W niralowym ogródku.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: W niralowym ogródku.

Post »

:wit witaj przyszłam w gości..i zostane....ta tajemnicza dróżka jest bardzo inspirująca....a oczko normalnie puszcza do mnie oczko
śliczne miejsce stworzyłaś ;:224
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kasiu, niesamowicie dużo kwiecia u Ciebie! Przepięknie :) Wstawiaj dużo zdjęć, bo nie mogę się wprost napatrzeć na różyce...
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Awatar użytkownika
ogla
500p
500p
Od: 27 kwie 2010, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wszystkie kwiatki pięknie się prezentują, ale ten wróbel w kąpieli mnie rozbroił!
Widać, że w Twoim ogrodzie dobrze czują się nie tylko rośliny :)
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kasiu nie rób sobie kłopotu z dzwonkiem, będę oglądała u Ciebie. ;:196
Pięknie masz w ogrodzie i mnóstwo cudnych roślin. :)
Awatar użytkownika
gosia07
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2009, o 20:55

Post »

I jak różanie tak jak lubię ;:138 A co to takie czerwone kwiatki?
Awatar użytkownika
lemka77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 cze 2009, o 14:52

Post »

Witaj Kasiu- cudny ogródek, piękne kwiaty. Ale wiadomo że skoro taka sympatyczna właścicielka ogrodu to i rośliny pięknie rosną i kwitną. Miło mi, że mogłyśmy sie poznać i mam nadzieję, że jeszcze nie raz się spotkamy. Pozdrów ode mnie koleżankę- obiecała wątek na forum..... ;:224
Pozdrawiam Ida
Awatar użytkownika
nirali
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2011, o 12:20

Post »

Jolu to klon czerwony a z przesadzaniem to już prawie kończę :oops: PRAWIE :wink: Przyjedziesz to zerkniesz co gdzie było a gdzie jest...a czego nie ma :wink:
Agnieszko-patkaza chcę mieć taki ogród by się nim cieszyć....z każdym sezonem jestem coraz bliżej spełnienia tych marzeń.Dróżka niestety potrzebuje sporo roślin ale teraz inne rabaty skupiły moją uwagę.Mam nadzieję że do jesieni jakoś się obrobię z tymi najważniejszymi nasadzeniami.
Agniesiu-aguniada róże dopiero zaczynają swój pokaz a że mam ich ładną ilość to będzie co pokazywać...jak czasu starczy.Kwiatów jednak u mnie mniej niż w minionym sezonie.Przybyło za to iglastych.
Olgo w moim ogrodzie jest dużo ptactwa i się ciesze bo widać że ogród żyje i sprzyja środowisku. Każdego poranka mam możliwość podglądania ptasiej kąpieli,niestety ja zbyt późno wstaję i nie zawsze mogę ten akt uwiecznić.
Teresko zdjęcia nie pokazują wszystkiego tylko to co bym chciała by było widać więc to takie złudne wrażenie że jest pięknie....co do dzwonka to żaden kłopot-szepnij słówko i będziesz miała.
Gosiu ja teraz też lubię róże! A pamiętasz jeszcze moją poprzednią różaną rabatę? Jak ja jej nie cierpiałam ;:oj Teraz gdy są posadzone po 3-5 sztuk o mam do nich lepszy dostęp i wyglądają pięknie.
Gosiu a te czerwone kwiatki to wieloletnie :;230 nazwy nie pamiętam mają taki żywy kolor i dość widoczne :wink:
Iduś :oops: tyle miłych słów!! Ale jakie mogły paść od tak sympatycznej osóbki :D
Koleżankę pozdrowię i z góry dziękuję :wink: Widziałam się z nią dzisiaj i objaśniałam córci że ma jej konto założyć ...zobaczymy. Koniecznie musimy się jeszcze spotkać :uszy
Pozdrawiam Kasia.

niralowy ogród
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Kasiu ja jestem bardzo ciekawa co Ty będziesz przesadzała jak już wszystko przesadzisz.
Coś wyrzucasz? Pewnie do sąsiada.
Awatar użytkownika
nirali
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu jak Ty mnie dobrze znasz! Zmieniam ciut przed altanką dlatego mam kilka ładnych,dużych tawuł do oddania :wink:
Pozdrawiam Kasia.

niralowy ogród
Awatar użytkownika
gosia07
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2009, o 20:55

Post »

Ja też posadziłam szpaler róż na początku i on jest trochę denerwujący a ze ja jestem odmieniec i nie lubię przesadzać to został ale teraz jak go podsadzam różnymi roślinami i z przody sadzę jednoroczne to już odrobinę jest znośniej :D
Awatar użytkownika
nirali
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosiu szpaler to jeszcze można jakoś obsadzić i dojście lepsze. Ja posadziłam na dość dużej rabacie ponad 40 sztuk i nie za bardzo miałam dojście do tych wewnątrz. wygląd też był dość nieciekawy...pstrokacizna aż oczy bolały od takiego widoku ;:224 Jednak człowiek uczy się na swoich błędach.
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam Kasia.

niralowy ogród
Awatar użytkownika
madziarynka
200p
200p
Od: 21 maja 2009, o 00:34

Post »

Witaj Kasiu! Od paru dni buszuję cichcem po Twoim ogródku i jestem pod wrażeniem ile tu się zmieniło. Widzę, że masz pomysł i swój ogród i skutecznie realizujesz plany. ładne zdjęcia roślin, wypatrzyłam też kulki o których wspominałaś. Wiesz jak będziesz coś wyrzucać z ogrodu to zamachnij się trochę dalej to może do mnie doleci. Ja się wciąż urządzam i chętnie coś przyjmę - chociażby takie niepotrzebne tawułki. A co tam widać na tym zdjęciu obok tujek jakiś dopływ wody ? Bardzo mnie to interesuje. Sporo ptaków zagląda do Twojego ogródka.
Awatar użytkownika
lemka77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 cze 2009, o 14:52

Post »

Ale piekne widoczki. Oczko masz cudne, a ta roslinka przy oczku to krwawnica? Prześliczne zielsko- może rozrosło ci się zbytnio? Róże u Ciebie wspaniale juz kwitną - pełna paleta barw.
Pozdrawiam Ida
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”