Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..
Re: Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..
Dzień dobry Dorotko.
Zostaw Haidi w spokoju, tak pięknie wygląda z tymi kropelkami.
Zostaw Haidi w spokoju, tak pięknie wygląda z tymi kropelkami.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Baetko ale ona ma tam full nalane w środku....a chyba otrzepie...nie za mokro jej tak będzie laluni Wiem wiem ...odbija mi
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
To synowa córka ma wilczycę ale nie do pomyślenia aby ona codziennie nie wybiegała się co najmnie dwie godziny ale Elsi jest cudowna i do tego ułożona ,ale to tylko zwierzę i różnie się może zdarzyć,jesteśmy przez przypadek rodziną psiarzy i dbamy o nie jeśli już są jak o członka rodziny.
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Dorotko, teraz dobrze się przyjrzałam, masz rację ona rzeczywiście ma mokro w środku.
No to delikatnie ją otrzep.
No to delikatnie ją otrzep.
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Dorotko zapisuję nową część. Połowa Polski ratuje się chyba kawą w te deszczowe ponure dni
Pięknie rozkwita Twój ogród
Pięknie rozkwita Twój ogród
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
i ja w padłam z kawusią różyczki piękne
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Dorotko - róże piękne ! Czekam z utęsknieniem na pierwsze kwiaty mojej Nostalgii
-
Wzienłam się zawzienłam i różane nabytki posadzone, w deszczu ale za to fajnie im teraz dolewa
Jutro ma być już finito z ta wodą z nieba Teraz tylko czekać na otwieranie się kolejnych kwiatuchów , o matko jak się cieszę Mysle czym by tu fajnym Haidi podsadzić , koło siebie ma z prawej kocimietkę z drugiej strony ostrogowiec i The Fairy...z przodu nie wiem co jej dać w nogi
Beatko...wodę Haidi wylałam...a co , niech mi tu kwitnie jak najdłużej
Ewcia kochana ...szukałam Twojego wątku a Ty zamknęłaś i co , wpuszczaj nas do nowego
Edi wpadaj jak najczęściej , i na kawkę i tak po bele co Cieszę się ,że Ci się moje różyczki podobają
Lanceto , witaj kochana...Nostalgia nie ma jeszcze pączków, ale to różyczka z tych najpózniej sadzonych ładnie rośnie
Jutro ma być już finito z ta wodą z nieba Teraz tylko czekać na otwieranie się kolejnych kwiatuchów , o matko jak się cieszę Mysle czym by tu fajnym Haidi podsadzić , koło siebie ma z prawej kocimietkę z drugiej strony ostrogowiec i The Fairy...z przodu nie wiem co jej dać w nogi
Beatko...wodę Haidi wylałam...a co , niech mi tu kwitnie jak najdłużej
Ewcia kochana ...szukałam Twojego wątku a Ty zamknęłaś i co , wpuszczaj nas do nowego
Edi wpadaj jak najczęściej , i na kawkę i tak po bele co Cieszę się ,że Ci się moje różyczki podobają
Lanceto , witaj kochana...Nostalgia nie ma jeszcze pączków, ale to różyczka z tych najpózniej sadzonych ładnie rośnie
-
- 100p
- Od: 16 paź 2010, o 16:42
pięknie te róże, szczególnie te po deszczu
A gdzie zdjęcia z wykonanej pracy? Tak na słowo mamy uwierzyć?
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wlasnie, wlasnie, dokumentacji niet - praca nie odebrana
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Doroto ja też łaże w deszcz i otrzepuje róże bo mi szkoda ze tak wiszą pod ciężarem wody.niech już przestanie padac bo zwarjuję w domu
-
Beti Jula Nie no nie badzcie takie dziewczyny...no...cyrklowałam aby miedzy ulewami sadzić...jutro foto pyknę
Dzisiaj byłam u sąsiadki ,przemiłej Pani Ali , co lilie wyrzuca i rózne cuda na kompost ...no taka jest ...
Mam jak w banku sliczne lilie od niej na jesieni do zabrania;:173 o jejuniu ale się cieszę Dostałam cały wór nowalijek i szczypiorek do doniczki...jaki ona ma cudny warzywnik
Adrian witaj w moich skromnych progach Widziałam Twój piekny ogród
Halinko pocieszyłas mnie , jakby mnie córka widzoiała ,to by pomyslała ,ze mi całkiem odbiło....chociaz...kto wie
Jutro ma juz chyba przestac padac ....oby oby , chociaz dzisiaj przesadzałam kępę rozchodnika , to ziemia pod nim sucha
Dzisiaj byłam u sąsiadki ,przemiłej Pani Ali , co lilie wyrzuca i rózne cuda na kompost ...no taka jest ...
Mam jak w banku sliczne lilie od niej na jesieni do zabrania;:173 o jejuniu ale się cieszę Dostałam cały wór nowalijek i szczypiorek do doniczki...jaki ona ma cudny warzywnik
Adrian witaj w moich skromnych progach Widziałam Twój piekny ogród
Halinko pocieszyłas mnie , jakby mnie córka widzoiała ,to by pomyslała ,ze mi całkiem odbiło....chociaz...kto wie
Jutro ma juz chyba przestac padac ....oby oby , chociaz dzisiaj przesadzałam kępę rozchodnika , to ziemia pod nim sucha