Witam po małej przerwie
Dziękuję za miłe odwiedziny,zapraszam ponowie,postaram się wpadać z rewizytami ale to trudne.....doba za krótka
dla miłych gości fotka mojej ulubienicy....piwonii krzewiastej
Marylko! Pytałaś o nazwę azalii,która ci się u mnie spodobała....mam jej nazwę bo jest z metką ale nie spisałam,jak nie zapomnę to jutro zerknę i ci odpowiem. W tym roku postarały się i nawet bardzo ładnie zakwitły, natomiast różaneczniki " dały ciała ",tylko dwa pięknie kwitną,dwa zmarzły całkowicie a reszta częściowo.
Helenko W tym roku nie bardzo nacieszyłam się różanecznikami,niestety bardzo ucierpiały przez zimę,ale te które się nie dały pięknie wyglądają.
Nie wiem czy to tylko moje wrażenie,ale wydaje mi się,że wyjątkowo obficie kwitną w tym roku wszystkie drzewa i krzewy np.bzy,akacje,krzewuszki itp.
Przy naszych działkach rośnie sporo akacji-dosłownie były białe,tyle miały kwiatów a teraz sieją wkoło płatkami jak śniegiem
a tu fotka jak kwitły....
LaViol Witam cię serdecznie,faktycznie dawno cię nie było

Mam nadzieję,że będziesz wpadać częściej
Jadziu U mnie azalie ładnie przezimowały i nieźle kwitły a różaneczniki ciężko zniosły tę zimę,ale te co się nie dały całe w kwiatach.A tak w ogóle to mam tyle strat,że serce boli
Moniko Bardzo mi miło,że mnie odwiedziłaś.
Cieszymy się tym co kwitnie ale trudno jednocześnie pogodzić się ze stratami

U mnie też wyleciała masa lilii,tulipanów,czosnków itp.a tyle nakupiłam jesienią
trzynastka Cieszę się,że spodobały ci się moje kwiatuszki,ale to niewielka ilość tego co było kupione i z wielką niecierpliwością czekałam na ich pierwsze wiosenne kwitnienie.Miałam nadzieję na łany cebulowych a były tylko pojedyncze sztuki.
Alu Bardzo miło mi ciebie gościć...imienniczko

Wpadaj do mnie jak najczęściej i oglądaj a ja postaram się pokazywać coraz więcej fotek.Zajrzę wkrótce do ciebie
Marylko,Helenko,Jadziu,trzynastko Zainteresowała was moja biała hosta to odpowiem razem.....
Kupiłam ją latem w ubiegłym roku,na All....i nie zachwyciła mnie specjalnie....pierwsze listki były jakie takie niewydarzone,obsychały na brzegach a jesienią zzieleniały.Natomiast w tym roku wyglądała wiosną bardzo ładnie......wyglądała

bo w tej chwili straciła urodę, niestety:( Znowu liście na brzegach przyschnięte,ciekawe co z nią będzie dalej.....
Nazywa się
White Feather