Moja mała "dżungla" - part III
-
- 1000p
- Od: 18 lut 2012, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja mała "dżungla" - part III
ja to sy ostatnio postawiłam na prapecie półke na buty M.powiedział że jak jej nie zabiore to będzie tam buty kładł
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=51384" onclick="window.open(this.href);return false; rosliny Oksi.
- Stokrotkania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Gratuluję 5, no nie mogło być przecież inaczej, półeczka świetnie się prezentuje, a skrętniki.
Pozdrawiam serdecznie.
- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Po co ciuchy kupować, kup sobie codziennie coś pysznego, wyjdzie taniej, a do dawnego rozmiaru prędko dobijesz.ja sobie niestety nie zazdroszczę, bo wagę miałam... akurat, a teraz wszystko na mnie wisi i co niby nowe ciuchy mam kupować? ech...
Już miałam pisać, ze piękne skrętniki i że zazdroszczę, ale w sumie to teraz już nie, skoro mam swojego.
Gloksynie widziałam u nas na targu i nawet zapytałam, po ile. Po 8 zl, nie wiem, czy to dużo, czy mało?
- jola1313
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Mniodkowa,widzę,że i Ty się rozgadałaś
Piękne kwitnienia .Półeczka też ,a najbardziej skrętniki .Czy ten różowy to ma jakąś nazwę?Bo mam takiego od szarotki ,pięknie kwitnie i zastanawiam się,czy to odmianowiec jakiś .A widziałam u Ciebie karteczkę na doniczce
Piękne kwitnienia .Półeczka też ,a najbardziej skrętniki .Czy ten różowy to ma jakąś nazwę?Bo mam takiego od szarotki ,pięknie kwitnie i zastanawiam się,czy to odmianowiec jakiś .A widziałam u Ciebie karteczkę na doniczce
Miodkowa właśnie się doczytałam,że schudłaś . Tęskniłaś za Suwałkami na tych kursach ? Laską i tak byłaś! Teraz się kwalifikujesz na wybieg!
Pobędziesz u siebie i waga wróci. Póki co ciuchów na teraz nie kupuj .
Zimno u nas.
Pobędziesz u siebie i waga wróci. Póki co ciuchów na teraz nie kupuj .
Zimno u nas.
-
- 500p
- Od: 20 mar 2012, o 14:06
Świetna ta półeczka, szkoda że do IKEI daleko też bym sobie taką sprawiła oczywiście ze skrętnikami
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
kohleria pisze:Tęskniłaś za Suwałkami na tych kursach ?
uczciwie...? to nie miałam tam cel istnienia i nie miałam zbytnio czasu ale za Wami za to tęskniłam powoli ogarniam każdej wątek i czuję się znów jak "u siebie"
Powiem Wam, że po miesiącu innego trybu życia to baaardzo ciężko wrócić do tego poprzedniego... jest godz. po 14 a ja jestem gotowa zasnąć na stojąco bo na kursie zaliczałam codziennie poobiednią drzemkę a tu godz 14-15 a ja w pracy a nie na obiedzie
kohleria pisze:Laską i tak byłaś! Teraz się kwalifikujesz na wybieg!
no to mi pojechałaś
rapunzel pisze:a do dawnego rozmiaru prędko dobijesz.
właśnie ja mam taki organizm, że nieprędko łatwiej będzie ciuchy kupić niż się upaść hahaha no ale żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce...
rapunzel pisze:Gloksynie widziałam u nas na targu i nawet zapytałam, po ile. Po 8 zl, nie wiem, czy to dużo, czy mało?
mi się wydaje, że mało, ja kupowałam w tym roku cebule - po 3,60zł i odmianowe i zwykłe, zobaczymy czy podołam...
tak, karteczka jest - pisze na niej "róż"jola1313 pisze:Czy ten różowy to ma jakąś nazwę?
widziałam u Ciebie karteczkę na doniczce
martucham1 pisze:Świetna ta półeczka, szkoda że do IKEI daleko
właśnie, kosztowała 9,90
Stokrotkania - dziękuję
kohleria pisze:Zimno u nas
odczułam dziś czekając 13min na przystanku na kolegę a już od niedzieli gardełko coś drapie, kaszel nachodzi coraz częściej... a dziś to kicham jakby nie mogło być normalne lato i ciepło co...?
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Nie chcę nic mówić, ale wychodzi mi na to, że twój eM ma lepszą rękę kwiatów, niż ty
Wszystko przeżyło, żadnych szkodników czy chorób...baaa....wszystko kwitnie
Czy w razie wyjazdu na wczasy mogę wypożyczyć twojego męża, ewentualnie podrzucić rośliny
Wszystko przeżyło, żadnych szkodników czy chorób...baaa....wszystko kwitnie
Czy w razie wyjazdu na wczasy mogę wypożyczyć twojego męża, ewentualnie podrzucić rośliny
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Nie przepadam za Ikeą, styl jest zbyt nowoczesny jak na moją metrykę
i zupełnie mi nie leży, ale skrętniki kolorowe na niej wyglądają przeuroczo.
i zupełnie mi nie leży, ale skrętniki kolorowe na niej wyglądają przeuroczo.
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
heliofitka pisze:Nie chcę nic mówić, ale wychodzi mi na to, że twój eM ma lepszą rękę kwiatów, niż ty
no to mnie skomplementowałaś chyba mu to powiem, jak będę miała lenia na podlewanie
ale tak to w życiu bywa, że się nie zna talentów póki się nie spróbuje czegoś nowego a on to nawet kwiatka mi przytrzymać nie chce jak przesadzam pewnie wie, że zbyt dobrze sobie poradzi i będę go wykorzystywać
heliofitka pisze:Czy w razie wyjazdu na wczasy mogę wypożyczyć twojego męża, ewentualnie podrzucić rośliny
z tym podrzucaniem roślin to może być problem - bo nie wiem gdzie Twoją ilość upchnąć więc może lepiej skupmy się na opcji wypożyczania M myślę, że jak mu zaproponujesz ładną nagrodę to ulegnie a dokąd wyjeżdżasz?
kociara pisze:Nie przepadam za Ikeą, styl jest zbyt nowoczesny jak na moją metrykę
ja lubię nowoczesność ale ceny w tej Ikei nie zawsze mi odpowiadają półeczkę natomiast zakupiłam kiedyś mojej mamie do kuchni a ona ją wepchnęła do salonu w regał zamykany i stąd mój pomysł na kwiatki na niej, jest jeszcze taka kwadratowa, większa, ale za szeroka na mój parapet
Wczoraj dostałam paczuszkę od Celinki (trzynastki) próbowałam nawet robić zdjęcia... ale nie wyszły a dziś jedna z nowości jakaś oklapnięta... Dodam tylko, że koleżanka napchała mi liści fiołków, a ja nie prosiłam i weź tu lecz się z choroby fiołkowej
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Miodkowa niechcący wdepnęłam tu, skrętniki :
Klikaj na każdą literę.
http://www.streptokarpus.wbs.cz/S.html
Klikaj na każdą literę.
http://www.streptokarpus.wbs.cz/S.html
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Ja o cenach z wrodzonej wstydliwości (o finansach nie wypada) nie wspomniałam - są horrendalne.
Rośliny Krystyny
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Hihi niech Ci się ukorzeniają i szybko rosną co Ci oklapło ? a liść o którego pytasz to z tego różowego