Moj skromny ogrodek-julka_
Re: Moj skromny ogrodek-julka_
Witaj Julio.Metanorfoza ogrodu od 2008r ogromna.Z przyjemnością poczytalam o wszystkich perypetiach związanych z zakladaniem ogrodu.Udało się i jest pięknie.Pomysly z zagospodarowaniem różnych rzeczy bardzo fajne.
Jestem ciekawa co wymyślisz dla palet?Zywe obrazy w nich czy coś zupełnie innego?
Pozdrowionka.
Jestem ciekawa co wymyślisz dla palet?Zywe obrazy w nich czy coś zupełnie innego?
Pozdrowionka.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Juleczko popadało u Ciebie ?
U mnie trochę i popaduje.
Dobre i tyle, roślinki mają raj.
Miłego weekendu.
U mnie trochę i popaduje.
Dobre i tyle, roślinki mają raj.
Miłego weekendu.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Fajne ujęcie roweru. Dużo uroku dodały latarenki. Mój trawnik tez laciaty, chociaż i tak już sie mocno zregenerowal.
Hej kochani....jakieś zabiegane dni mam teraz....byle do 9go,potem tydzień urlopu....
Grażynko a wiesz ,że dobry pomysł z tymi truskawkami:) tylko czy one całe lato kwitną i owocują? a deszczyk od rana pada pada roślinki mają raj ,a my trochę oddechu... buźka
Annes dziękuję bardzo różyczkę mam jedną,ale jeszcze nie zakwitła...ma herbaciany kolor,no i mam nadzieję ,że zakwitnie
Ewcia...Ty mnie nie podpuszczaj bo już ja bym tam wymyśliła....teraz mam inną inspirację...a nawet kilka do realizacji...wstawię kilka....od razu piszę ,że ściągnięte z netu
Uploaded with ImageShack.us
albo taki styl..
i jeszcze to mi sie podoba...
i to...
Reni....Wy sobie takiej polewki nie róbcie ja "mak gajwer" jestem....a jak się spotkamy to dla Was też coś zrobię
Anka metamorfoza to dopiero mam nadzieje się zacznie:) od przyszłego roku....te ostatnie 3 lata były ciężkie i pod względem szpitalowym i pod względem finansowym, ale człowiek uczy się pokory przez takie doświadczenia....a potrzeba matka wynalazków ,jak mówią ,więc idziemy do przodu z głową pełną pomysłów....dziękuję że wpadłaś i zapraszam częściej...a palety....hmmm...bedą z nich cudne kwietniki tylko muszę poczekać aż deszcz sobie pójdzie....
Giga słońce Ty moje, jak sie cieszę ,że mnie pamiętasz teraz avatarek się zaokrąglił....hahahah...ale ja tak mam...że stres zajadam słodyczami...a ,że były ciężkie czasy no to 10kg w tyłek poszło,że nie wiem kiedy Kasie pozdrowię jak pójdę na cmentarz...pewnie duszkiem jest z nami...ciężki temat...może kiedyś wyleje swoje żale .....ale nie teraz....
Lulkaja tam jeszcze swoje pięć groszy wsadzę u mnie pada wiec jest szansa że trawnik dojdzie do siebie....
a jutro jeśli pogoda pozwoli....
Grażynko a wiesz ,że dobry pomysł z tymi truskawkami:) tylko czy one całe lato kwitną i owocują? a deszczyk od rana pada pada roślinki mają raj ,a my trochę oddechu... buźka
Annes dziękuję bardzo różyczkę mam jedną,ale jeszcze nie zakwitła...ma herbaciany kolor,no i mam nadzieję ,że zakwitnie
Ewcia...Ty mnie nie podpuszczaj bo już ja bym tam wymyśliła....teraz mam inną inspirację...a nawet kilka do realizacji...wstawię kilka....od razu piszę ,że ściągnięte z netu
albo taki styl..
i jeszcze to mi sie podoba...
i to...
Reni....Wy sobie takiej polewki nie róbcie ja "mak gajwer" jestem....a jak się spotkamy to dla Was też coś zrobię
Anka metamorfoza to dopiero mam nadzieje się zacznie:) od przyszłego roku....te ostatnie 3 lata były ciężkie i pod względem szpitalowym i pod względem finansowym, ale człowiek uczy się pokory przez takie doświadczenia....a potrzeba matka wynalazków ,jak mówią ,więc idziemy do przodu z głową pełną pomysłów....dziękuję że wpadłaś i zapraszam częściej...a palety....hmmm...bedą z nich cudne kwietniki tylko muszę poczekać aż deszcz sobie pójdzie....
Giga słońce Ty moje, jak sie cieszę ,że mnie pamiętasz teraz avatarek się zaokrąglił....hahahah...ale ja tak mam...że stres zajadam słodyczami...a ,że były ciężkie czasy no to 10kg w tyłek poszło,że nie wiem kiedy Kasie pozdrowię jak pójdę na cmentarz...pewnie duszkiem jest z nami...ciężki temat...może kiedyś wyleje swoje żale .....ale nie teraz....
Lulkaja tam jeszcze swoje pięć groszy wsadzę u mnie pada wiec jest szansa że trawnik dojdzie do siebie....
a jutro jeśli pogoda pozwoli....
A Tak w ogóle to jeśli ktoś słyszał.....to ja chętnie przygarnę,odkupie stary kredens...coś w takim stylu:
będę wdzięczna za podpowiedzi
będę wdzięczna za podpowiedzi
ekstra te rojniki, to chyba musi być na jakiejś siatce
Witajcie w naszej bajce - Zapraszam
Pozdrawiam - Grzegorz
Pozdrawiam - Grzegorz
własnie tak myślę....jutro z teściem pokombinuję...no chyba że pogoda nie pozwoli
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Juuulka!!! ale dobrze, że jest to FO! normalnie oczy mi z orbit wyszły Coś czuję, że jak się spotkamy to chyba czasu braknie żeby pogadać o pomysłach! Rowerek fantastico! Świetne kompozycje! jak to porośnie będzie czad! Myślę nad tym jak "zamontować rojniki w takiej ramie żeby nie wypadły. Ewcia zauważyła, zresztą słusznie, że nad stołem mam taką pustą ścianę... oj przydałby się taki ogrodowy obraz, choć myślę, że fajnie by coś takiego mogło wyglądać w starej, drewnianej ramie okiennej, wyjąć szybki i... kombinuję kto w okolicy mógłby mieć jeszcze jakieś stare drewniane okno
Julcia, jak będziesz miała czas, poszukaj takich kredensików na allegro lub na gratka.pl, mnie się udało odkupić komplet mebli (dwa kredensiki, szafa 4 drzwiowa i biurko) z okresu międzywojnia do "mojego pokoju" za 120 zł! Ktoś likwidował mieszkanie i szkoda było wyrzucić, więc kwota była symboliczna.
Już się nie mogę doczekać na spotkanie!
Julcia, jak będziesz miała czas, poszukaj takich kredensików na allegro lub na gratka.pl, mnie się udało odkupić komplet mebli (dwa kredensiki, szafa 4 drzwiowa i biurko) z okresu międzywojnia do "mojego pokoju" za 120 zł! Ktoś likwidował mieszkanie i szkoda było wyrzucić, więc kwota była symboliczna.
Już się nie mogę doczekać na spotkanie!
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Julka gdzie to wyszukujesz takie świetne stronki! rewelacja i te rojniki i te pieńki kredens to będzie trudno zdobyć bo to zbyt modne teraz
Nelu okno to moge przyfilować jak ktoś będzie wymieniał, niekiedy długo nic a póżniej z trzech mieszkań. Rojniki w oknie też dobry pomysł. Obraz malowany w ramie okiennej tez kiedyś myślałam....
pozdrowienia
Nelu okno to moge przyfilować jak ktoś będzie wymieniał, niekiedy długo nic a póżniej z trzech mieszkań. Rojniki w oknie też dobry pomysł. Obraz malowany w ramie okiennej tez kiedyś myślałam....
pozdrowienia
- Lukrecja
- 1000p
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Świetne , musiałabym chodzić za ekipą remontowa i wydzierać im z rąk młotki aby sama takie cuda delikatnie demontować
Julka śliczne to twoje miejsce ... i jakie jedzenie dobre na wątku przeczytałam wszystko od tyłu do przodu ( zawsze tak wątki czytam, nie wiem dlaczego ??? ) , wszystko pięknie urządzone, pokoje dla dzieci, podjazdy, płot... itd..
aha i nie chodzę za Lukrecją tylko właśnie u niej mijam wszystkie piękne ogrody i z jej raju trafiam w inne zakątki ... czyli wszystkie drogi prowadzą od Lukrecji
aha i nie chodzę za Lukrecją tylko właśnie u niej mijam wszystkie piękne ogrody i z jej raju trafiam w inne zakątki ... czyli wszystkie drogi prowadzą od Lukrecji
- Lukrecja
- 1000p
spadłam z krzesła! no masz, a ja myślałam, że wszystkie drogi prowadzą na FO to się dowiedziałam!