Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..
Też nie mam typowych rabat z jednym gatunkiem roslin.u mnie takie g...,mydło i powidło,żeby nie było monotonnie.
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Muszę sobie spisać nazwy żurawek,bo jedną mam na słońce,która nie rośnie w duże kępy,a ma przebarwienia fioletowo różowe.
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Dziewczyny mi żurawki wybierała Iga - ja tylko mówię 6 ładnych poproszę i nawet nie wiem co mam, bo zdałam się całkowicie na Igi wiedzę, ale na pewno będę zadowolona w 100%. Też muszę spisać nazwy i poczytać o nich 

Dorotko, jaki bałaganik? Taki styl, też tak mam.
U Ciebie naparstnice już kwitną, ja w tym roku kupiłam trzy sadzonki, ale nawet zalążka kwiatka nie widać. Mają jeszcze szansę zakwitnąć?

U Ciebie naparstnice już kwitną, ja w tym roku kupiłam trzy sadzonki, ale nawet zalążka kwiatka nie widać. Mają jeszcze szansę zakwitnąć?
-
Monia...Iga na pewno wybrała Ci bezproblemowe i wyjatkowe ...to jasniste ,ciekawa jestem jakie
Beatko ...taki styl mi odpowiada i to najwazniejsze...bo to moja bajka ,u mnie nic pod linijkę
naparstnice nie wiem jakie kupiłaś , bo jak tegoroczne siewki ...to zakwitna za rok.Ja tak chciałam miec juzkwitnace , te ma od forumków ze zlotu...na bazarkach kupisz , juz kwitnące ładne sadzonki...w sobotę widziałam z 8 zł....bardzo ładne, rozrosnięte
pst...skusiłam się na 3 różyczki 

Beatko ...taki styl mi odpowiada i to najwazniejsze...bo to moja bajka ,u mnie nic pod linijkę

naparstnice nie wiem jakie kupiłaś , bo jak tegoroczne siewki ...to zakwitna za rok.Ja tak chciałam miec juzkwitnace , te ma od forumków ze zlotu...na bazarkach kupisz , juz kwitnące ładne sadzonki...w sobotę widziałam z 8 zł....bardzo ładne, rozrosnięte

Pisz szybko, jakie róże kupiłaś?
Co do Let's, ona ma takie paski, ale na zdjęciach mało widać, może będzie bardziej widoczne, jak już się dobrze rozwinie.

Co do Let's, ona ma takie paski, ale na zdjęciach mało widać, może będzie bardziej widoczne, jak już się dobrze rozwinie.
-
czekam na potwierdzenie ,czy sa dla mnie ...przede wszystkim Golden Celebration , Abraham Darby i Bonica 

Wow, wszystkie piękne i żadnej nie mam, będę się zachwycać u Ciebie. 

Dorotko, koniecznie pokaż nowe żurawki. Na wiosnę zaczęłam swoją przygodę z żurawkami i kupiłam kilka od Igi. Do razu podbiły moje 

Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
Za każdym razem jak wchodzę to czytam o kolejnych zakupach
Dorotko u Ciebie prawie rozarium
piękne te które pokazałaś a teraz czekam na kolejne , toż pisałam że będę wpadać i podziwiać 
U mnie o godzinie 8 było 33 stopnie teraz już nie sprawdzam bo się boję

U mnie o godzinie 8 było 33 stopnie teraz już nie sprawdzam bo się boję

- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Istne szaleństwo pogodowe........nie nadążam...........albo jest za sucho, to znów za mokro,a teraz za gorąco....do tego,jeszcze komary-im nic nie przeszkadza 

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
e tam, jakie goraco - na razie jest cieplo 28, jak bedzie 33, to bedzie dopiero bardzo cieplo i do goraca jeszcze troche 

-
Jula Ty jaszczurka jestes czy co ...ja juz wymiekam i cienia szukam
Mała sie basenuje
Lanceto ...z tymi komarami to masz racje...musze kupic taki specyfik na muchi i komary....bedzie luzik
Eluś...rozarium...no nie...ale kilka wymarzeńców jeszcze sie zmieści , wiesz ,ze u mnie miszmasz...same róże....nieeeee. kocham bylinki
Zagladaj zaglądaj ,niebawem zakwitnie Pomponelle i Pastellka 
Anetko żurawki jeszcze nie dojechały....dopiero zamówione
Jasne ,ze Ci pokażę 
Beatko jak bedzie co podziwiac u mnie...bedzie mi bardzo miło , dziwie sie ,ze ich nie masz....masz tyle rózyc

Mała sie basenuje

Lanceto ...z tymi komarami to masz racje...musze kupic taki specyfik na muchi i komary....bedzie luzik

Eluś...rozarium...no nie...ale kilka wymarzeńców jeszcze sie zmieści , wiesz ,ze u mnie miszmasz...same róże....nieeeee. kocham bylinki

Anetko żurawki jeszcze nie dojechały....dopiero zamówione

Beatko jak bedzie co podziwiac u mnie...bedzie mi bardzo miło , dziwie sie ,ze ich nie masz....masz tyle rózyc