Ogródek Robaczka cz. 3
- dodad
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 3
Kasiu melduje sie i ja w nowej części!
Piękne podsumowanie
Piękne podsumowanie
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Kasiu chyba nie wątpisz, że będziemy Ci towarzyszyć w kolejnej odsłonie "Ogródka Robaczka "
Jesteśmy, jak ta ścieżka...róże...altana...wpisane w Twój ogród i na dodatek uparte, jak najbardziej uciążliwe chwasty,
więc choćbyś nawet chciała...to nie ma takiej opcji Super "wejście"
Jesteśmy, jak ta ścieżka...róże...altana...wpisane w Twój ogród i na dodatek uparte, jak najbardziej uciążliwe chwasty,
więc choćbyś nawet chciała...to nie ma takiej opcji Super "wejście"
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Kasiu cudownie rozpoczęty wątek .
Zdjęcia jak zwykle majstersztyk . Nie wiem co napisać , bo dziewczyny już wymieniły wszystkie achy i echy
Zdjęcia jak zwykle majstersztyk . Nie wiem co napisać , bo dziewczyny już wymieniły wszystkie achy i echy
jejku człeka nie ma caaaały dzień bo lata po sklepach i zakupki.....a tu taka niespodzianka!
zdjęcia na początek - ojej.......mimo, że wszystko widziałam na żywo to i tak ciągle wzdycham!
ślicznie masz, kolorowo i pachnąco!
a ja dziś kupiłam pergolkę i wysłałam zamówienie na róże od Petrovica - to co Ci mówiłam ...........bo mama mi oznajmiła ku mojemu zdumieniu, że skoro po jednej stronie pergolki są róże to czemu po drugiej nie posadzić? a ja taka mina no i zaraz wleciałam tam i zamówiłam
zdjęcia na początek - ojej.......mimo, że wszystko widziałam na żywo to i tak ciągle wzdycham!
ślicznie masz, kolorowo i pachnąco!
a ja dziś kupiłam pergolkę i wysłałam zamówienie na róże od Petrovica - to co Ci mówiłam ...........bo mama mi oznajmiła ku mojemu zdumieniu, że skoro po jednej stronie pergolki są róże to czemu po drugiej nie posadzić? a ja taka mina no i zaraz wleciałam tam i zamówiłam
- MonaeS
- Od: 22 mar 2010, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu jestem twoją i twojego ogrodu cichą entuzjastką.Masz niespożytą energię w wprowadzaniu zman, która po obejrzeniu zdjęć trochę i mnie się udziela
Też się melduję!
- Maddy77
- 500p
- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Kontakt:
Również melduje się w nowym wątku .
Chciałam pogratulować pięknego ogrodu . Bardzo doceniam wysiłek włożony w ten ogród, wiem ile musiało to zabrać czasu, bo sami aktualnie jesteśmy w trakcie urządzania własnego . Działka ma tylko 500m2, ale ogród był bardzo zapuszczony a tak właściwie zaczynaliśmy od podstaw. Mam pytanie odnośnie granicy między trawnikiem a rabatą, czy stosujesz tam jakieś obrzeża?
PS. Architektura metalowa w Twoim ogrodzie jest bardzo imponująca. Miałaś szczęście z tym kowalem .
Chciałam pogratulować pięknego ogrodu . Bardzo doceniam wysiłek włożony w ten ogród, wiem ile musiało to zabrać czasu, bo sami aktualnie jesteśmy w trakcie urządzania własnego . Działka ma tylko 500m2, ale ogród był bardzo zapuszczony a tak właściwie zaczynaliśmy od podstaw. Mam pytanie odnośnie granicy między trawnikiem a rabatą, czy stosujesz tam jakieś obrzeża?
PS. Architektura metalowa w Twoim ogrodzie jest bardzo imponująca. Miałaś szczęście z tym kowalem .
- iwciach
- Od: 18 sty 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Melduję się i ja! Ale ten wątek zasuwa . Teraz wracam poczytać od 1 strony.
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Witajcie
Cieszę się, że tak szybko do mnie trafiliście
Sara, Piotrek, Igor - miło mi Was powitać w kolejnej części!
Bozuniu, widziałam Twoją cudowną Walztime, koło ławeczki - moja słabo pachnie, ale to dopiero pierwszy kwiat, dam jej czas na rozruch Musisz przyjechać i powąchać osobiście Poza tym dasz mi instrukcje co do lawendowych bukietów - dziękuję za linka!
Beatko, Annes, Aguś, Małgosia, Monia - dziękuję, że jesteście Mimo że będę Was zanudzać ciągle tymi samymi widokami
Aszka, cieszę się, że relacja sie podobała - ja po tych zdjęciach też otwieram oczy z wrażenia, jak wiele się zmieniło w ciągu 3 miesięcy
Lukrecjo, Danusiu - jesteście kochane kobitki, miło mi Was gościć u siebie
Konwalio, Twoje słowa to miód na moją duszę Wybrałaś same różane gwiazdy! Cieszę się, że moja skromna różanka budzi u Ciebie pozytywne emocje - jest tyle piękniejszych róż na Forum..choć chyba każda ma swój wyjątkowy urok Zapraszam jak najczęściej
Dorotko, Iwonko, Agnieszko - cieszę się, że jesteście!Iwonko, takich zdeterminowanych do odwiedzin gości lubię najbardziej
Cześć Marta! Poszalałaś z zakupami, znowu Haha, ja też skusiłabym się na kilka róż od Petrovica...Wiesz może kiedy te róże będą dostępne?Zdradź koniecznie jakie zamówiłaś
Monia, cieszę się że tym razem się ujawniasz Dziękuję za miłe słowa, to mi daje pozytywnego kopa do dalszych działań!
Asieńko, witaj! Super, że jesteś
Magdaleno, dziękuję za wszystkie ciepłe słowa pod adresem ogrodu, bardzo mi miło. Trawnik oddzielony jest od rabat eko-bordem - nie jest to jednak rozwiązanie na stałe, ma 3 lata i już mocno przerasta trawą. Docelowo chcemy użyć cegły, ale nie wszystko od razu
Iwonko, fajnie, że już mnie znalazłaś!
Zostawiam kilka fotek dla miłych gości
Heidi Klum & S. Emmanuelle
Grasten & Nostalgie
Wiciokrzew pomorski Graham Thomas - jedyny kwitnący...
Lavender Lassie & Robinia - już kwitnie ponownie
Rooguchi
Coral Castle & Iceberg
Rooguchi & Cardinal Richelieu
Octavia Hill & The Fairy
Cieszę się, że tak szybko do mnie trafiliście
Sara, Piotrek, Igor - miło mi Was powitać w kolejnej części!
Bozuniu, widziałam Twoją cudowną Walztime, koło ławeczki - moja słabo pachnie, ale to dopiero pierwszy kwiat, dam jej czas na rozruch Musisz przyjechać i powąchać osobiście Poza tym dasz mi instrukcje co do lawendowych bukietów - dziękuję za linka!
Beatko, Annes, Aguś, Małgosia, Monia - dziękuję, że jesteście Mimo że będę Was zanudzać ciągle tymi samymi widokami
Aszka, cieszę się, że relacja sie podobała - ja po tych zdjęciach też otwieram oczy z wrażenia, jak wiele się zmieniło w ciągu 3 miesięcy
Lukrecjo, Danusiu - jesteście kochane kobitki, miło mi Was gościć u siebie
Konwalio, Twoje słowa to miód na moją duszę Wybrałaś same różane gwiazdy! Cieszę się, że moja skromna różanka budzi u Ciebie pozytywne emocje - jest tyle piękniejszych róż na Forum..choć chyba każda ma swój wyjątkowy urok Zapraszam jak najczęściej
Dorotko, Iwonko, Agnieszko - cieszę się, że jesteście!Iwonko, takich zdeterminowanych do odwiedzin gości lubię najbardziej
Cześć Marta! Poszalałaś z zakupami, znowu Haha, ja też skusiłabym się na kilka róż od Petrovica...Wiesz może kiedy te róże będą dostępne?Zdradź koniecznie jakie zamówiłaś
Monia, cieszę się że tym razem się ujawniasz Dziękuję za miłe słowa, to mi daje pozytywnego kopa do dalszych działań!
