Kwiatki Pauzalki :)
- MiCz
- 200p
- Od: 15 cze 2007, o 15:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kwiatki Pauzalki :)
Puzalko, mnie poradzono, żeby jak najszybciej wyciąć te pędy z zasuszonymi pąkami i na przyszły rok jeśli zaczną się zasuszać, to też wyciąć. Podobno pomaga.
Pozdrawiam Mirka
- Pauzalka
- 500p
- Od: 15 wrz 2006, o 09:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jedyna krzewuszka jaką mam, niestety nie znam jej odmiany Może ktoś ją rozpozna i mi powie
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
- Pauzalka
- 500p
Zaraz sama sobie zidentyfikuję
Czy to może być "Bristol Ruby"
Czy to może być "Bristol Ruby"
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
Witaj Pauzalka
Przyszłam z rewizytą, intryguje mnie ten hibiskus, tylko gdzie miała bym po niego podjechać, wiesz Mazowsze jest duże Napisz mi na pw lokalizację proszę, aha i czy możesz wkleić fotkę tego krzaczka
Przejrzałam twój wątek , ale nie pamiętam czy zostawiłam ślad. Pięknie robisz zdjęcia kwiatom, bardzo mi się podobają Róże powalają na kolana
Nie wiem czy dobrze wyczytałam, że lubisz często zmieniać wygląd ogrodu , to zupełnie tak jak ja. eM nigdy nie ma pewności gdzie będzie spał po powrocie do domu, i czy nie zamienię wc z kuchnią miejscami
Przyszłam z rewizytą, intryguje mnie ten hibiskus, tylko gdzie miała bym po niego podjechać, wiesz Mazowsze jest duże Napisz mi na pw lokalizację proszę, aha i czy możesz wkleić fotkę tego krzaczka
Przejrzałam twój wątek , ale nie pamiętam czy zostawiłam ślad. Pięknie robisz zdjęcia kwiatom, bardzo mi się podobają Róże powalają na kolana
Nie wiem czy dobrze wyczytałam, że lubisz często zmieniać wygląd ogrodu , to zupełnie tak jak ja. eM nigdy nie ma pewności gdzie będzie spał po powrocie do domu, i czy nie zamienię wc z kuchnią miejscami
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- przemo1669
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Witaj
Twoje rośliny są piękne zdjęcia również
Twoje rośliny są piękne zdjęcia również
- Pauzalka
- 500p
W tym roku nie naoglądałam się za bardzo swojego ogrodu. Wtedy gdy niektóre rośliny wyglądały najokazalej, ja byłam gdzieś hen hen...
Np. zdjęcie mojej pierwszy raz kwitnącej, ledwo co rozwiniętej yukki, zrobiłam dosłownie podczas pakowania się do samochodu na wyjazd wakacyjny. Jak wróciłam to już było po kwiatach.
Np. zdjęcie mojej pierwszy raz kwitnącej, ledwo co rozwiniętej yukki, zrobiłam dosłownie podczas pakowania się do samochodu na wyjazd wakacyjny. Jak wróciłam to już było po kwiatach.
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
Paulina to ty tak się juką nacieszyłaś jak ja. Jedna , jedyna wypuściła mi badylek z pąkami , jak pieliłam machnęłam ręką niechcący i było po kwiatach.
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- colli28
- 500p
- Od: 2 cze 2012, o 22:16
A Co to
A to
Czy oleander mocno sie rozkrzewia na boki jak wysoko ci rośnie?
Jakie pięknie i kolorowo widze że lubisz irysy fajne kolorki posiadasz na działce ja kocham piwonie białe z czerwonym okiem i ciemno rózowe u ciebie też slicznie wyglądają magnolie sliczne ciekawe masz odmiany tulipanów śliczne masz bratki te żółto fioletowe:)
A to
Czy oleander mocno sie rozkrzewia na boki jak wysoko ci rośnie?
Jakie pięknie i kolorowo widze że lubisz irysy fajne kolorki posiadasz na działce ja kocham piwonie białe z czerwonym okiem i ciemno rózowe u ciebie też slicznie wyglądają magnolie sliczne ciekawe masz odmiany tulipanów śliczne masz bratki te żółto fioletowe:)
- Pauzalka
- 500p
To pierwsze to osteospermum, roślina jednoroczna występująca w pięknych kolorach, kupuję na targu.
Drugie to skalniak, rozchodnik, niski.
Oleandra już nie mam, chorował.
Drugie to skalniak, rozchodnik, niski.
Oleandra już nie mam, chorował.
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
- Pauzalka
- 500p
Zaniedbałam trochę swój wątek, ale nie zaniedbałam ogrodu
W tym roku niewiele zdjęć zrobiłam, ale kilka perełek na rozjaśnienie duszy w zimne, deszczowe dni MAM
W tym roku niewiele zdjęć zrobiłam, ale kilka perełek na rozjaśnienie duszy w zimne, deszczowe dni MAM
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Widzę, że lubisz różowy kolorek.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- Pauzalka
- 500p
Kolory lubię różne, ale właśnie tak się złożyło, że tego różowego mam najwięcej, za dużo wręcz Dlatego ostatnio poszukuję roślin w zdecydowanie innych kolorach
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka