Moj pierwszy ogródek:)

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
misiaczekm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2009, o 19:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moj pierwszy ogródek:)

Post »

Madziula zajęta dzieciaczkami.... Niech się zdrowo chowają!!

Mam jednak nadzieję, że i dla nas któregoś dnia znajdziesz malutką chwilkę...?
Awatar użytkownika
jula
50p
50p
Od: 25 sie 2010, o 16:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Skąd ja znam te kopary i traktorki :D , moje dziecię jak było małe to nas budziło taką koparą ujeżdżając przedpokój :;230 . Ciesz się, że dzieciaczki są małe i na razie nie pyskują :uszy, pozdrowionka i cierpliwie czekać będę na tegoroczne zdjęcia, bo już jestem ciekawa ;:65
Pozdrawiam Julita - jeszcze nie ogrodnik
Mój zielony kawałek
Awatar użytkownika
MadiW
200p
200p
Od: 15 mar 2011, o 09:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Hej:) jestem rok po przeprowadzce i teraz doszlismy dopiero do ladu z internetem. najpierw nie dalo rady zalozyc pozniej była awaria laptopa. Ale już doszlismy ze wszystkim do ładu:)U nas tak w telegraficznym skrócie WSZYSTKO W PORZĄDKU ! dostalismy dom po dziadkach męża w wiec w sprawach ogrodowych zaczynamy zabawe od nowa! :heja w ubiegłym roku udało mi się już sporo zrobić w tym roku mam już ogniki w oczach na samą myśl o wiośnie:))))))) mam folie w ktorej caly sezon ubiegly pyszniły sie pomidory Malinowe, Ożarowskie, podluzne czerwone,żółte , koraliki,red balconi, brązowe,papryka ogórki i arbuzy:) warzywa siane też były:)
Awatar użytkownika
misiaczekm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2009, o 19:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madzia wróciła!! ;:138 ;:138
Witaj z powrotem i do dzieła!! ;:333
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Madzia ;:oj Ależ zmiany, nowy dom,nowy ogród....oj kochana daj no jakieś fotki ....pomidorachy miałaś z folii...uwielbiam ;:173
Jak pamiętam Twoje szaleństwa...zaraz zaczną się pewnikiem siewy ...czy może już zaczęłaś :uszy
Awatar użytkownika
MadiW
200p
200p
Kontakt:

Post »

powiem szczerze ze juz przeglądalam nasionka. na pewno na pierwszy ogien pojdzie kobea i poziomki.Pomidory sadzonki dostaje od wujka-doświadczonego plantatora.Już sie nie moge doczekać:] co jeszcze sieje sie wczesnie?
Awatar użytkownika
MadiW
200p
200p
Kontakt:

Post »

a tak w ogóle to ja już chce wiosneeeeeeeee!!! nawet juz kombinuje zby piecyk do folijki wstawic tylko stodola jest obok..... :twisted: może być siwy dym:P chyba sobie druje i w domu siewy zaczne juz:)
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Jejku, ile przez ten okres zmieniło się u Ciebie, no tak, jeśli dobrze policzyłam, to Julka będzie chyba miała za chwilkę dwa latka, jak ten czas szybko leci. Nowy dom, nowa działka, to i nowe wyzwania, strasznie ciekawa jestem tego nowego ogrodu, nowych nasadzeń i aranżacji ;:108
Awatar użytkownika
MadiW
200p
200p
Kontakt:

Post »

Witajcie:)
;:7
Zastanawiam sie czy w tym roku nie kupic gdzies lepszej ziemi i wymieszć w miejscu gdzie będa siane warzywa oraz pod folią. mysle sbie ze moze ograniczyloby to suplementy dla roślin?co o tym myślicie?Warzywa w tym roku kupuje na tasmie.a już na pewno marchewkę.Myśle jak zrobić to tak, żeby dla dzieciaków jak najmniej pryskac warzywa i owoce.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”