeszcze jednego w szkółce żółtego,też czekam na jego kwitnienie.Mam też z Biedronki,ale taki mikrusek mały z niego
Do róż na pniu wciąż nie jestem przekonana,niemało kosztują i są delikatne
![gwizdanie ;:224](./images/smiles/whistling.gif)
co nie zmienia faktu,że jak zobaczę to serce mi bije
Orliki w zbliżeniu
Rosną przy oczku
Azalia Giblartar długo kwitnie
Rh Rasputin rozwinął się całkiem:)
Kwiat piwonii
Smagliczka
Clematis Dr Ruppel zakwitł
Bonica jest naprawdę warta zakupu,szkodniki ją omijają,liście zdrowe,zielone,błyszczące i pełno przyrostów:)
A na koniec szałwia-uwielbiam jej każde ilości w ogrodzie
Pozdrawiam wszystkich
![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)