Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 lip 2006, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Izuniu cesarska korona i migdałek prześliczne.
Reszta roślin też piękna, ale te dwie podobają mi się najbardziej.
Może dlatego,że u mnie cesarskie korony nie chcą rosnąć, a u Ciebie taka dostojna, urocza.
Co do pigwowca.
Ja mam też pigwowiec pośredni, i gdybym mu pozwoliła rósłby w nieskończoność zamiast kwitnąć. Przynajmniej dwa razy w sezonie go ciacham, a na wiosnę jest taki efekt.
Na zdjęciu już widać listki, już kończy kwitnienie dlatego kwiaty są mniej widoczne.
Przycinam go na kulkę, ale on zaraz stara się rosnąć po swojemu, więc znowu tnę.
Przepraszam Izuniu, że w Twoim wątku wkleiłam swoje zdjęcie, ale tak zastanawiacie się czy ciąć, czy nie, więc podaję swój przykład.
Reszta roślin też piękna, ale te dwie podobają mi się najbardziej.
Może dlatego,że u mnie cesarskie korony nie chcą rosnąć, a u Ciebie taka dostojna, urocza.
Co do pigwowca.
Ja mam też pigwowiec pośredni, i gdybym mu pozwoliła rósłby w nieskończoność zamiast kwitnąć. Przynajmniej dwa razy w sezonie go ciacham, a na wiosnę jest taki efekt.
Na zdjęciu już widać listki, już kończy kwitnienie dlatego kwiaty są mniej widoczne.
Przycinam go na kulkę, ale on zaraz stara się rosnąć po swojemu, więc znowu tnę.
Przepraszam Izuniu, że w Twoim wątku wkleiłam swoje zdjęcie, ale tak zastanawiacie się czy ciąć, czy nie, więc podaję swój przykład.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Elżbietko, mam pewną przewagę, bo przeczytałam już post Lilki - przycinać!
Grzesiu, nie musisz niczym się rewanżować Chociaż zapewne dam Ci okazję, jak się tak napatrzę na Twoje sliczności
Liluś, dziękuję, ze wkleiłaś to zdjęcie! Ja się bałam ciąć tego pigwowca, bo jak próbowałam, to on wypuszczał w takich dziwnych kierunkach gałązki, ze doszłam do wniosku, iz to przeze mnie Spróbuję więc trochę mocniej. A kiedy go tniesz?
A dlaczego cesarskie korony Ci nie rosną? Powiedz im, ze mogą trafić na kompost, jak się nie ruszą, może to poskutkuje ;)
Grzesiu, nie musisz niczym się rewanżować Chociaż zapewne dam Ci okazję, jak się tak napatrzę na Twoje sliczności
Liluś, dziękuję, ze wkleiłaś to zdjęcie! Ja się bałam ciąć tego pigwowca, bo jak próbowałam, to on wypuszczał w takich dziwnych kierunkach gałązki, ze doszłam do wniosku, iz to przeze mnie Spróbuję więc trochę mocniej. A kiedy go tniesz?
A dlaczego cesarskie korony Ci nie rosną? Powiedz im, ze mogą trafić na kompost, jak się nie ruszą, może to poskutkuje ;)
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- jolciajci
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
I ja też dziękuję bo mój kwitnie w środku a na zewnątrz to same badyle z listkami. Teraz będę ciąć jak Lila i może nareszcie będzie ładny.
Izuniu ale już pięknie u ciebie i kolorowo :P
Napatrzeć się nie mogę :P . Czekam teraz na pokazanie twojego oczka
Izuniu ale już pięknie u ciebie i kolorowo :P
Napatrzeć się nie mogę :P . Czekam teraz na pokazanie twojego oczka
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Izuś takiego rdestu to ja jeszcze nie mam. U mnie dopiero wyglądają zawiązki kwiatostanów.
Cieszę się , że tak dobrze Ci rośnie. Oby wszystkie roślinki tak dobrze Ci rosły. :P :P :P
Cieszę się , że tak dobrze Ci rośnie. Oby wszystkie roślinki tak dobrze Ci rosły. :P :P :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki