Tajemnicze zakątki u Joli i Adama cz.2
- jola1010
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Tajemnicze zakątki u Joli i Adama cz.2
konwalia12 bardzo energetyzujące odwiedziny tyle ciepłych słów to dawka nowej energii do dalszego działania... dziękuję, to bardzo miłe. Zapraszam ponownie.
jacekopole71 I tu również bardzo dziękuję ... takie miłe odwiedziny i wpisy bardzo cieszą i motywują... Moje hosty olbrzymki są kilkunastoletnie i niestety nie znam nazwy...kiedyś zdobyłam je jako "liście ozdobne"
momotkab dziękuję - miło ,że znajdujesz ukojenie w naszym ogrodzie...i zapraszam ponownie
Pozdrawiam Jola.
jacekopole71 I tu również bardzo dziękuję ... takie miłe odwiedziny i wpisy bardzo cieszą i motywują... Moje hosty olbrzymki są kilkunastoletnie i niestety nie znam nazwy...kiedyś zdobyłam je jako "liście ozdobne"
momotkab dziękuję - miło ,że znajdujesz ukojenie w naszym ogrodzie...i zapraszam ponownie
Pozdrawiam Jola.
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Joluś, spacerek po twoim ogrodzie to ogromna przyjemność
Cudnie u ciebie
Cudnie u ciebie
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
Uwielbiam patrzeć na te tony kamieni rośliny na ich tle wyglądają bardzo delikatnie Oczko też ślicznie zarosło
- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Jak ja lubię u Ciebie bywać
a bywam codziennie(pss ale nie zawsze sie wpisuje)
nic bym u ciebie nie zmieniła,idealnie
a bywam codziennie(pss ale nie zawsze sie wpisuje)
nic bym u ciebie nie zmieniła,idealnie
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
Witam odwiedzających mój wątek ...
reniuniek , Anna11 , drewutnia , momotkab dziękuję za miłe wpisy i za to , że przychodzicie z wizytą. Dzisiaj zapraszam na spacerek po tarasie. Kwiatuchy jednoroczne bujnie rosną i wyłażą z donic. Hosty też świetnie sobie radzą w donicach na tarasie i już zaczynają kwitnąć...
Pozdrawiam Jola.
reniuniek , Anna11 , drewutnia , momotkab dziękuję za miłe wpisy i za to , że przychodzicie z wizytą. Dzisiaj zapraszam na spacerek po tarasie. Kwiatuchy jednoroczne bujnie rosną i wyłażą z donic. Hosty też świetnie sobie radzą w donicach na tarasie i już zaczynają kwitnąć...
Pozdrawiam Jola.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Śliczi\nie nic tylko przysiąść na taracie i odpoczywać delektując się każdym promykiem słońca
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Jolu taras masz bajeczny
Odpoczęłam na nim z przyjemnością . Roślinność bujna i kwitnąca . To jest to co lubię najbardziej
Pozdrawiam serdecznie .
Odpoczęłam na nim z przyjemnością . Roślinność bujna i kwitnąca . To jest to co lubię najbardziej
Pozdrawiam serdecznie .
Ale piękne surfinie na tarasie, uwielbiam patrzeć na nie u innych bo jak mam je u siebie to jakoś nie sa takie piękne a jak jeszcze deszcz je sfatyguje to tylko mi ich szkoda...
I zadziwiające jest dla mnie... strefa bagienna jak ogród na górce.. niebywałe..
I zadziwiające jest dla mnie... strefa bagienna jak ogród na górce.. niebywałe..
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
O rany, jak ja tu mogłam przez pięć dni nie zajrzeć, skandal, ale jestem baaaardzo zapracowana.
Spacerek regenerujący moją psychikę Cudowne widoki jak zwykle.
Tak patrzę i nie daje mi spokoju pytanie, jak dajesz radę utrzymać te kamyki nie zaśmiecone liśćmi i opadającymi kwiatami?
Spacerek regenerujący moją psychikę Cudowne widoki jak zwykle.
Tak patrzę i nie daje mi spokoju pytanie, jak dajesz radę utrzymać te kamyki nie zaśmiecone liśćmi i opadającymi kwiatami?
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jolu,twój ogród to niedościgniony wzór dla mnie.Czy hosty zimuja w donicach?
- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Chciałam Cię zapytać o hosty w donicach bo zauważyłam że masz posadzone czy w jakiś szczególny sposób je zabezpieczasz na zimę czy zostawiasz je same sobie ???
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
- konwalia12
- 1000p
- Od: 24 lut 2012, o 19:59
Witam. Ponownie goszczę u Ciebie z wielkimi ochami i achami- jak zwykle ;) Powiedz mi, jak duży jest Twój ogród? Bo patrząc na te zdjęcia po prostu już sama nie wiem, wydaje się ogromny..
Chyba stanę się Twoją fanką!!
Sama wszystko zaprojektowałaś?
A te niesamowite stopnie obsypane białym żwirkiem... Pełno ozdób, pergol i host, które podkreślają całość. Mam ochotę schować się ze swoim ogrodem, kiedy oglądam tutaj takie wspaniałości.jola1010 pisze:
Chyba stanę się Twoją fanką!!
Sama wszystko zaprojektowałaś?
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia