Róże Annes 77-część 3-ta miłość jest wieczna:)
Re: Róże Annes 77-część 3-ta miłość jest wieczna:)
Kusisz kobieto - Wiliama wpisuję na listę. Piękne zdjęcia różom zrobiłaś.
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ania, wspaniale one wyglądają. Artemis przecudny.......coś mi się widzi, , stracę dla niego głowę.
William Moris ma ciężkie kwiaty ? w takim razie muszę swojego kurdupelka dobrze zabezpieczyć żeby
nie zamiatał mi rabatki.
Edenka jeszcze nie rozwinęła płateczków
William Moris ma ciężkie kwiaty ? w takim razie muszę swojego kurdupelka dobrze zabezpieczyć żeby
nie zamiatał mi rabatki.
Edenka jeszcze nie rozwinęła płateczków
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Pimpong czyli Artemis cacuszko Mojego definitywnie szlaczek trafil - wyciagnelam z doniczki i od korzenia powybijal mi jak szalony, moze bedzie ladna dzikuska
- lemka77
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Artemis ma dużo kwiatów u Ciebie- pięknie wygląda. William Morris ma taki pełny ten kwiat- boski jest. Veilhenblau u mnie po zimie strasznie cierpi- po kwitnieniu przytnę ją mocno i zobaczę czy da radę odbić- w ubiegłym roku to był mój różany potwór.
Pozdrawiam Ida
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aga William jest naprawdę godny uwagi
Maju myślałam,że masz Artemisa,bo Ty lubisz tak jak ja pełne kwiaty prawda?
Williama dobrze zabezpiecz,musialam już jednego kwiatka z ziemi zbierać,biedak w piachu się umorusał
Edenka i Pashmina to arystokratki Trzeba być cierpliwą,żeby znieść ich kwitnienie...
Jule Pingpong dobra nazwa na Artemisa...fajne masz skojarzenia
Też mam dwie róże,które niby uratowałam,kurczę dzikuski wypuszczają...jak je wytnę to znowu nic nie będzie...
Iduś to tylko jedna z gałązek,którą pokazałam,ma takich kilka
Veichel też mi zmarzł dość mocno,ale kilka kwiatków jeszcze zakwitnie,William bardzo dobrze przezimował...
Maju myślałam,że masz Artemisa,bo Ty lubisz tak jak ja pełne kwiaty prawda?
Williama dobrze zabezpiecz,musialam już jednego kwiatka z ziemi zbierać,biedak w piachu się umorusał
Edenka i Pashmina to arystokratki Trzeba być cierpliwą,żeby znieść ich kwitnienie...
Jule Pingpong dobra nazwa na Artemisa...fajne masz skojarzenia
Też mam dwie róże,które niby uratowałam,kurczę dzikuski wypuszczają...jak je wytnę to znowu nic nie będzie...
Iduś to tylko jedna z gałązek,którą pokazałam,ma takich kilka
Veichel też mi zmarzł dość mocno,ale kilka kwiatków jeszcze zakwitnie,William bardzo dobrze przezimował...
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
a ja myślę jednak, ze jest to Maria Teresa w pierwszej fazie kwitnienia rzeczywiście podobna do First Lady mam obie,
- Maddy77
- 500p
- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Kontakt:
Aniu teraz żałuję, że nie zdecydowałam się na Artemisa za pierwszym razem , a tak naprawdę to ciężko wybrać z takiej ilości róż. Wiem na pewno, że kiedyś u mnie zagości . Jest boski .
- camellia
- Od: 21 mar 2010, o 16:00
Chipek rzeczywiście obłędny wielka szkoda, ale czytam, że masz nowego Moje dwie sztuki podczas tej zimy okazały się terminatorkami, tzn. pędy ponad kopczykiem, bez okrycia pozostały zielone.
Ciekawa jestem RU na pniu. Artemis , Veilchenblau też bym chciała zobaczyć choć jeden kwiatek ale moja w tym roku nie zakwitnie. Dzięki za porównanie z Perennial Blue.
Ciekawa jestem RU na pniu. Artemis , Veilchenblau też bym chciała zobaczyć choć jeden kwiatek ale moja w tym roku nie zakwitnie. Dzięki za porównanie z Perennial Blue.
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
W sobote ogladalam Pink Piano i tez jest takiej formy - fajnie to wyglada. Mozna bylo by sobie zebrac troche Pomponele, Artemisa, Pink Piano, Piano
A jestem wsciekla na siebie, bo w sobote ogladalam roze Tantau i byla Piano, Pink Piano i Ch... Piano. I teraz nie moge sobie przypomniec co to za nazwa byla Przeszukalam neta i nie ma czegos takiego, w nowym katalogu tez nie ma, bo katalog mam.
Na foto w barwach podobna do Eden-a - będę jeszcze w piatek, to musze koniecznie zobaczyc - jak bedzie oczywiscie.
A jestem wsciekla na siebie, bo w sobote ogladalam roze Tantau i byla Piano, Pink Piano i Ch... Piano. I teraz nie moge sobie przypomniec co to za nazwa byla Przeszukalam neta i nie ma czegos takiego, w nowym katalogu tez nie ma, bo katalog mam.
Na foto w barwach podobna do Eden-a - będę jeszcze w piatek, to musze koniecznie zobaczyc - jak bedzie oczywiscie.
- aga13
- 500p
- Od: 11 paź 2008, o 21:39
Artemis jest cudny - nie dosyć ,że piękny krzew to jeszcze bez problemowo przetrzymuje zimę .
A Mariatheresia to nie Mariatheresia bardziej mi przypomina History lub First Lady tak jak pisały dziewczyny
A Mariatheresia to nie Mariatheresia bardziej mi przypomina History lub First Lady tak jak pisały dziewczyny
Pozdrowionka ))
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Raczej to First Lady - ona ma bardziej kwiaty w szyszki. Co do Pink Piano - kolor kwiatów ma jak Acropolis - ze swojej jestem zadowolona - jak macie możliwość to kupujcie, ja sama bym jeszcze dwa dokupiła.
- _ninetta_
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 01:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Artemis przepiękny!!!
Mój jeszcze w pąkach i już nie mogę się doczekać
Mój jeszcze w pąkach i już nie mogę się doczekać
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Tara zaobserwuję jak rozwinie się całkowicie Podoba mi się First Lady,ale tą już mam...
Madziu wiem jak to jest,często ciezko wybrać i dokonywać wyboru,jeśli tyle chciejstw chciałoby się mieć
Artemisa śmiało można brać w ciemno,zimował dopiero pierwszy rok,ale ładnie odbił
Asiu Chepka mam nowego,przyjechał z daleka od Ewy,teraz stoi na razie w donicy na balkonie i cieszy moje oczy
Piszesz,że Twoi panowie to terminatorzy,to dobre pocieszenie,może i mój przezimuje teraz bez szwanku?
RU na pniu w tym tygodniu posadzę na klombie,na środku,będzie wyglądała jak taka parasolka:)
Jule Pink Piano bym nie pogardziła Ja mam zwykłe Piano i jestem bardzo zadowolona:)
Wszystko co podobne do Edenki jest beauty Fajnie gdybyś poznała nazwę pięknej nn
Aga cieszy mnie fakt,że Artemis dobrze zimuje,taka perełka nie może przemarzać
Maria T podobna do First Lady,tez tak uważam,no nic będę musiała napisać do szkółki
Gosia gdzie można dostać Pink Piano?
Anetko doczekasz sie,jutro ma być upał i róże przyspieszą na pewno,tez czekam na Pasminę i Winter Lodge
Jedna gałązka z pierwszym kwiatem Edenki lekko złamala się,może kwiat zdoła się rozwinąć,na fotce troszkę brudny,bo leżał na ziemi
Giardina w pąkach
Leonardo da vinci
Munstead Wood
Pierwszy kwiatek Charles Austin
Larissa cała w pąkach
Powojnik "Roougouchi" i pierwszy kwiat...słodki dzwoneczek
Madziu wiem jak to jest,często ciezko wybrać i dokonywać wyboru,jeśli tyle chciejstw chciałoby się mieć
Artemisa śmiało można brać w ciemno,zimował dopiero pierwszy rok,ale ładnie odbił
Asiu Chepka mam nowego,przyjechał z daleka od Ewy,teraz stoi na razie w donicy na balkonie i cieszy moje oczy
Piszesz,że Twoi panowie to terminatorzy,to dobre pocieszenie,może i mój przezimuje teraz bez szwanku?
RU na pniu w tym tygodniu posadzę na klombie,na środku,będzie wyglądała jak taka parasolka:)
Jule Pink Piano bym nie pogardziła Ja mam zwykłe Piano i jestem bardzo zadowolona:)
Wszystko co podobne do Edenki jest beauty Fajnie gdybyś poznała nazwę pięknej nn
Aga cieszy mnie fakt,że Artemis dobrze zimuje,taka perełka nie może przemarzać
Maria T podobna do First Lady,tez tak uważam,no nic będę musiała napisać do szkółki
Gosia gdzie można dostać Pink Piano?
Anetko doczekasz sie,jutro ma być upał i róże przyspieszą na pewno,tez czekam na Pasminę i Winter Lodge
Jedna gałązka z pierwszym kwiatem Edenki lekko złamala się,może kwiat zdoła się rozwinąć,na fotce troszkę brudny,bo leżał na ziemi
Giardina w pąkach
Leonardo da vinci
Munstead Wood
Pierwszy kwiatek Charles Austin
Larissa cała w pąkach
Powojnik "Roougouchi" i pierwszy kwiat...słodki dzwoneczek
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Oj kusisz, kusisz.......
Człowiek całkiem głupieje jak widzi takie cuda.
Człowiek całkiem głupieje jak widzi takie cuda.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Maddy77
- 500p
- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Kontakt:
Aniu czy Piano u Ciebie rośnie w pełnym słonku? Jest na liście chciejstw, ale czytałam że różyczki o ciemnej barwie wolą pół cieniste miejsca i nie wiem jakie mam jej miejsce szykować?