W niralowym ogródku.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W niralowym ogródku.
Kasiu, pierwsza moja myśl to "jak Ty się napracowałaś" ale efekty widoczne, to że musisz przesadzić buczka mnie wcale nie dziwi, i chyba nikogo tutaj, bo większość z nas też tak robi i nie zaniedbuj forum bo bez niego ogród nie byłby taki ładny, prawda? obecność tutaj mobilizuje i my czekamy na coraz to nowe zdjęcia
- amatorka015
- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
Witaj masz piękny ogród, a oczko wodne mnie urzekło Szkoda że mam taki mały ogródek
Pozdrawiam i czekam na kolejne ciekawe zdjęcia z twojego zakątka
Pozdrawiam i czekam na kolejne ciekawe zdjęcia z twojego zakątka
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Pięknie i bardzo podobają mi się zdjęcia w Twoim wykonaniu Kasiu
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Kasiu ależ masz piękny ogród!!!!
Jaki wypieszczony i kolorowy i woda,której mi strasznie brakuje ostatnio.
Śliczny!
I fajnie,że pokazałaś go światu
Jaki wypieszczony i kolorowy i woda,której mi strasznie brakuje ostatnio.
Śliczny!
I fajnie,że pokazałaś go światu
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Renatko ja też lubię oglądać porównania na zdjęciach bo w realu to wolę tą wersję już po .... jest zdecydowanie atrakcyjniejsza choć nie do końca ukończone.
Kasiu teraz niech pięknie rośnie i się rozkrzewia
Elu jesteś jedną z tych które się bardzo wiele dołożyły do mojego ogrodu a właściwie do inspiracji i zmiany w moim nastawieniu do realizowania swoich zamierzeń.Twój ogród jest nadal dla mnie ogromną wskazówką. Przesłony ,tajemniczość to w Twoim ogrodzie mnie urzekło!!
Stworzyłaś coś wspaniałego ... choć malutki rąbek chciałabym kiedyś mieć u siebie
Danusiu witaj u mnie mój ogród jest dość młodziutki i potrzebuje teraz czasu.Bywam u Ciebie i jestem pod ogromnym wrażeniem różnorodności tych maleństw ..... no o dziwacznych nazwach nie wspomnę
Aniu nie wiem czy skojarzyłaś mój ogród ale mieszkamy całkiem blisko.....pomyśl no i do Joli koniecznie musisz się stawić Co do kamieni to miałam nie lada problem by chcieli ustawić na tym boku co chciałam bo dla męska część nie widzi różnicy jak zostanie położony
Gosiu przepis podam jutro ....no postaram się... w wątku lubelskim czy wolisz na pw?
Ula nie wyrabiam się czasowo i jakiekolwiek zaniedbanie to usprawiedliwione jest! Buczek posadzony ale czy się przyjmie Trzymaj kciuki...leję wodą codziennie ale jedną głupotę dałam z nim jednak tego co zrobiłam tu nie opiszę może na spotkaniu u Joli.......na pocieszenie znalazłam kilka sadzonek werbeny p... jeśli nadal chcesz to napisz i wezmę na spotkanie
Justynko oczko to moje pierwsze marzenie i choć przy jego budowie miałam chwile załamania to teraz mnie cieszy podwójnie.Widzisz a ja zazdroszczę tym co mają małe ogródki.....u mnie nadal problem z plewieniem , koszeniem...
Aniu moja droga różana koleżanko ... trafiłaś dom mnie no kiedyś bywałam u Ciebie dość często ale teraz kiepsko z moim czasem.....też bywałaś w moim ogródku choć w ciut innym wydaniu...ciekawe czy pamiętasz jak tworzyłam rabatę różaną z której już nic nie zostało.....róże poszły na inne rabaty jako uzupełnienie Miło mi że mnie odwiedziłaś
Krysiu i Ty u mnie ojojoj ...gdybym wiedziała że taka wizytacja mi się szykuje to ciut bym się podszykowała ...choć dobrze że zdjęcia całkowicie nie oddają faktycznego stanu rzeczy
Jestem bardzo uradowana że wstąpiłaś do mnie
Kasiu teraz niech pięknie rośnie i się rozkrzewia
Elu jesteś jedną z tych które się bardzo wiele dołożyły do mojego ogrodu a właściwie do inspiracji i zmiany w moim nastawieniu do realizowania swoich zamierzeń.Twój ogród jest nadal dla mnie ogromną wskazówką. Przesłony ,tajemniczość to w Twoim ogrodzie mnie urzekło!!
