Agrazka - mój ogród.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Jadwiga 52
- 100p
- Od: 20 lut 2008, o 17:52
Super jest Twój ogród Grażynko. Spore te Twoje włości. Wyczytałam, że działkę masz na terenie Parku Krajobrazowego Wzniesień Łódzkich. Postawiony masz domek. Mam pytanie czy znasz jakieś /może są nowe, o których nie wiem/ przepisy dot. zabudowy na terenie Parków Krajobrazowych.
Ja mam działkę rolną na Kaszubach, też Park Kraj. i w Gminie powiedziano mi, że nic nie można postawić bez zgody Parku, tylko przyczepkę. Chciałabym ją przekształcić na rekreacyjną, ale do tej pory nie mogłam. Może coś się zmieniło?????
Jeżeli wiesz coś na ten temat to proszę podsuń mi jakieś rozwiązanie tego problemu.
Pozdrawiam
Ja mam działkę rolną na Kaszubach, też Park Kraj. i w Gminie powiedziano mi, że nic nie można postawić bez zgody Parku, tylko przyczepkę. Chciałabym ją przekształcić na rekreacyjną, ale do tej pory nie mogłam. Może coś się zmieniło?????
Jeżeli wiesz coś na ten temat to proszę podsuń mi jakieś rozwiązanie tego problemu.
Pozdrawiam
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
U nas jest plan zagospodarowania. Ja miałam takie rygory, działek nie ma mniejszych niż 3.000 m, budynek tylko z poddaszem użytkowym, nic wyższego. Teraz to podobno nie pozwalaja sie grodzić ze wzgledu na przepływ zwierzyny. Innych nie znam.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Jadwiga 52
- 100p
- Od: 20 lut 2008, o 17:52
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko, ależ cudnie u Ciebie Piękne zdjęcia A jak czuje się mój imiennik Gucio?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Iryskom nic nie robię kwitną i już...
Na drugiej fotce jest epidemium rubrum - mam nadzieję, że dobrze napisałam bo z głowy
GUcio juz w oczku, czuje się świetnie gnał do wody, że ho, ho i chyba żaby się w nim kochają
Moje nowe nabytki - tylko nie znam nazwy, moze ktoś zna 4 roślnkę
Na drugiej fotce jest epidemium rubrum - mam nadzieję, że dobrze napisałam bo z głowy
GUcio juz w oczku, czuje się świetnie gnał do wody, że ho, ho i chyba żaby się w nim kochają
Moje nowe nabytki - tylko nie znam nazwy, moze ktoś zna 4 roślnkę
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko, jak dla mnie to jest epipremium aureum 'Neon', nabytki super, tylko sadzić
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki