Moja folia z pomidorami
Re: Moja pierwsza folia z pomidorami
Kilka moich aktualnych zdjęć zrobionych dzisiaj
A oto ja "ocenzurowany" _________________________________________________ Egeris
________________________________________Jeszcze troszkę i będziemy pałaszować ___________________________
_____________________ Na pierwszym planie Samson ___________________________________ Gruszka koktajlowa _________
_____________________Koktajlowy Koralik
_____________________ Moje ogórasy jeszcze w wersji "mini"
Pozdrawiam Arek
A oto ja "ocenzurowany" _________________________________________________ Egeris
________________________________________Jeszcze troszkę i będziemy pałaszować ___________________________
_____________________ Na pierwszym planie Samson ___________________________________ Gruszka koktajlowa _________
_____________________Koktajlowy Koralik
_____________________ Moje ogórasy jeszcze w wersji "mini"
Pozdrawiam Arek
- Agulek74
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 19 kwie 2012, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj Twoje to przepiękne okazy. Już się nie mogę doczekać kiedy moje takie będą
- Agulek74
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 19 kwie 2012, o 13:50
Pewnie przy porannej kawce mówiłeś im jak mają się ustawić przed obiektem ;)
A to jest tak ładne, że aż musiałem wyboldowaćAgulek74 pisze:Pewnie przy porannej kawce mówiłeś im jak mają się ustawić przed obiektem ;)
A teraz na śmietnik i się wcale nie obrażę.
- kasia82
- 500p
- Od: 25 lut 2012, o 09:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
areks jakie duże już, gratuluję
Ja na swoich dostrzegłam na razie jednego pomidorka, jeszcze z zielonego domku nie wylazł ale kuleczka jest, to pomidor co nie? czy nie?
tak w ogóle po czym poznać że kwiat jest zapylony?
Ja na swoich dostrzegłam na razie jednego pomidorka, jeszcze z zielonego domku nie wylazł ale kuleczka jest, to pomidor co nie? czy nie?
tak w ogóle po czym poznać że kwiat jest zapylony?
Pozdrawiam
- kasia82
- 500p
Jak się sprawuje szklarnia? też mam z poliwęglanu ale tylko 5m2 i żałuję że nie miałam możliwości wyboru, chciałabym większą na dzień dzisiejszy pomidory i ogórki zaczepiają mnie z każdej stronyAgnieszka73 pisze:W tym roku zostalam szczesliwa posiadaczka "szklarenki" z poliweglanu . NIestety szklarnia byla stawiana na szybko
Pozdrawiam
Moja to samoróbka postanowiłem ją budować już w marcu. Daje mi wiele radości.
Teraz jak pomidorki się porozrastały też zaczynam już o nie zaczepiać
Nawet nie myślałem, że urosną aż tak jeszcze chwilka i w koktajlowych poobcinam czubki bo dochodzą już pod dach.
Bardzo to miłe jak wyhoduje się coś swojego
Teraz jak pomidorki się porozrastały też zaczynam już o nie zaczepiać
Nawet nie myślałem, że urosną aż tak jeszcze chwilka i w koktajlowych poobcinam czubki bo dochodzą już pod dach.
- Agnieszka73
- 100p
- Od: 8 cze 2012, o 09:43
Szklarenka calkiem OK , musze tylko uwazac na okienka , jak wieje mocniejszy wiatr, to trzeba zamykac, zeby ich po sasiadach nie szukac . Poliweglan mocowalismy na silikon, a calosc jest przywiercona do fundamentu. Mam 12m2, ( kupiona na allegro) i juz wiem ,ze to MALO , tez chce wieksza !!! Posadzilam 30szt. pomidora , i chyba w przyszlym roku będę musiala ta ilosc troche zredukowac , zeby moje malenstwa wiecej miejsca i swobody mialy .kasia82 pisze:Jak się sprawuje szklarnia? też mam z poliwęglanu ale tylko 5m2 i żałuję że nie miałam możliwości wyboru, chciałabym większą na dzień dzisiejszy pomidory i ogórki zaczepiają mnie z każdej stronyAgnieszka73 pisze:W tym roku zostalam szczesliwa posiadaczka "szklarenki" z poliweglanu . NIestety szklarnia byla stawiana na szybko
- kasia82
- 500p
U mnie to samo, nie spodziewałam się takiego rozrostu ale gówno robi swoje jak to mówią na FOareks pisze:Nawet nie myślałem, że urosną aż tak jeszcze chwilka i w koktajlowych poobcinam czubki bo dochodzą już pod dach.
Arek po czym poznałeś, że pomidorki są zapylone?
Agnieszka73 12m2 to dużo ja na 5m2 mam tylko 12 pomidorów i 12 ogórków - ciasno jak nic, ale tak jak pisałam nie miałam możliwości wyboru ponieważ szklarnię dostałam w prezencie.
Pozdrawiam
Tzn ? Nie rozumiemkasia82 pisze: Arek po czym poznałeś, że pomidorki są zapylone?
Ja zapylam betoxonem.