Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8
I kto by powiedział że to tylko 5 lat minęło. Wyraźnie widać jak szybko rosną roślinki odpowiednio zadbane i podlewane.
Aga, Maja - jesienią stuknie im 6 lat To dla ogrodnika czas, w którym naprawdę może się dokonać rewolucja w wyglądzie ogrodu...
Cieszę się, że rośliny dobrze się czują na mojej gliniasto-piaszczystej ziemi... Owszem, dbam o nie bardzo, ale w gruncie rzeczy one same muszą sobie radzić...
Luteus też pięknie przyrasta - spróbuję jutro jakoś sensownie je ująć na fotografii, ale busz w tym miejscu duży.
Cieszę się, że rośliny dobrze się czują na mojej gliniasto-piaszczystej ziemi... Owszem, dbam o nie bardzo, ale w gruncie rzeczy one same muszą sobie radzić...
Luteus też pięknie przyrasta - spróbuję jutro jakoś sensownie je ująć na fotografii, ale busz w tym miejscu duży.
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Busz sie zrobil az uwierzyc trudno
U mnie przestalo wiac i zrobilam oprysk, bo cos mi sie z chabaziami niedobrego dzieje ... bosh ten rok mnie chyba wykonczy
Na powojnikach sie tez nie znam ale widzialam go, jak byl w stanie pierwszej swiezosci i ciekawie wygladal nie powiem.
U mnie przestalo wiac i zrobilam oprysk, bo cos mi sie z chabaziami niedobrego dzieje ... bosh ten rok mnie chyba wykonczy
Na powojnikach sie tez nie znam ale widzialam go, jak byl w stanie pierwszej swiezosci i ciekawie wygladal nie powiem.
- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ścinam szałwię, kupiłam latem i ładnie się przyjęła. Teraz pięknie się rozrosła.
Zebrałam też nasiona, ale jeszcze nie wysiałam...
Zebrałam też nasiona, ale jeszcze nie wysiałam...
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Uwielbiam takie zdjęcia ogrodowe - "przed" i "po". Wtedy dopiero dobitnie widać, po co to wszystko robimy
- anabanana
- 1000p
- Od: 5 lut 2012, o 12:38
Agusiu, tchnęłaś we mnie kilka hektolitrów nadziei właśnie - za 6 lat sprawdzę słuszność Twego twierdzenia o ogrodowej rewolucji. Póki co, na tym świeżo zatankowanym baku będę jechać i dalej rośliny w ziemię wtykać. A byłam już bliska stanu, w którym się krąży wokół rabatek i mamrocze "nie wierzę w nic"...
Gdybym nie była człowiekiem, byłabym grzybem.
Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem
Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem
- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Mi właśnie mija 6 roczek. Wprowadziłam się tu jak kwitła kalina dokładnie 6 lat temu, mamy ten sam staż
ojej.......... dzięki Tobie sobie to uzmysłowiłam.... 6 lat .... jak to przeleciało...
ojej.......... dzięki Tobie sobie to uzmysłowiłam.... 6 lat .... jak to przeleciało...
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Aguś, nie wiedziałam, że pęcherznice tak szybko rosną Różnica kolosalna!!
Dobrej niedzieli
Dobrej niedzieli
Aguś, jaka metamorfoza się dokonała na tych zdjęciach. Jestem w szoku, pozytywnym rzecz jasna. Pęcherznice są super.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jak te pęcherznice rosna jak szalone to dla mnie wystarczą jeszcze 2 lata,żeby urosły chociaż do wysokości siatki sąsiada.
Aguś,widziałaś zdjęcia z uroczystości u Danusi?Trochę żałuję,że nie pojechałam,tam w ogóle nie padało,a u nas były co chwilę straszne ulewy.
Aguś,widziałaś zdjęcia z uroczystości u Danusi?Trochę żałuję,że nie pojechałam,tam w ogóle nie padało,a u nas były co chwilę straszne ulewy.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
U mnie jeszcze nie tak kwieciście, ale się wszystko rozwija Tylko zimno się zrobiło, niebo cały czas w chmurach.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Teraz wiem co mnie czeka Nie mam takich przestrzeni jak u Ciebie. Aż za dużee to diabolo jak na moje skromne warunki. W tym roku jeszcze przyciąłem nisko żeby bardziej rozkrzewiło się . Sekator w razie potrzeby jest
- bonia244
- 1000p
- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:
Jestem dobrej myśli jeszcze jakieś 5 latek i też będę mieć busz
Aga zimnica straszna ale słonko się nieśmiało przebija
Aga zimnica straszna ale słonko się nieśmiało przebija