Mój ogród - Józef cz.1
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
witaj Justynko..moje passiflory rosną już w szklarni..na noc je przykrywam agrowłókniną..na dzień odkrywam..ale to są te odmiany hodowlane..jedną -błękitną zostawiłem w gruncie druga stoi na balkonie..suche gałązki ..te które się łamią oczywiście pousuwaj..tej błękitnej nawet lekkie przymrozki nie powinny zaszkodzić.justi28 pisze:Cze Józefie!
Chciałam zapytać czy męczennicę mogę już wystawić na dwór i czy te po usychane patyczki mam powycinać czy zostawić?
- Józef
- Kontakt:
nie ma sprawy..dziś powysadzałem wszystko co trzymałem dla Ciebie bo zaczęło wyrastać..dalie,kanny, calle,accidanterę,mieczyki ale jak przyjedziesz to coś się znajdzie..rogalm1 pisze:Józefie cały czas pamiętam o Twoim zaproszeniu, ale mój mąż ostatnio pracuje do późna w nocy i jedynym wolnym dniem jest sobota a wtedy pędzimy na działkę, mam nadzieję, że po Komuni Mateusza będziemy mieć więcej czasu i uda nam się spotkać w Chrzanowie, pozdrawiam Monika
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Józefie masz bardzo ładnie zagospodarowaną działeczkę, zresztą już o tym Ci pisałam. Proszę powiedz mi czym masz odgrodzone rabatki na tym zdjęciu bardzo podoba mi się takie rozwiązanie.
Cały czas pamiętam o iryskach obiecanych Tobie ,ale musimy poczekać ,aż zakwitną bo nie wiem gdzie ten kolor rośnie.
Jakie roślinki masz posadzone w skrzyneczkach,ale masz ich dużo.
Cały czas pamiętam o iryskach obiecanych Tobie ,ale musimy poczekać ,aż zakwitną bo nie wiem gdzie ten kolor rośnie.
Jakie roślinki masz posadzone w skrzyneczkach,ale masz ich dużo.
- Józef
- Kontakt:
palisada robiona własnoręcznie..jak chcesz się pobawić mogę podarować Ci formę.korzo_m pisze:Józefie masz bardzo ładnie zagospodarowaną działeczkę, zresztą już o tym Ci pisałam. Proszę powiedz mi czym masz odgrodzone rabatki na tym zdjęciu bardzo podoba mi się takie rozwiązanie.
Na chyba szóstym zdjęciu ..gunnera olbrzymia która przezimowała i rusza..aż się boję co będzie jak wyrośnie dwumetrowa.Pod wierzbą okaz korony cesarskiej..
podczas gdy inne nie przekraczają metra-ta ma półtora..już dawno nosiłem się z zamiarem przesadzenia jej ale widać dobrze jej tam bo co roku wyrasta taka wysoka
Józef pisze: nie ma sprawy..dziś powysadzałem wszystko co trzymałem dla Ciebie bo zaczęło wyrastać..dalie,kanny, calle,accidanterę,mieczyki ale jak przyjedziesz to coś się znajdzie..
specjalnie tak napisałeś, żeby mi serce pękło! Accidantera to moje marzenie! Jak dotrę do Ciebie to ją i tak wykopię jak tylko nie będziesz patrzył!