Gdzie kota nie ma...
- renszpaks-1
- 50p
- Od: 24 mar 2010, o 16:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Gdzie kota nie ma...
Witaj Rozensztolc!
Przypadkowo tu trafiłam i jestem zauroczona twoimi zdjęciami. Są wspaniałe!
Pozdrawiam serdecznie!
Przypadkowo tu trafiłam i jestem zauroczona twoimi zdjęciami. Są wspaniałe!
Pozdrawiam serdecznie!
- ilona2715
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Witaj ja również jestem tu pierwszy raz, ale naprawdę warto było by móc obejrzeć tak ciekawy i wypielęgnowany ogród, oczywiście żywopłot i dracunculus zrobiły na mnie największe wrażenie.
pozdrawiam
Ilona
pozdrawiam
Ilona
- nemezja
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Witam. Wpadłam z rewizyta. Oglądam zdjęcia, zachwycam się a zaraz potem dziwię, że już masz tulipany, orliki:). Dopiero potem spojrzałam na date:). Ale piękne, robią wrażenie. I to oczko wodne, fantazyjnie przycięty żywopłot.
I widzę, że podobnie jak u mnie-studiujesz a w miedzy czasie zajmujesz sie ogrodem. Albo na odwrót:). Ale nic mnie tak nie relaksuje po najcięższym dniu, jak praca w ogrodzie:). Pozdrawiam
I widzę, że podobnie jak u mnie-studiujesz a w miedzy czasie zajmujesz sie ogrodem. Albo na odwrót:). Ale nic mnie tak nie relaksuje po najcięższym dniu, jak praca w ogrodzie:). Pozdrawiam
-
- 50p
- Od: 8 sty 2010, o 23:38
Witam,
może nie udzielam się w własnym wątku zbytnio,ale na bieżąco podglądam "cudze" w poszukiwaniu inspiracji.
Namiętnie kupuję nowe rośliny,kombinuję z różnymi odmianami,porównuję pokroje,kolory,odcienie,rozrost,wysiewam dwuletnie i byliny, bo mam w planach wyprowadzkę i założenie pierwszego,w pełni samodzielnie zaplanowanego i stworzonego ogrodu:)
W zeszłym roku zakupiłam wiele roślin których albo nigdy nie było w moim ogródku,albo niewystarczająca ilość odmian:)
W tym roku zainwestowałam w ponad 70 odmian dalii,irysy bródkowe(nadal mało ),kosaćce syberyjskie,łubiny(nadal mało ),floksy(chyba nie ma więcej ),pełne malwy,i duuużo mieczyków:)
Zeszłoroczne zakupy:
Ogródek 2012:
Nasze rondo:):
może nie udzielam się w własnym wątku zbytnio,ale na bieżąco podglądam "cudze" w poszukiwaniu inspiracji.
Namiętnie kupuję nowe rośliny,kombinuję z różnymi odmianami,porównuję pokroje,kolory,odcienie,rozrost,wysiewam dwuletnie i byliny, bo mam w planach wyprowadzkę i założenie pierwszego,w pełni samodzielnie zaplanowanego i stworzonego ogrodu:)
W zeszłym roku zakupiłam wiele roślin których albo nigdy nie było w moim ogródku,albo niewystarczająca ilość odmian:)
W tym roku zainwestowałam w ponad 70 odmian dalii,irysy bródkowe(nadal mało ),kosaćce syberyjskie,łubiny(nadal mało ),floksy(chyba nie ma więcej ),pełne malwy,i duuużo mieczyków:)
Zeszłoroczne zakupy:
Ogródek 2012:
Nasze rondo:):
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to mam nadzieję, że zobaczymy więcej twoich okazów.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- 50p
- Od: 8 sty 2010, o 23:38
Okazów...Phi...Nie powiem ile czasu zajęło mi dzisiaj przeglądanie Twoich wątków,i opieranie się urodzie liliowców...kogra pisze:No to mam nadzieję, że zobaczymy więcej twoich okazów.
Na pewno znajdę dla nich miejsce w moim "planowanym" ogrodzie:)
-
- 1000p
- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Przyszłam z rewizytą .
Bardzo fajny ogród i też mnóstwo pracy w niego włożyłaś .Żywopłot świetny widać rękę dobrego ogrodnika .
Bardzo fajny ogród i też mnóstwo pracy w niego włożyłaś .Żywopłot świetny widać rękę dobrego ogrodnika .
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Faktycznie mało udzielasz sie w swoim wątku.
Może czas pokazać najnowsze zdjęcia?
Może czas pokazać najnowsze zdjęcia?
- bunia79
- 500p
- Od: 25 cze 2012, o 23:27
Nic już nie będzie? Spóżniłam się?
A tak mi się tu spodobało...Ja chcę jeszcze !!!
A tak mi się tu spodobało...Ja chcę jeszcze !!!