Stworzyłaś coś wspaniałego ... choć malutki rąbek chciałabym kiedyś mieć u siebie
Danusiu witaj u mnie mój ogród jest dość młodziutki i potrzebuje teraz czasu.Bywam u Ciebie i jestem pod ogromnym wrażeniem różnorodności tych maleństw ..... no o dziwacznych nazwach nie wspomnę
Aniu nie wiem czy skojarzyłaś mój ogród ale mieszkamy całkiem blisko.....pomyśl no i do Joli koniecznie musisz się stawić Co do kamieni to miałam nie lada problem by chcieli ustawić na tym boku co chciałam bo dla męska część nie widzi różnicy jak zostanie położony
Gosiu przepis podam jutro ....no postaram się... w wątku lubelskim czy wolisz na pw?
Ula nie wyrabiam się czasowo i jakiekolwiek zaniedbanie to usprawiedliwione jest! Buczek posadzony ale czy się przyjmie Trzymaj kciuki...leję wodą codziennie ale jedną głupotę dałam z nim jednak tego co zrobiłam tu nie opiszę może na spotkaniu u Joli.......na pocieszenie znalazłam kilka sadzonek werbeny p... jeśli nadal chcesz to napisz i wezmę na spotkanie
Justynko oczko to moje pierwsze marzenie i choć przy jego budowie miałam chwile załamania to teraz mnie cieszy podwójnie.Widzisz a ja zazdroszczę tym co mają małe ogródki.....u mnie nadal problem z plewieniem , koszeniem...
Aniu moja droga różana koleżanko ... trafiłaś dom mnie no kiedyś bywałam u Ciebie dość często ale teraz kiepsko z moim czasem.....też bywałaś w moim ogródku choć w ciut innym wydaniu...ciekawe czy pamiętasz jak tworzyłam rabatę różaną z której już nic nie zostało.....róże poszły na inne rabaty jako uzupełnienie Miło mi że mnie odwiedziłaś
Krysiu i Ty u mnie ojojoj ...gdybym wiedziała że taka wizytacja mi się szykuje to ciut bym się podszykowała ...choć dobrze że zdjęcia całkowicie nie oddają faktycznego stanu rzeczy
Jestem bardzo uradowana że wstąpiłaś do mnie
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, Kasiu
Z przyjemnością pospacerowałam po Twoim wypielęgnowanym ogrodzie Przede wszystkim zwróciłam uwagę na rh i azalie, bo to moje ukochane rośliny. Wielkie brawa za oczko- i nie mam tu na myśli jedynie ostatecznego kształtu, ile samodzielne wykonanie!!
Mogłabyś napisać, jakie masz clematisy?
Pozdrawiam Cię serdecznie
Z przyjemnością pospacerowałam po Twoim wypielęgnowanym ogrodzie Przede wszystkim zwróciłam uwagę na rh i azalie, bo to moje ukochane rośliny. Wielkie brawa za oczko- i nie mam tu na myśli jedynie ostatecznego kształtu, ile samodzielne wykonanie!!
Mogłabyś napisać, jakie masz clematisy?
Pozdrawiam Cię serdecznie
- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo mi zależy bo mam imprezkę i chcę zrobić
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Kasiu pisałaś że nie masz czasu wstawiac zdjęć ale jak sypnełaś to jest czym oczy nacieszyć, u Ciebie też już jest bardzo kolorowo. Chciałabym żeby mój ogród kiedyś był taki śliczny jak Twój choć w małej części...
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Kasiu jaki piękny ogród i cudne fotki robisz.
Widzę, że róża już zakwita i klematisy w pełnym rozkwicie.
Ja w tym roku jestem spóźniona ze wszystkim.
Widzę, że róża już zakwita i klematisy w pełnym rozkwicie.
Ja w tym roku jestem spóźniona ze wszystkim.
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Masz piękny ogród a przez Twoje powojniki oczopląsu dostałam...cudne ale nie wiem jak się nazywają...
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Kasiu już tyle klemków Ci kwitnie? U mnie tylko jeden Omoshiro reszta dopiero pokazuje pąki a trzy definitywnie padły po zimie a jednego uwiąd uziemił mam nadzieję ze jeszcze odbije.Bardzo kolorowo u Ciebie chyba muszę się wybrać na "inspekcję"
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Moniko dziękuję za odwiedziny i pochwały choć ogród wymaga jeszcze mnóstwo popraw i zmian ale wiem już jaki styl lubię a poprawki to już delikatne uzupełnianie i zmiana niektórych roślin na ciekawsze.
Clematisy dopiero zaczynają kwitnienie np. ''warszawskie dzieci'', '' reszta już tuż tuż a wiem z pewnością że ''kacper'' nie odbije już bo suchutki całkiem.
Gosiu poszło na pw, życzę smacznego
Iwonko wiesz że zdjęciami wiele można zakryć albo pokazać to co by się chciało.Mój ogród jest duży więc są zakątki potrzebujące jeszcze sporego nakładu czasu, pracy no i pieniędzy- z tym największy kłopot bo zawsze brak
Zakochałam się w kilku roślinach bardzo pięknych ale i drogich więc systematycznie 1 w miesiącu będzie kupowana
Teresko jaka Ty spóźniona?! przecież u Ciebie wszystko piękne i takie już dorosłe czego akurat u mnie brak.
Róże już powolutku zaczynają rządzić w ogrodzie ale to i dobrze bo rozweselają rabaty.
Misiu ja też zbytnio nie mam głowy do nazw ,mam zapisane jakby coś ale najważniejszy dla mnie to kształt i kolor a nazwa to sprawa drugorzędna.
Jolu no to u mnie ciut lepiej bo tylko jeden padł.Jeszcze nic nie dawałam na uwiąd ale muszę kupić by nie było zbyt późno.
Mówisz inspekcja?! Bardzo proszę bo już dawno Twoje stópki u mnie nie chadzały sobie po działeczce...no a teraz będziesz miała dwa ogródki do obejścia
Clematisy dopiero zaczynają kwitnienie np. ''warszawskie dzieci'', '' reszta już tuż tuż a wiem z pewnością że ''kacper'' nie odbije już bo suchutki całkiem.
Gosiu poszło na pw, życzę smacznego
Iwonko wiesz że zdjęciami wiele można zakryć albo pokazać to co by się chciało.Mój ogród jest duży więc są zakątki potrzebujące jeszcze sporego nakładu czasu, pracy no i pieniędzy- z tym największy kłopot bo zawsze brak
Zakochałam się w kilku roślinach bardzo pięknych ale i drogich więc systematycznie 1 w miesiącu będzie kupowana
Teresko jaka Ty spóźniona?! przecież u Ciebie wszystko piękne i takie już dorosłe czego akurat u mnie brak.
Róże już powolutku zaczynają rządzić w ogrodzie ale to i dobrze bo rozweselają rabaty.
Misiu ja też zbytnio nie mam głowy do nazw ,mam zapisane jakby coś ale najważniejszy dla mnie to kształt i kolor a nazwa to sprawa drugorzędna.
Jolu no to u mnie ciut lepiej bo tylko jeden padł.Jeszcze nic nie dawałam na uwiąd ale muszę kupić by nie było zbyt późno.
Mówisz inspekcja?! Bardzo proszę bo już dawno Twoje stópki u mnie nie chadzały sobie po działeczce...no a teraz będziesz miała dwa ogródki do obejścia
-
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
ależ u Ciebie pięknie, ogród masz teraz pokazowy i nie mówię tego po to żeby dostać werbenę właściwie to już dostałam od Marty ale takie maleńkie siewki ze nie wiem czy przeżyją bo wysadziłam je do gruntu zamiast potrzymać w doniczce, więc możesz wziąć dla mnie, też planuję być u Joli