Moj skromny ogrodek-julka_
Re: Moj skromny ogrodek-julka_
Madziu oczko a może kaskada bez oczka....cały czas analizuję....za i przeciw ,a schody z boku trzeba jakoś zakamuflować bo straszą... w przyszłym roku będzie rewolucja bo taras będziemy powiększać i całe te schody będą skute:) no , ale to za rok miło że wpadłaś:)
Dziewczyny i Chłopaki......jeśli macie w ogrodzie paprocie (takie zwykłe) i chcecie je wyrzucić....to ja przygarnę w każdej ilości
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
hahahaha...Danusiu ...właśnie urodził mi się pomysł:) ale facebook to magiczna instytucja...napisałam wiadomość i juz mam kilka chętnych ,żebym oczyściła ich ogródki:))
swoja drogą kto ma fejsa?
swoja drogą kto ma fejsa?
-
- 100p
- Od: 16 maja 2012, o 22:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam
Bardzo ładny ogródek i oryginalne pomysły. Będę częściej wpadać, może nawet coś skopiuję
Bardzo ładny ogródek i oryginalne pomysły. Będę częściej wpadać, może nawet coś skopiuję
Pozdrawiam Ania
Filan witaj dziękuje i czekam na relacje z Twojego ogródka
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Julka, fajnych masz znajomych na FB! Moi nie mają nawet ogródka w doniczce A niedaleko mnie mieszkają tacy fajni ludzie, którzy są kolekcjonerami niezwykłych roślin, mają ich niesamowicie dużo, a Pan ma hopla na punkcie paproci, nie wiem ile gatunków posiada, ale zrobił im specjalne warunki. Byłam u nich wczesną wiosną, chodził i wzdychał do nich
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Ledwo chwilę mnie nie było a tu już dwie stronki naklepane......
A co będziesz z tymi paprociami robić ?
Uchyl rąbek tajemnicy.
Też ich mam, ale rosną bo rosną z tyłu rabaty.
A co będziesz z tymi paprociami robić ?
Uchyl rąbek tajemnicy.
Też ich mam, ale rosną bo rosną z tyłu rabaty.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Ojej... wczesną wiosną wydałam i ...wyrzuciłam ( bo już nie było chętnych) masę paproci. Co roku muszę trzebić moje paprocie , bo inaczej zarosłyby cały ogród
o ludzie, a ja na wiosnę kupiłem ponad 100 szt. a mógłbym posadzić każdą ilość
Witajcie w naszej bajce - Zapraszam
Pozdrawiam - Grzegorz
Pozdrawiam - Grzegorz
Jestem padnieta po dzisiejszych bojach w ogródku biodro nawala mi tak ,że nawet siedzieć nie umiem od 7 tyram jak mały samochodzik
Nelu.....dzisiaj mi dostarczono paprocie:))) napisałam i hop siup-są uwielbiam paprocie,tylko w donicach,bo strasznie się panoszą....a może Pan sąsiad hodowle założy i będzie sprzedawać? buziaki
Grażynko paprotki do doniczek chcę:) bo takie romantyczne są...zaraz wstawię fotkę z dzisiejszych bojów....
Ewelinko pamietaj o mnie....albo ja się przypomnę za rok chętnie przygarnę
Tomy 100szt? szaleju się najadłeś?....hmmmm....nie Ty nasz jesteś....hahahah...dlatego
Dzisiaj przyszedł czas ,aby wszystki zebrane skrzynie,palety ,roś linki wykorzystać na straszącą koło schodów tarasowych ścianę....(w przyszłym roku taras będzie przerabiany,ale póki co-nie mogłam już znieść tego widoku ) od malowania jestem brudna,od klęczenia boli wszystko
przed
Uploaded with ImageShack.us
po
jeszcze brakuje na górze donic z bluszczem który przysłoni taras z boku....ale już nie miałam siły lecieć do OBI....
w międzyczasie raniutko zdążyłam powymieniać przerastające już bratki
i przyszła już kostka pod basen...teraz trzeba fachowców zawołać żeby ja porządnie położyli
Clematisy:))
Wisienka się już czerwieni:)
iI oczywiście bedąc na targu po smagliczkę i rozchodniki...zaczepiła mnie ta trawa...red baron taki z niego gagatek,że ani sie obejzałam a siedział w mojej siatce
No ...to miłej lektury...lecę pobiegać po Waszych włościach
Nelu.....dzisiaj mi dostarczono paprocie:))) napisałam i hop siup-są uwielbiam paprocie,tylko w donicach,bo strasznie się panoszą....a może Pan sąsiad hodowle założy i będzie sprzedawać? buziaki
Grażynko paprotki do doniczek chcę:) bo takie romantyczne są...zaraz wstawię fotkę z dzisiejszych bojów....
Ewelinko pamietaj o mnie....albo ja się przypomnę za rok chętnie przygarnę
Tomy 100szt? szaleju się najadłeś?....hmmmm....nie Ty nasz jesteś....hahahah...dlatego
Dzisiaj przyszedł czas ,aby wszystki zebrane skrzynie,palety ,roś linki wykorzystać na straszącą koło schodów tarasowych ścianę....(w przyszłym roku taras będzie przerabiany,ale póki co-nie mogłam już znieść tego widoku ) od malowania jestem brudna,od klęczenia boli wszystko
przed
po
jeszcze brakuje na górze donic z bluszczem który przysłoni taras z boku....ale już nie miałam siły lecieć do OBI....
w międzyczasie raniutko zdążyłam powymieniać przerastające już bratki
i przyszła już kostka pod basen...teraz trzeba fachowców zawołać żeby ja porządnie położyli
Clematisy:))
Wisienka się już czerwieni:)
iI oczywiście bedąc na targu po smagliczkę i rozchodniki...zaczepiła mnie ta trawa...red baron taki z niego gagatek,że ani sie obejzałam a siedział w mojej siatce
No ...to miłej lektury...lecę pobiegać po Waszych włościach
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Widzę, że dziś nikt chyba nie próżnował! Kawał szaleńczo dobrej roboty! I ciekawe pomysły znajdują zastosowanie! Fantastico!!!
- reniuniek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Łał, jesteś skarbnicą pomysłów ślicznie urządziłaś tą rabatke a te wszystkie " pierdółki" piękne i robią super klimacik
Nie dziwie ci się, że Red Baron niepostrzeżenie ci wskoczył do torby jest śliczny.
Pozdrawiam.
Nie dziwie ci się, że Red Baron niepostrzeżenie ci wskoczył do torby jest śliczny.
Pozdrawiam.
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata