Mój ogród - Ewelina - 2008r
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Nadszedł czas uporządkowania podręcznej skrytki ogrodowej- po zimie i ostatnich rządach "fachowców", którzy zrobili sobie tam magazyn rzeczy rozmaitych dosłownie nie dało się tam wejść !Po gruntownym wysprzątaniu i wyrzuceniu całej masy "przydasiów" jest teraz sporo miejsca .

Jednocześnie zaopatrzyłam się w nowe zapasy środków ochrony roślin i nawozów. Granulat przeciw ślimakom mam też!!!

Jednocześnie zaopatrzyłam się w nowe zapasy środków ochrony roślin i nawozów. Granulat przeciw ślimakom mam też!!!
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ogród marzeń
Witaj Ewelinko, jestem nowicjuszka na forum, pierwszy raz ale na pewno nie ostatni przespacerowałam się po Twoim ogrodzie, jest piękny, zadbany, chciałabym i ja uzyskać taki efekt harmoni w moim ogrodzie. Serdecznie pozdrawiam
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Tak, tak, czasem warto uporządkować zaniedbane katy...miejsca robi sie potem jakoś więcej i wreszcie wiadomo, co gdzie leży
I tyle rzeczy dawno uznanych za "zaginione w akcji" odnajduje się nagle... ja tak mam z sekatorami - ciągle je gdzieś gubię... A skrytkę mam niewielką ale jak porządnie wszystko poustawiać to i kosiarka i grill , łopaty , wiadra i konewki się zmieszczą.
Dziękuję wszystkim gościom za miłe odwiedziny- dziś ,żeby dać troszkę kolorków wklejam zaległe ogródkowe zdjęcia .
Najpierw Hiacynty - nie tylko zdobią kolorami ale czarują zapachem :

Kwitnie RUNIANKA i spore są już pąki na KALINIE SZTYWNOLISTNEJ

Niezawodne i zawsze urokliwe NARCYZY.
CDN.

Dziękuję wszystkim gościom za miłe odwiedziny- dziś ,żeby dać troszkę kolorków wklejam zaległe ogródkowe zdjęcia .
Najpierw Hiacynty - nie tylko zdobią kolorami ale czarują zapachem :

Kwitnie RUNIANKA i spore są już pąki na KALINIE SZTYWNOLISTNEJ

Niezawodne i zawsze urokliwe NARCYZY.

CDN.
Podziwiam Twoje zaplecze ogrodowe,masz wszystko i ten porządek
Muszę zacząć brać z Ciebie przykład,.
Hiacynty super co za kolory

Muszę zacząć brać z Ciebie przykład,.
Hiacynty super co za kolory
Al 56 - Ogród Alicji