Różany ogród - 2012
- Rozanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lut 2009, o 13:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Różany ogród - 2012
Aniu, ale już pięknie kwitną i takie krzaczki dorodne. Żadna nie wygląda jakby pomarzła.
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No proszę Ty szczęściaro róże Ci odbijają Szkoda,że moje kilka dalej stoją w miejscu i straszą
Agness cudo
Biedermeier Garden ile ma latek?
Agness cudo
Biedermeier Garden ile ma latek?
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Aniu w końcu trafiłam do nowego wątku .
Gratuluję pierwszych kwitnących róż w Twoim ogrodzie. Też uważam , tak jak Alionuszka, że sadzenie róż poza ogrodem to ryzyko. Później będzie Cię serduszko bolało, gdy się okaże, że inni wcale się z tego nie cieszą, a posadzona przez Ciebie róża musi ustąpić miejsca innym roślinom a może nowemu domowi.
Miłego dnia
Gratuluję pierwszych kwitnących róż w Twoim ogrodzie. Też uważam , tak jak Alionuszka, że sadzenie róż poza ogrodem to ryzyko. Później będzie Cię serduszko bolało, gdy się okaże, że inni wcale się z tego nie cieszą, a posadzona przez Ciebie róża musi ustąpić miejsca innym roślinom a może nowemu domowi.
Miłego dnia
- _ninetta_
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 01:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Widzę, ze sezon różany już dawno rozpoczęty u Ciebie, różyczki pięknie kwitną a reszta ma mnóstwo pąków. Twoja Ascot mnie nieustannie zachwyca!!!
- camellia
- Od: 21 mar 2010, o 16:00
Bardzo się cieszę, że Ci różyczki ożyły u mnie to samo - Mount Shastę uznałam już prawie za martwą, odgrzebałam trochę w głąb ziemi i znalazłam kiełek. Wypuściła pęd
-
- 1000p
- Od: 9 mar 2010, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu zazdroszczę Ci tego pędzika na Queen of Sweden moja stoi w miejscu ale może... Rosarium wypuściła nowy pęd i też jest takiej wielkości jak u Twojej Queen. A Pastella zaczęła marnieć
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- aga13
- 500p
- Od: 11 paź 2008, o 21:39
Aniu pięknie u Ciebie - mnie niestety zostało tylko podziwianie Waszych piękności
Pozdrowionka ))
Wspomnień czar!!!Cudne zdjecia.Nowości bedziemy pilnie śledzić.Agnes do zachcenia jak i inne róże ale ja nie mam przedogródka-niestety.Mam taki pas koło płotu około 30-40 cm i wyobraż sobie,że rośnie tam jakaś róza.Czyżby Ghislaine zwisając do ziemi ,ukorzeniła się?Zagadka się rozwiążę bo są pączusie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aniu jak dobrze, że trafiłam na Twój różany wątek.
Sądziłam, że prowadzisz tylko blog.
Jesteś prawdziwą znawczynią i wielbicielką róż, a one swoim pięknem odwdzięczają się Tobie.
Moje róże tak strasznie przemarzły, że nawet jeszcze pąków nie mają.
Powiedz mi Kochana proszę, co to może być za szkodnik, który młode listki zwija w trąbkę?
Występuje tylko na jednej odmianie, którą kupiłam pod nazwą Luise Odier, ale z pewnością nią nie jest .
Sądziłam, że prowadzisz tylko blog.
Jesteś prawdziwą znawczynią i wielbicielką róż, a one swoim pięknem odwdzięczają się Tobie.
Moje róże tak strasznie przemarzły, że nawet jeszcze pąków nie mają.
Powiedz mi Kochana proszę, co to może być za szkodnik, który młode listki zwija w trąbkę?
Występuje tylko na jednej odmianie, którą kupiłam pod nazwą Luise Odier, ale z pewnością nią nie jest .
- tralaluszy
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
Anuś, co ja Ci mam pisać, skoro słów brakuje? Zaznaczam i tyle
Pozdrawiam - BabajAGA
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Aniu jak zwykle zaskakujesz,tym razem tempem w jakim rozkwitają Twoje róże.
Bardzo wcześnie rozpoczynasz sezon i super,jest gdzie pospacerować,popatrzeć,poczytać i pocieszyć się,
bo straty zapewne są wszędzie ,chyba w każdym ogrodzie.
Ja też wielu krzewów już mieć nie będę, na wiele jeszcze czekam i liczę,że może z darzy się cud i coś wybije.
Zastanawiam się Aniu jak przemyślanie zorganizowałaś swój ogródek,że masz bogata kolekcje róż a przy tym całą masę innych roślin.
Wracam właśnie z Twojego ogrodowego wątku pełna wrażeń nie tylko dot roślin ale również jakości zdjęć jakie robisz.
Śliczne...
Jak dobrze,że wiosna wreszcie jest taka jak winna być,że możemy wreszcie cieszyć się pogodą i oczekiwać na piękne kwiaty naszych roślin.
Zgromadziłaś niesamowita kolekcję róż więc z pewnością będę zaglądać do Ciebie przez całe lato.
Dodam,że moja Queen of Sweden nie wymarzła,ma nawet jeden pąk kwiatowy z czego niezmiernie się cieszę.
Pozdrawiam
Bardzo wcześnie rozpoczynasz sezon i super,jest gdzie pospacerować,popatrzeć,poczytać i pocieszyć się,
bo straty zapewne są wszędzie ,chyba w każdym ogrodzie.
Ja też wielu krzewów już mieć nie będę, na wiele jeszcze czekam i liczę,że może z darzy się cud i coś wybije.
Zastanawiam się Aniu jak przemyślanie zorganizowałaś swój ogródek,że masz bogata kolekcje róż a przy tym całą masę innych roślin.
Wracam właśnie z Twojego ogrodowego wątku pełna wrażeń nie tylko dot roślin ale również jakości zdjęć jakie robisz.
Śliczne...
Jak dobrze,że wiosna wreszcie jest taka jak winna być,że możemy wreszcie cieszyć się pogodą i oczekiwać na piękne kwiaty naszych roślin.
Zgromadziłaś niesamowita kolekcję róż więc z pewnością będę zaglądać do Ciebie przez całe lato.
Dodam,że moja Queen of Sweden nie wymarzła,ma nawet jeden pąk kwiatowy z czego niezmiernie się cieszę.
Pozdrawiam
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Aniu, Agness przepiekna, musze poczytac o tej róży.
Aicha miałam juz w formularzu zamówienia w Rosarium i wykreśliłam Jesienią nadrobię ten błąd.
Aicha miałam juz w formularzu zamówienia w Rosarium i wykreśliłam Jesienią nadrobię ten błąd.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
I ja się melduję w wątku różanym.
Ledwo zaczęłaś a już mi się zachciewa następna róża.
Ledwo zaczęłaś a już mi się zachciewa następna róża.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki