Moj skromny ogrodek-julka_

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Re: Moj skromny ogrodek-julka_

Post »

Witaj Julio.Metanorfoza ogrodu od 2008r ogromna.Z przyjemnością poczytalam o wszystkich perypetiach związanych z zakladaniem ogrodu.Udało się i jest pięknie.Pomysly z zagospodarowaniem różnych rzeczy bardzo fajne.
Jestem ciekawa co wymyślisz dla palet?Zywe obrazy w nich czy coś zupełnie innego?
Pozdrowionka.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Juleczko popadało u Ciebie ?
U mnie trochę i popaduje.
Dobre i tyle, roślinki mają raj. :uszy
Miłego weekendu. :wit
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Fajne ujęcie roweru. Dużo uroku dodały latarenki. Mój trawnik tez laciaty, chociaż i tak już sie mocno zregenerowal.
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p
Od: 2 lip 2008, o 21:41

Post »

Hej kochani....jakieś zabiegane dni mam teraz....byle do 9go,potem tydzień urlopu....

Grażynko a wiesz ,że dobry pomysł z tymi truskawkami:) tylko czy one całe lato kwitną i owocują? a deszczyk od rana pada pada :tan roślinki mają raj ,a my trochę oddechu... buźka
Annes dziękuję bardzo ;:168 różyczkę mam jedną,ale jeszcze nie zakwitła...ma herbaciany kolor,no i mam nadzieję ,że zakwitnie ;:218
Ewcia...Ty mnie nie podpuszczaj :;230 :;230 bo już ja bym tam wymyśliła....teraz mam inną inspirację...a nawet kilka do realizacji...wstawię kilka....od razu piszę ,że ściągnięte z netu ;:173
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
albo taki styl..
Obrazek

i jeszcze to mi sie podoba...
Obrazek

i to...
Obrazek

Reni....Wy sobie takiej polewki nie róbcie :;230 :;230 ja "mak gajwer" jestem....a jak się spotkamy to dla Was też coś zrobię :tan

Anka metamorfoza to dopiero mam nadzieje się zacznie:) od przyszłego roku....te ostatnie 3 lata były ciężkie i pod względem szpitalowym i pod względem finansowym, ale człowiek uczy się pokory przez takie doświadczenia....a potrzeba matka wynalazków ,jak mówią ;:333 ,więc idziemy do przodu z głową pełną pomysłów....dziękuję że wpadłaś i zapraszam częściej...a palety....hmmm...bedą z nich cudne kwietniki ;:215 tylko muszę poczekać aż deszcz sobie pójdzie....

Giga słońce Ty moje, jak sie cieszę ,że mnie pamiętasz ;:168 teraz avatarek się zaokrąglił....hahahah...ale ja tak mam...że stres zajadam słodyczami...a ,że były ciężkie czasy no to 10kg w tyłek poszło,że nie wiem kiedy :;230 Kasie pozdrowię jak pójdę na cmentarz...pewnie duszkiem jest z nami...ciężki temat...może kiedyś wyleje swoje żale .....ale nie teraz.... ;:196

Lulkaja tam jeszcze swoje pięć groszy wsadzę :;230 u mnie pada wiec jest szansa że trawnik dojdzie do siebie....

a jutro jeśli pogoda pozwoli....

Obrazek

Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Post »

A Tak w ogóle to jeśli ktoś słyszał.....to ja chętnie przygarnę,odkupie stary kredens...coś w takim stylu:

Obrazek

będę wdzięczna za podpowiedzi
Awatar użytkownika
Tomy
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 16 mar 2012, o 21:41
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

ekstra te rojniki, to chyba musi być na jakiejś siatce
Witajcie w naszej bajce :) - Zapraszam
Pozdrawiam - Grzegorz
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Post »

własnie tak myślę....jutro z teściem pokombinuję...no chyba że pogoda nie pozwoli ;:218
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Juuulka!!! ale dobrze, że jest to FO! normalnie oczy mi z orbit wyszły ;:oj Coś czuję, że jak się spotkamy to chyba czasu braknie żeby pogadać o pomysłach! Rowerek fantastico! Świetne kompozycje! jak to porośnie będzie czad! Myślę nad tym jak "zamontować rojniki w takiej ramie żeby nie wypadły. Ewcia zauważyła, zresztą słusznie, że nad stołem mam taką pustą ścianę... oj przydałby się taki ogrodowy obraz, choć myślę, że fajnie by coś takiego mogło wyglądać w starej, drewnianej ramie okiennej, wyjąć szybki i... kombinuję kto w okolicy mógłby mieć jeszcze jakieś stare drewniane okno :;230
Julcia, jak będziesz miała czas, poszukaj takich kredensików na allegro lub na gratka.pl, mnie się udało odkupić komplet mebli (dwa kredensiki, szafa 4 drzwiowa i biurko) z okresu międzywojnia do "mojego pokoju" za 120 zł! Ktoś likwidował mieszkanie i szkoda było wyrzucić, więc kwota była symboliczna.
Już się nie mogę doczekać na spotkanie! :heja
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Julka gdzie to wyszukujesz takie świetne stronki! rewelacja ;:oj i te rojniki i te pieńki ;:333 kredens to będzie trudno zdobyć bo to zbyt modne teraz ;:108
Nelu okno to moge przyfilować jak ktoś będzie wymieniał, niekiedy długo nic a póżniej z trzech mieszkań. Rojniki w oknie też dobry pomysł. Obraz malowany w ramie okiennej tez kiedyś myślałam....
pozdrowienia ;:196
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p

Post »

Ewcia, dzięki bardzo! W mojej okolicy już wszyscy mają plastiki... ale w rybnickich kamienicach widziałam jeszcze sporo starych, z odłażącą farbą... A patrz jakie fajne lustra można zrobić (to też z netu):

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Świetne ;:138 , musiałabym chodzić za ekipą remontowa i wydzierać im z rąk młotki aby sama takie cuda delikatnie demontować :;230
Awatar użytkownika
anushka
200p
200p
Od: 27 mar 2012, o 21:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Julka śliczne to twoje miejsce ... i jakie jedzenie dobre na wątku ;:224 :lol: przeczytałam wszystko od tyłu do przodu ( zawsze tak wątki czytam, nie wiem dlaczego ??? :? ) , wszystko pięknie urządzone, pokoje dla dzieci, podjazdy, płot... itd..
:D
aha i nie chodzę za Lukrecją :;230 tylko właśnie u niej mijam wszystkie piękne ogrody i z jej raju trafiam w inne zakątki ... czyli wszystkie drogi prowadzą od Lukrecji :lol: :wink:
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p

Post »

:;230 :;230 :;230 spadłam z krzesła! no masz, a ja myślałam, że wszystkie drogi prowadzą na FO :;230 :;230 :;230 to się dowiedziałam! ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”