Ogródek Robaczka cz. 3
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 3
Witam w nowej części....a już trzecia strona...pędzisz, pędzisz. Ślicznie
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Chciałam sobie jak co rano pooglądać Twój-mój ulubiony ogród a tu zamknięte! Szybko się uwinęłaś i otworzyłaś nowe podwoje. Świetny wstęp. Musiałam tyle nadganiać po jednym tylko dniu
Piękne zdjęcia jak zwykle, nie mogłam sobie odmówić zapisania się na kolejną przygodę
Piękne zdjęcia jak zwykle, nie mogłam sobie odmówić zapisania się na kolejną przygodę
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję za miły początek dnia , tyle cudnych zdjęć w tak pochmurny poranek dodaje energii. Aż trudno uwierzyć, że nowe rabatki tak szybko pozarastały. Moja rosarium u. dzisiaj otworzyła swój pierwszy pączek, a ma ich duuuzo
Uwielbiam widoki Twojego ogrodu
Uwielbiam widoki Twojego ogrodu
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiek Dzięki. Ta rozyca jest fascynujaca, to fakt Sloneczne foty przyjazne dla duszy w taka pogode jaka dzisiaj panuje - no cos okropnego.
Kasia pędzisz, że nadążyć nie mogę. Wstawiaj proszę dla mnie Rooguchi, ciągle mi mało, tak pięknie go wkomponowałaś, że kojarzy mi się z niebiańską harfą.
hehe no byłam i dobrze, że poszłyśmy z mamą bo inaczej by nam pawilon odleciał......a tak szybko został przywiązany i jeszcze raz umocowany bo chyba ktoś mi go złośliwie odczepił bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że wiatr wyrwał nogi wraz z szpilkami z twardej ziemi..... grrrr
a teraz będę chodziła codziennie by sprawdzać jak się trzyma
teraz mam 4 ściany i jest super!
żadnego deszczu sobie nie życzę.........
a teraz będę chodziła codziennie by sprawdzać jak się trzyma
teraz mam 4 ściany i jest super!
żadnego deszczu sobie nie życzę.........
- OLUNIA
- 500p
- Od: 11 sty 2012, o 12:47
Kasiu pędzi ten Twój wątek jak szalony,nie było mnie od wczoraj ,a tu jeż czwarta strona
Śliczny wstęp zdjęcia jednak nie oddają rzeczywistości .Kolorki na zdjęciach zawsze oszukane,na żywo Twój taras jest przepiękny,te donice mnie zachwyciły i te kompozycje kwiatowe w nich ...cudo
U mnie już postanowione ...wracam z wakacji i działam z różaną rabatą.Na początek wybrałam dwadzieścia róż,mam już wypisane teraz tylko podróż do rosarium i działam.Kasiu powiedz mi tylko czy róże można sadzić zawsze czy lepiej poczekać jednak do września?
Teraz już czeka mnie tylko wielkie pakowanie i zmykam od tej pogody
Śliczny wstęp zdjęcia jednak nie oddają rzeczywistości .Kolorki na zdjęciach zawsze oszukane,na żywo Twój taras jest przepiękny,te donice mnie zachwyciły i te kompozycje kwiatowe w nich ...cudo
U mnie już postanowione ...wracam z wakacji i działam z różaną rabatą.Na początek wybrałam dwadzieścia róż,mam już wypisane teraz tylko podróż do rosarium i działam.Kasiu powiedz mi tylko czy róże można sadzić zawsze czy lepiej poczekać jednak do września?
Teraz już czeka mnie tylko wielkie pakowanie i zmykam od tej pogody
Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
Już kiedyś pisałam, że mam takie skojarzenie I gdyby harfy nie były takie drogie (ok. 70 -100 tys zl) to kupiłabym sobie taką harfę do ogródka i pociągnęła na niej Rooguchi. Swoją drogą mam dużo takich muzycznych pomysłów, wykorzystam w jakimś projekcie muzycznego ogródka W Kamionkach też tak wieje jak w Plewiskach?beata68 pisze:Wstawiaj proszę dla mnie Rooguchi, ciągle mi mało, tak pięknie go wkomponowałaś, że kojarzy mi się z niebiańską harfą.
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
Kasia i ja się zaraziłam już wykombinowałam gdzie u mnie może powstać rabata różana
Twoje tak biją po oczach cudne
Twoje tak biją po oczach cudne
- marika2006
- 200p
- Od: 24 kwie 2012, o 09:37
- Kontakt:
Pięknie Zazdroszczę zapachów
Pozdrawiam cieplutko i kolorowo
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55916" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55916" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maddy77
- 500p
- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Kontakt:
Kasiu Twój ogród pędzi jak oszalały, a z każdym dniem pięknieje . Dlaczego tego nie widać w moim .
Jeśli chodzi o eko-bord też o tym myślałam, ale jakoś nie mogłam się do niego przekonać. Zresztą podobają mi się kostki granitowe i chyba przy nich zostanę, ale ze względu na finanse trzeba będzie z nimi poczekać do przyszłego roku.
Jeśli chodzi o eko-bord też o tym myślałam, ale jakoś nie mogłam się do niego przekonać. Zresztą podobają mi się kostki granitowe i chyba przy nich zostanę, ale ze względu na finanse trzeba będzie z nimi poczekać do przyszłego roku.
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu, a co ja tak w tyle zostałam
Pięknie zaczynasz kolejny wątek. Pokazałaś Emmanuelle, podoba mi się ta róża.
Można ja kupić w kraju ?
Pięknie zaczynasz kolejny wątek. Pokazałaś Emmanuelle, podoba mi się ta róża.
Można ja kupić w kraju ?
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
No tak, ja obserwuję sobie poprzedni wątek i wciąż widzę 86 stronę i stwierdzam, że jakoś tak dziwnie u naszej Kasieńki ucichło, co zaczęło mi się wydawać bardzo podejrzane, więc sprawdzam i co widzę zaproszenie do nowego wątku wchodzę a tu już 4 strony , normalnie struś pędziwiatr . Robaczku kochany mam nadzieję, że się na mnie nie obraziłaś, że w sobotę nie dotarłam, cóż siła wyższa, goście , kawka no i , ale na pewno nadrobię. Uwielbiam takie porównania jak było przed i jak jest teraz, super fotorelacja, u Ciebie w ogóle to wszystko bardzo błyskawicznie przebiega i zmiany i wzrost roślin, a nawet ich kwitnienie, oj kusisz, kusisz tą Heidi Klum.