Mikroogródek - Ankha cz. 3
- anna1978
- 10p - Początkujący
- Od: 1 kwie 2012, o 18:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mikroogródek - Ankha cz. 3
Witaj Aniu Twój "mikroogródek" zawiera całe bogactwo pięknych roślinek ! Pewnie niewielu mogłoby konkurować z Tobą w ilości ciekawych odmian na metr kwadratowy powierzchni
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu u Ciebie zawsze można liczyć na pokaz drobniutkich pięknotek Bożykwiat prześliczny, nie wiem, czy mój zakwitnie...ma dopiero listeczki i to jakieś takie marne
Ależ pomidorów Dobrze owocują Ci w gruncie?
Ależ pomidorów Dobrze owocują Ci w gruncie?
- ankha
- Od: 5 kwie 2009, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu - to zwykły maczek syberyjski od Siberii, własnie zakwitają jeszcze żółte i pomarańczowe - sieją się jak chwasty, ale są cudne. Porastają Przedogródek, więc mogą się mnożyć
Miłka tak to maczek syberyjski. Skalnica - na jesieni puściła pęd kwiatowy i ścięły ją mrozy, myślałam, że ją straciłam. A wiosna jak wyszła, to dwa tygodnie się zastanawiałam, co to może być za roślinka A co do pomidorów - siane 6 kwietnia
Witaj Imienniczko dziękuję Muszę szybko pobrać nauki, jak sadzić piętrowo, bo naprawdę już mi się miejsce kończy
Agnieszko dziękuję - może coś go podgryzło Albo cierpi od wcześniejszych upałów, miałam tak w jednym sezonie. Pomidorki ładnie owocują, ale niestety sezon gruntowy tutaj jest bardzo krótki.
Dużo dłużej mam pomidorki w donicach na balkonie
Miłka tak to maczek syberyjski. Skalnica - na jesieni puściła pęd kwiatowy i ścięły ją mrozy, myślałam, że ją straciłam. A wiosna jak wyszła, to dwa tygodnie się zastanawiałam, co to może być za roślinka A co do pomidorów - siane 6 kwietnia
Witaj Imienniczko dziękuję Muszę szybko pobrać nauki, jak sadzić piętrowo, bo naprawdę już mi się miejsce kończy
Agnieszko dziękuję - może coś go podgryzło Albo cierpi od wcześniejszych upałów, miałam tak w jednym sezonie. Pomidorki ładnie owocują, ale niestety sezon gruntowy tutaj jest bardzo krótki.
Dużo dłużej mam pomidorki w donicach na balkonie
- ankha
Hosteczki i inne nowości
Zawciąg nifty-trifty
Sedum pilosum - w wapiennej dziurce, może mu się spodoba
Degenia Velabitica
Zawciąg nifty-trifty
Sedum pilosum - w wapiennej dziurce, może mu się spodoba
Degenia Velabitica
- anna1978
- 10p - Początkujący
- Od: 1 kwie 2012, o 18:50
Ale ładne hosty - bardzo dorodne sadzonki. Tylko gdzie Ty je Aniu upchniesz...?
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Jakie zakupy!!! Fajne te różowe żurawki!
Przy hostach i żurawkach ogródek z mikro zrobi się makro!
Kupiłaś w necie?
Przy hostach i żurawkach ogródek z mikro zrobi się makro!
Kupiłaś w necie?
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- ankha
Nie ma to jak dobra organizacja - wszystko już "upchnięte" - nawet kulki na patyk się zmieściły i trochę miejsca zostało
Miłeczko tak
Aniu już upchnęłam
Miłeczko tak
Aniu już upchnęłam
- ankha
I bardzo dobrze
- E-mienta
- 500p
- Od: 21 mar 2011, o 18:22
Hej Aniu, cieszę się, ze miałam możliwość poznania Ciebie. Teraz poznaję Twój Mikroogródek. Masz udne i dopieszczone rośliny. A jedne z tulipanów to az mnei na kolana rzuciły, będe szukać takiej odmiany - te zółte z czerwonym w środku
Bużki.
Bużki.
