Moja mała "dżungla" - part III

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
oksi
1000p
1000p
Od: 18 lut 2012, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja mała "dżungla" - part III

Post »

:wit ja to sy ostatnio postawiłam na prapecie półke na buty :;230 M.powiedział że jak jej nie zabiore to będzie tam buty kładł ;:124
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=51384" onclick="window.open(this.href);return false; rosliny Oksi.
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

:wit
Gratuluję 5, no nie mogło być przecież inaczej, półeczka świetnie się prezentuje, a skrętniki. ;:224
Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ja sobie niestety nie zazdroszczę, bo wagę miałam... akurat, a teraz wszystko na mnie wisi i co niby nowe ciuchy mam kupować? ech...
Po co ciuchy kupować, kup sobie codziennie coś pysznego, wyjdzie taniej, a do dawnego rozmiaru prędko dobijesz. 8-)
Już miałam pisać, ze piękne skrętniki i że zazdroszczę, ale w sumie to teraz już nie, skoro mam swojego. :tan
Gloksynie widziałam u nas na targu i nawet zapytałam, po ile. Po 8 zl, nie wiem, czy to dużo, czy mało? :roll:
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2012, o 14:41

Post »

Mniodkowa,widzę,że i Ty się rozgadałaś ;:224
Piękne kwitnienia ;:oj ;:63 .Półeczka też ;:108 ,a najbardziej skrętniki ;:180 ;:63 .Czy ten różowy to ma jakąś nazwę?Bo mam takiego od szarotki ,pięknie kwitnie i zastanawiam się,czy to odmianowiec jakiś ;:224 .A widziałam u Ciebie karteczkę na doniczce :lol:
kohleria
200p
200p
Od: 7 paź 2011, o 10:17

Post »

Miodkowa właśnie się doczytałam,że schudłaś ;:oj . Tęskniłaś za Suwałkami na tych kursach ? Laską i tak byłaś! Teraz się kwalifikujesz na wybieg! ;:138
Pobędziesz u siebie i waga wróci. Póki co ciuchów na teraz nie kupuj ;:333 .
Zimno u nas. :shock:
martucham1
500p
500p
Od: 20 mar 2012, o 14:06

Post »

Świetna ta półeczka, szkoda że do IKEI daleko :( też bym sobie taką sprawiła ;:108 oczywiście ze skrętnikami ;:108
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

kohleria pisze:Tęskniłaś za Suwałkami na tych kursach ?

uczciwie...? to nie :;230 miałam tam cel istnienia i nie miałam zbytnio czasu ;:224 ale za Wami za to tęskniłam ;:4 ;:168 powoli ogarniam każdej wątek ;:37 i czuję się znów jak "u siebie" :;230

Powiem Wam, że po miesiącu innego trybu życia to baaardzo ciężko wrócić do tego poprzedniego... jest godz. po 14 a ja jestem gotowa zasnąć na stojąco bo na kursie zaliczałam codziennie poobiednią drzemkę ;:224 a tu godz 14-15 a ja w pracy a nie na obiedzie ;:145

kohleria pisze:Laską i tak byłaś! Teraz się kwalifikujesz na wybieg!

no to mi pojechałaś :;230 ;:196
rapunzel pisze:a do dawnego rozmiaru prędko dobijesz.

właśnie ja mam taki organizm, że nieprędko ;:224 łatwiej będzie ciuchy kupić niż się upaść hahaha no ale żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce...
rapunzel pisze:Gloksynie widziałam u nas na targu i nawet zapytałam, po ile. Po 8 zl, nie wiem, czy to dużo, czy mało?

mi się wydaje, że mało, ja kupowałam w tym roku cebule - po 3,60zł i odmianowe i zwykłe, zobaczymy czy podołam...
jola1313 pisze:Czy ten różowy to ma jakąś nazwę?
widziałam u Ciebie karteczkę na doniczce
tak, karteczka jest - pisze na niej "róż" :;230
martucham1 pisze:Świetna ta półeczka, szkoda że do IKEI daleko

właśnie, kosztowała 9,90 ;:224
Stokrotkania - dziękuję ;:196
kohleria pisze:Zimno u nas

odczułam dziś czekając 13min na przystanku na kolegę ;:188 a już od niedzieli gardełko coś drapie, kaszel nachodzi coraz częściej... a dziś to kicham ;:223 jakby nie mogło być normalne lato i ciepło co...?
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Nie chcę nic mówić, ale wychodzi mi na to, że twój eM ma lepszą rękę kwiatów, niż ty :D
Wszystko przeżyło, żadnych szkodników czy chorób...baaa....wszystko kwitnie :!:
Czy w razie wyjazdu na wczasy mogę wypożyczyć twojego męża, ewentualnie podrzucić rośliny ;:224
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37

Post »

Nie przepadam za Ikeą, styl jest zbyt nowoczesny jak na moją metrykę
i zupełnie mi nie leży, ale skrętniki kolorowe na niej wyglądają przeuroczo. ;:oj
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

heliofitka pisze:Nie chcę nic mówić, ale wychodzi mi na to, że twój eM ma lepszą rękę kwiatów, niż ty

no to mnie skomplementowałaś :;230 chyba mu to powiem, jak będę miała lenia na podlewanie ;:224
ale tak to w życiu bywa, że się nie zna talentów póki się nie spróbuje czegoś nowego :;230 a on to nawet kwiatka mi przytrzymać nie chce jak przesadzam ;:185 pewnie wie, że zbyt dobrze sobie poradzi i będę go wykorzystywać ;:224 :;230
heliofitka pisze:Czy w razie wyjazdu na wczasy mogę wypożyczyć twojego męża, ewentualnie podrzucić rośliny

z tym podrzucaniem roślin to może być problem - bo nie wiem gdzie Twoją ilość upchnąć :shock: więc może lepiej skupmy się na opcji wypożyczania M ;:224 myślę, że jak mu zaproponujesz ładną nagrodę to ulegnie ;:108 a dokąd wyjeżdżasz?
kociara pisze:Nie przepadam za Ikeą, styl jest zbyt nowoczesny jak na moją metrykę

ja lubię nowoczesność ;:108 ale ceny w tej Ikei nie zawsze mi odpowiadają ;:108 półeczkę natomiast zakupiłam kiedyś mojej mamie do kuchni a ona ją wepchnęła do salonu w regał zamykany :shock: i stąd mój pomysł na kwiatki na niej, jest jeszcze taka kwadratowa, większa, ale za szeroka na mój parapet ;:222

Wczoraj dostałam paczuszkę od Celinki (trzynastki) ;:196 ;:191 próbowałam nawet robić zdjęcia... ale nie wyszły :oops: a dziś jedna z nowości jakaś oklapnięta... Dodam tylko, że koleżanka napchała mi liści fiołków, a ja nie prosiłam ;:224 i weź tu lecz się z choroby fiołkowej ;:223 :wink:
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
kohleria
200p
200p
Od: 7 paź 2011, o 10:17

Post »

Miodkowa niechcący wdepnęłam tu, skrętniki ;:180 :
Klikaj na każdą literę.
http://www.streptokarpus.wbs.cz/S.html
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37

Post »

Ja o cenach z wrodzonej wstydliwości (o finansach nie wypada) nie wspomniałam - są horrendalne. ;:174
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Hihi niech Ci się ukorzeniają i szybko rosną :) co Ci oklapło ? a liść o którego pytasz to z tego różowego :)
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”