Róże Annes 77-część 3-ta miłość jest wieczna:)
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Róże Annes 77-część 3-ta miłość jest wieczna:)
Anetko LO daje wiarę,że warto Oby więcej takich róż,zauważyłam na niej kwieciaka
Warzywniaczek jest ok, to sałatka,to rzodkiewka,pomidorki i witaminki potrzebne nam są
Justynko był taki czas,że jak posadziłam na jesień róże to zaczęłam się martwić gdzie ja posadzę nowe chciejstwa.
A tu zima zweryfikowała moje plany i pomogła mi.Postanowiłam nie eksperymentować,nie kupować byle jakich róż,byleby zakryć puste placki.
Spokojnie zaczekam na terminatorki i podsumowanie tegoroczne na koniec jesieni
A potem zamówienia polecą jak burza
Eclair jak już naprawdę nie będę miała miejsca to pewnie z warzywek zrezygnuję,na razie zostawiam ten kawałek mojej mamie,która z uwielbieniem pielęgnuje swoje wysiewy,a potem opryskuje,dba,klnie jak nornica pozjada np wszystkie selery
Maju pomidorków koktailowych nie mam,mam te duże krzaki Mam jeszcze miejsce na róże tam gdzie rosną truskawki.
No wiesz....tak w razie czego
Madame Pierre Oger i więcej kwiatów:)
Maria Theresia ma juz widoczny pąk:)
LO zachwyca
Winter Lodge powoli tworzą się pąki
First Lady
Comte de Chambord długo daje na siebie czekać
Warzywniaczek jest ok, to sałatka,to rzodkiewka,pomidorki i witaminki potrzebne nam są
Justynko był taki czas,że jak posadziłam na jesień róże to zaczęłam się martwić gdzie ja posadzę nowe chciejstwa.
A tu zima zweryfikowała moje plany i pomogła mi.Postanowiłam nie eksperymentować,nie kupować byle jakich róż,byleby zakryć puste placki.
Spokojnie zaczekam na terminatorki i podsumowanie tegoroczne na koniec jesieni
A potem zamówienia polecą jak burza
Eclair jak już naprawdę nie będę miała miejsca to pewnie z warzywek zrezygnuję,na razie zostawiam ten kawałek mojej mamie,która z uwielbieniem pielęgnuje swoje wysiewy,a potem opryskuje,dba,klnie jak nornica pozjada np wszystkie selery
Maju pomidorków koktailowych nie mam,mam te duże krzaki Mam jeszcze miejsce na róże tam gdzie rosną truskawki.
No wiesz....tak w razie czego
Madame Pierre Oger i więcej kwiatów:)
Maria Theresia ma juz widoczny pąk:)
LO zachwyca
Winter Lodge powoli tworzą się pąki
First Lady
Comte de Chambord długo daje na siebie czekać
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ania i o to chodzi z tymi dwoma krzaczkami pomidorków koktajlowych. Ponieważ są wielgaśnie, to i dużo miejsca potrzebuję, a jak je już zjesz to i dużo miejsca Ci zostanie na róże
Tyle już róż kwitnie u Ciebie
Jestem zachwycona LO, moja nie ma pączusiów , ale to młoda sadzoneczka.
Jak rośnie każda z Edenek ?
Tyle już róż kwitnie u Ciebie
Jestem zachwycona LO, moja nie ma pączusiów , ale to młoda sadzoneczka.
Jak rośnie każda z Edenek ?
- Annes 77
Moja LO w poprzednim roku miała trzy kwiaty,w tym jest naprawdę oblepiona kwiatami
Twoja na następny rok pokaże swą krasę
Edenki rosną i tak moja najstarsza rośnie szybko w górę,druga w kolejności to sadzonka z jesieni tez daje sobie nieźle radę,ma już 3 pąki,a trzecia najmłodsza i najmniejsza dopiero puszcza przyrosty.Wierzę w nie i dopinguję im
To przecież moje miłości
Twoja na następny rok pokaże swą krasę
Edenki rosną i tak moja najstarsza rośnie szybko w górę,druga w kolejności to sadzonka z jesieni tez daje sobie nieźle radę,ma już 3 pąki,a trzecia najmłodsza i najmniejsza dopiero puszcza przyrosty.Wierzę w nie i dopinguję im
To przecież moje miłości
- majka411
Oj tak , trzymam za nie kciuki. Muszą super zakwitnąć.