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
- ankha
Ewuniu - cieszę się, że zajrzałaś, i Ci się podoba
Kochani wybaczcie, że mało zdjęć (są porobione ), ale wczoraj Dzień Otwarty w pracy, późno wróciłam i zabrałam się za zaległe roboty. Posadziłam 46 pomidorów (balkonowe już muszą poczekać), wysadzilam selery, bazylie (l.mn. ) i ogórki (i zrobiłam dla nich płotek). Zeszłam o 23 ze stanowiska, a zaraz do pracy.
Relacja się pojawi wkrótce
Kochani wybaczcie, że mało zdjęć (są porobione ), ale wczoraj Dzień Otwarty w pracy, późno wróciłam i zabrałam się za zaległe roboty. Posadziłam 46 pomidorów (balkonowe już muszą poczekać), wysadzilam selery, bazylie (l.mn. ) i ogórki (i zrobiłam dla nich płotek). Zeszłam o 23 ze stanowiska, a zaraz do pracy.
Relacja się pojawi wkrótce
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Fajne zdjęcie ;) A wracając do roślin to niesamowicie wyglądają te ze skalniaka ;) Dodatkowo widzę, że powstanie ciekawy i kolorowy cienisty zakątek ;)
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aniu miło Cię widzieć na fotce z Igorem.
Zazdroszczę bardzo spotkania i możliwości poznania wielu Forumków.
Widzę, że oprócz skalniaczków pokochałaś cienioluby.
Hosty to bardzo wdzięczne rośliny, za żurawkami trochę mniej przepadam, gdyż potrafią wymarzać.
Zazdroszczę bardzo spotkania i możliwości poznania wielu Forumków.
Widzę, że oprócz skalniaczków pokochałaś cienioluby.
Hosty to bardzo wdzięczne rośliny, za żurawkami trochę mniej przepadam, gdyż potrafią wymarzać.
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Aniu Twój mikroogródek całkiem pojemny bo mieści same śliczności
Miło Cię było poznac i "nieużytka rolnego" również
Miło Cię było poznac i "nieużytka rolnego" również
- Ruda2011
- Od: 19 mar 2011, o 10:29
Aniu kochanie - znalazłam Cię.
Już chyba ostatni raz stwierdzam - to była jazda
Jesteś super Dziewczyną, razem z Emem wymiatacie
Już chyba ostatni raz stwierdzam - to była jazda
Jesteś super Dziewczyną, razem z Emem wymiatacie
- ankha
Witaj Przemku, dziękuję Bo skalniaczki cudne są... a Cienista Rabata już powstała, nawet całkiem zarosła - tylko zdjęcia ciągle nie mogę zrobić dobrego - albo światło nie te, albo czasu niet...
Tajeczko Dzięki - i nie zazdrość, tylko następnym razem pełna mobilizacja, bo ja tez chciałabym Cie poznać osobiście Ano forum ogrodnicze to już ma do siebie, że ciągle różne zarazy i wirusy rozprowadza... , a moich wcześniejszych już trochę było - przydały by sie ze dwa hektary
Grażynko dziękuję, ćwiczę się mocno w piętrowych nasadzeniach, a jak coś wyłazi poza swój rewir, to go ciach... Ale większość mam bardzo karnych roślin Z ogromną po mojej i M przyjemnością Mój "nieużytek ostatnio w użytka się przerodził, bardzo piękne paliki do pomidorów zorganizował, powbijał... Co prawda sadzić się nie podjął, ale podlewał je delikatnie, żeby nie po liściach...
Ruda Wzajemnie, wzajemnie Już się nie mogę doczekać kolejnego, bo M stwierdził, że jedziemy
Tajeczko Dzięki - i nie zazdrość, tylko następnym razem pełna mobilizacja, bo ja tez chciałabym Cie poznać osobiście Ano forum ogrodnicze to już ma do siebie, że ciągle różne zarazy i wirusy rozprowadza... , a moich wcześniejszych już trochę było - przydały by sie ze dwa hektary
Grażynko dziękuję, ćwiczę się mocno w piętrowych nasadzeniach, a jak coś wyłazi poza swój rewir, to go ciach... Ale większość mam bardzo karnych roślin Z ogromną po mojej i M przyjemnością Mój "nieużytek ostatnio w użytka się przerodził, bardzo piękne paliki do pomidorów zorganizował, powbijał... Co prawda sadzić się nie podjął, ale podlewał je delikatnie, żeby nie po liściach...
Ruda Wzajemnie, wzajemnie Już się nie mogę doczekać kolejnego, bo M stwierdził, że jedziemy