Działka prawie w Borach Tucholskich cz. III
-
- 100p
- Od: 16 paź 2010, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka prawie w Borach Tucholskich cz. III
niesamowite te paprotki właśnie planuje sobie zakupić kilka paproci na swój leśny teren
- ZbigniewG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 cze 2010, o 18:42
Ewa moje też kiedyś były małe
Adrian cień, trochę wilgoci i możesz zaszaleć, bo ja musiałem oprócz wysokiego płotu zrobić jeszcze pergolę z winobluszczem żeby słońce ich nie spaliło
a część paprotek dopiero się wybudza po zimowo wiosennej zapaści , za miesiąc będzie można zrobić już apel poległych i powitanie obudzonych
Adrian cień, trochę wilgoci i możesz zaszaleć, bo ja musiałem oprócz wysokiego płotu zrobić jeszcze pergolę z winobluszczem żeby słońce ich nie spaliło
a część paprotek dopiero się wybudza po zimowo wiosennej zapaści , za miesiąc będzie można zrobić już apel poległych i powitanie obudzonych
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ech .. zaszalałeś znowu ... Przecież ja powinnam mieć zakaz wchodzenia do twojego ogrodu - bo mi Mąż głowę urwie za ciągle zmienianie koncepcji ogrodu >>>
Znalazłam w innej szkółce Youngiii za 60 zł. Pojedziemy ją obejrzeć Nie odpuszczę
Znalazłam w innej szkółce Youngiii za 60 zł. Pojedziemy ją obejrzeć Nie odpuszczę
- ZbigniewG
Bernadetto jak sie nie ma co pokazywać to sie pokazuje to co sie ma
to i pokazałem
wczoraj w Chełmnie na Dniach Pola widziałem wysoką za 40 a dla siebie kupiłem (cieniutko) tylko ostróżkę La Boheme, dzielżan 'Double Trouble' i jeżówkę Tiki Torch
jak zakwitną to pokażę
to i pokazałem
wczoraj w Chełmnie na Dniach Pola widziałem wysoką za 40 a dla siebie kupiłem (cieniutko) tylko ostróżkę La Boheme, dzielżan 'Double Trouble' i jeżówkę Tiki Torch
jak zakwitną to pokażę
- Aza
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
Piękny Twój irys moje wreszcie rozkwitają z 10 różnych kiedyś kupionych u p. Wajgert, niektóre się rozrosły i mają wiele kwiatów a inne zginęły. Niektóre dobrze kwitnące są od Izabelli. Jest niesamowita pogoda, w góry tak by się poszło, ale ten nieszczęsny płot trzyma, a rano o 6 autobus Stramy wzywa warkotem na Słowację, żeby oni to wreszcie skończyli. Siedzę i oglądam ogrody bo w moim ogrodzie pył i hałas .
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- ZbigniewG
Olga do autobusu na Słowację masz 50m a ja 500 000m , na razie pooglądam tylko zdjęcia ale już niedługo- miesiąc , dwa , góra trzy też się tam wybioręAza pisze:... Jest niesamowita pogoda, w góry tak by się poszło, ale ten nieszczęsny płot trzyma, a rano o 6 autobus Stramy wzywa warkotem na Słowację, ... .
biorąc pod uwagę glebę w Twoim ogrodzie to aż dziw że irysy przetrwały , o łubinie już nie mówię
i jeszcze parę paproci
- ZbigniewG
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Zbyszku to od Ciebie zaraziłam się paprotkami,wprawdzie mam tylko kilka nie tyle co Ty,ale lubię je u Ciebie podziwiac
W połączeniu z hostami,żurawkami oraz konarami i korzeniami tworzą wspaniałe kompozycje
W połączeniu z hostami,żurawkami oraz konarami i korzeniami tworzą wspaniałe kompozycje
- ZbigniewG
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Zbyszku co to jest na ostatnich 2 zdjęciach? po prostu piękne .
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piekna paprotka i przepiekne roze
- ZbigniewG
Ula ten cudaczek to wietlica samicza "Frizelliae" , jak widać ta zima jej nie zaszkodziła
Dorota gdyby jeszcze zimy były takie jak w Cheshire to dopiero można byłoby szaleć z różami, a tak to tylko zestaw podstawowy
w Tesco z 25zł na 16 i jeszcze w bonusie pan dołożył porządną ceramiczna osłonkę - dla jasności to M kupowała
w tle świerk bicolor
jeżówki prawie prawie
złocienie też
Dorota gdyby jeszcze zimy były takie jak w Cheshire to dopiero można byłoby szaleć z różami, a tak to tylko zestaw podstawowy
w Tesco z 25zł na 16 i jeszcze w bonusie pan dołożył porządną ceramiczna osłonkę - dla jasności to M kupowała
w tle świerk bicolor
jeżówki prawie prawie
złocienie też