Na kwiaty LO poczekam , ale już wiem, że muszę ją przesadzać na jesieni bo będzie miała za ciasno.
Na kwiaty LO poczekam , ale już wiem, że muszę ją przesadzać na jesieni bo będzie miała za ciasno.
- Annes 77
LO zapowiada się na sporą różę.Ona mi wcale nie zmarzła,lekko ją przycięłam kosmetycznie,obym jej nie przechwaliła tak jak zachwycałam się Chipkiem
- majka411
Ania z Chipkiem, to był przypadek. Ta róża raczej nie przemarza.
- Aszka
- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja się też Chipkiem chwaliłam i rośnie bo musi -ledwo,ledwo czyli coś w tym jest
LO w pierwszym roku szalała w drugim przystopowała a w tym tez sporo pąków
LO w pierwszym roku szalała w drugim przystopowała a w tym tez sporo pąków
- Maddy77
- 500p
- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Kontakt:
Aniu Twoje róże po prostu wymiatają LO to od pierwszego wejrzenia, tak samo jak Edenka. Ta z zeszłego roku u Ciebie była zniewalająca! Chciałoby się mieć je wszystkie tylko niestety brak miejsca:( i tak ciężko się zdecydować na konkretną
- Annes 77
Maju może i przypadek,nie wiem dlaczego zmarzła tak,że nawet nie próbowała wypuścić jednego listeczka,a mój drugi Chipek wypuścił dziczkę
Aszko no trudno,porozglądam się za nim jeszcze ,ale na jesień będzie mój mimo,że wypadł mam do niego sentyment,bo to jedna z moich pierwszych róż i mam najwięcej fotek z tą różą w roli głównej
Madziu masz rację,że ciężko się zdecydować,a jak podejmiesz już decyzję i kupisz daną różę,to za niedługi czas wejdziesz poodwiedzać wątki dziewczyn i znów zauważysz nowe chciejstwo,a tych nie brakuje.
Ja zakochałam się w Maximie u Aszki,no ma takie płatki śmietankowe,że bym ją ze smakiem schrupała
Na mojej liście mam jeszcze tyle pragnień, ale to spokojnie,nie można mieć wszystkiego,niektóre możemy podziwiać w innych cudnych ogrodach
Aszko no trudno,porozglądam się za nim jeszcze ,ale na jesień będzie mój mimo,że wypadł mam do niego sentyment,bo to jedna z moich pierwszych róż i mam najwięcej fotek z tą różą w roli głównej
Madziu masz rację,że ciężko się zdecydować,a jak podejmiesz już decyzję i kupisz daną różę,to za niedługi czas wejdziesz poodwiedzać wątki dziewczyn i znów zauważysz nowe chciejstwo,a tych nie brakuje.
Ja zakochałam się w Maximie u Aszki,no ma takie płatki śmietankowe,że bym ją ze smakiem schrupała
Na mojej liście mam jeszcze tyle pragnień, ale to spokojnie,nie można mieć wszystkiego,niektóre możemy podziwiać w innych cudnych ogrodach
- Alutka102
- Od: 29 sie 2011, o 09:06
Masz rację Aniu, dlatego jesteśmy tu na FO i pokazujemy nasze piękności. Ja też mam tyle chciejstw, ale ogród nie z gumy i nie pomieści wszystkiego.Na mojej liście mam jeszcze tyle pragnień, ale to spokojnie,nie można mieć wszystkiego,niektóre możemy podziwiać w innych cudnych ogrodach
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Wspaniała LO, tak mi szkoda mojej, muszę kupić jeszcze raz.
Są róże, które trzeba mieć - obowiązkowo
Aneczko, pięknie uchwyciłaś Boule de Neige .
Są róże, które trzeba mieć - obowiązkowo
Aneczko, pięknie uchwyciłaś Boule de Neige .
- lemka77
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
Aniu pięknie kwitną Twoje królowe.
LO musze koniecznie kupić, tak ją wszyscy chwalą - mam domniemaną ale kupioną pod inną nazwą.
LO musze koniecznie kupić, tak ją wszyscy chwalą - mam domniemaną ale kupioną pod inną nazwą.
Pozdrawiam Ida
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Anek jedna z moich Edenek wypuscila takiego dlugiego badyla... drazni mnie, jak myslisz moge go chlasnac? Na nim nie ma pakow a chciala bym zeby sie jeszcze troche rozkrzewil bardziej.