Asieńko, witaj! Super, że jesteś
Magdaleno, dziękuję za wszystkie ciepłe słowa pod adresem ogrodu, bardzo mi miło. Trawnik oddzielony jest od rabat eko-bordem - nie jest to jednak rozwiązanie na stałe, ma 3 lata i już mocno przerasta trawą. Docelowo chcemy użyć cegły, ale nie wszystko od razu
Iwonko, fajnie, że już mnie znalazłaś!
Zostawiam kilka fotek dla miłych gości
Heidi Klum & S. Emmanuelle
Grasten & Nostalgie
Wiciokrzew pomorski Graham Thomas - jedyny kwitnący...
Lavender Lassie & Robinia - już kwitnie ponownie
Rooguchi
Coral Castle & Iceberg
Rooguchi & Cardinal Richelieu
Octavia Hill & The Fairy
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Witac sie witac w nowej czesci
S. Emmanuelle niczego sobie fiu-fiu Fioletowy czosnek Ci jeszcze kwitnie? moj juz dawno przestal - fakt pierwszy zakwitl ale i pierwszy przekwitl.
S. Emmanuelle niczego sobie fiu-fiu Fioletowy czosnek Ci jeszcze kwitnie? moj juz dawno przestal - fakt pierwszy zakwitl ale i pierwszy przekwitl.
ano wiem - Kamila pisała, róże bedą już wysyłane jesienią z gołym korzeniem
zaś zamówienie najlepiej u niej podać do końca miesiąca to ona wysle wtedy zbiorowe ale jakby co to można jeszcze w sierpniu i do połowy września jej pisać to bedzie domawiać, ale im prędzej tym lepiej bo kto pierwszy ten lepszy
oj róże tam są piekne......no cuuudne
oj tam, poszalałam.........to dopiero na jesień
zaś mnie urzekły 3 - Loius XIV, Lady Mary Fitzwilliam no i Baron Girod De L'Ain
zaś zamówienie najlepiej u niej podać do końca miesiąca to ona wysle wtedy zbiorowe ale jakby co to można jeszcze w sierpniu i do połowy września jej pisać to bedzie domawiać, ale im prędzej tym lepiej bo kto pierwszy ten lepszy
oj róże tam są piekne......no cuuudne
oj tam, poszalałam.........to dopiero na jesień
zaś mnie urzekły 3 - Loius XIV, Lady Mary Fitzwilliam no i Baron Girod De L'Ain
- Edyta1
- Od: 20 paź 2011, o 00:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jestem oczywiście i ja. Dalej przyglądam się Twoim różycom. Stwierdzam, że Indigolette też ma ciekawy kolorek. Posadziłam przy kratce altany, jeszcze nie kwitła. Mam nadzieję, że będzie wyglądała jak Twoja .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Jule, witaj! Super, że jesteś Ten czosnek to Gladiator - zakwitł jako ostatni i wciąż kwitnie. Podobny do niego jest Cz. Olbrzymii - on zakwitł jako pierwszy, w maju. Sour Emmanuel obłędnie pachnie - to gwiazda Delbarda z mocno pachnącej kolekcji - ma po kilka kwiatów na jednym pędzie!Kolorek też fajny, taki zgaszony, pudrowy róż z lawendą...
Marta, muszę zgooglić te róże, nie znam ani jednej
Edytko, Indigolette ma lawendowy kolorek - choć mój M określił go mniej finezyjnie - jakis taki..trupi
Marta, muszę zgooglić te róże, nie znam ani jednej
Edytko, Indigolette ma lawendowy kolorek - choć mój M określił go mniej finezyjnie - jakis taki..trupi