Mój kawałek raju
- slila1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój kawałek raju
Marysiu no, no, to Ty u siebie takich zacnych gości przyjmujesz?
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lidziu przemiły Pan,pełen humoru,o ogrodzie potrafi opowiadać godzinami i co więcej trzy razy gościł u mnie.Najgorszy był pierwszy raz a potem to już gładko poszło chociaż kamera peszy za każdym razem.Teraz zapraszam na dzisiejszy późny spacer bo miałam trochę zwariowany dzień.
jaśmin który rozsiewa zapach poziomek po całym ogrodzie
dzwonek drobny pierwszy liliowiec rdzawy
jaśmin który rozsiewa zapach poziomek po całym ogrodzie
dzwonek drobny pierwszy liliowiec rdzawy
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Oglądam od lat ten program o różnych tytułach i godzinach nadawania i zawsze wolałam W. Czuksanowa od M. Jezierskiego. No proszę i pewnie nieraz widziałam Cię w programie, a którego ostatnio byłaś?
- mar33
W tym roku nie byłam było tylko spotkanie i to na neutralnym terenie,ale w zeszłym roku dwa razy i 2009 pierwszy raz jak to syn powiedział "mama pół litra i wtedy gładko wszystko pójdzie".
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
I poszło pewnie bez pół litra, bo facet jest strasznie ciepły! Ja tylko z nim wymieniałam emaile.
- mar33
Przesympatyczny potrafi rozładować napięcie ,ale jak kamera w ruch to jakiś wewnętrzny hamulec działa.Późniejsze luźne pogaduszki to mogłyby być bez końca gdyby czas na to pozwolił.Dwa razy miał spotkanie w naszym mieście z działkowcami i zielono zakręconymi,wszyscy byli zadowoleni bo opowiada bardzo ciekawie.
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Ta lilia pewnie tak capi , bo nie lubi żeby ją przesadzać lub żeby trafić do niej po śladzie zapachowym. Sprytna bestia . Ale chciałabym ją podziwiać w naturze choćby w masce gazowej.
Dobrze, że spotkanie z panem Czuksanowem odbyło się bez "półlitry", no bo to zły przykład na wizji. Też tego Pana bardzo lubię. Grządki warzywne robi czasem gdzie popadnie, nawet na podwyższeniu w szczerym polu.A może masz program nagrany i będzie można pooglądać. A może jest na stronie" Rok w ogrodzie" w internecie?
Lilie wodne piękne, chociaż wody mam na razie dość. Cały czas intryguje mnie ten jaśmin, czy on czasem oprócz zapachu nie rozsiewa nasionek. Niski jest, czy zdjęcie zrobione z góry? Przepraszam, że zadaję Ci z rana tyle pytań, ale nie lubię żyć w niepewności . Róże piękne, ale u mnie wymarzają i nie mam do nich ręki.
Dobrze, że spotkanie z panem Czuksanowem odbyło się bez "półlitry", no bo to zły przykład na wizji. Też tego Pana bardzo lubię. Grządki warzywne robi czasem gdzie popadnie, nawet na podwyższeniu w szczerym polu.A może masz program nagrany i będzie można pooglądać. A może jest na stronie" Rok w ogrodzie" w internecie?
Lilie wodne piękne, chociaż wody mam na razie dość. Cały czas intryguje mnie ten jaśmin, czy on czasem oprócz zapachu nie rozsiewa nasionek. Niski jest, czy zdjęcie zrobione z góry? Przepraszam, że zadaję Ci z rana tyle pytań, ale nie lubię żyć w niepewności . Róże piękne, ale u mnie wymarzają i nie mam do nich ręki.
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- slila1
Marysiu może podasz nam, które zeszłoroczne odcinki "Roku w ogrodzie" były z Twoim udziałem. Bardzo chciałabym je zobaczyć, może uda się wyszperać w archiwum.
- Ela SZ
- 200p
- Od: 12 sie 2011, o 13:57
Marysiu, Ty to potrafisz ugościć Taka uczta dla oczu.I nie tylko mam tu na myśli lilie wodne,ale i róże zrobiły na mnie duże wrażenie,Pięknie wyglądają.
Aha, wyleciało mi z głowy, a chciałam zapytać o jaśmin, może ma jakieś odrosty?
Aha, wyleciało mi z głowy, a chciałam zapytać o jaśmin, może ma jakieś odrosty?
- mar33
Jestem już dzisiaj dostępna wszystko opiszę wieczorem na razie wypijcie kawusię beze mnie a ja spadam,bo jeszcze mam coś do załatwienia dla wszystkich którzy myślą o mnie do wieczorka pa,pa
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- slila1
Marysiu czekamy do wieczora .
Ale masa cudownych, przepięknych lilii wodnych Jestem pod wielkim wrażeniem, wyglądają wspaniale !