Skrętniki i fiołki -renatas
- jola1313
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Skrętniki i fiołki -renatas
Przepiękne skrętniki .
Ale hoje też cudne
Ale hoje też cudne
- mmaryla
- Od: 23 lut 2011, o 13:24
No cóż, wypada tylko powiedzieć ale Wyhodowałaś cudeńka
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Ach te skrętniki...wciąż mnie zachwycają
Wow i Nerys - cudeńka.
Dziś wreszcie i mój Nerys pokazał pierwszego kwiatuszka Na żywo wygląda jeszcze piękniej, niż na zdjęciach
Czekam jeszcze na pierwszy kwiat "Samby"
Wow i Nerys - cudeńka.
Dziś wreszcie i mój Nerys pokazał pierwszego kwiatuszka Na żywo wygląda jeszcze piękniej, niż na zdjęciach
Czekam jeszcze na pierwszy kwiat "Samby"
- fiskomp
- Od: 1 wrz 2010, o 21:22
Justynko nie zawiedziesz się.
Zieloni podopieczni u Fiskomp'a
Pozdrawiam - Baśka
Pozdrawiam - Baśka
- Ganesh
- 200p
- Od: 25 kwie 2012, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Renatko oglądanie Twojego wątku grozi zawałem
Pozdrawiam serdecznie:)
Sylwia
Sylwia
-
- 1000p
- Od: 18 lut 2012, o 18:21
Ale te skrenynikowe parapety kuszą.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=51384" onclick="window.open(this.href);return false; rosliny Oksi.
- renatas
- Od: 25 paź 2010, o 17:33
O tak ,tak ... masz TYLKO jednego??? zdecydowanie za mało...Takhisis pisze:Skrętniki to ewidentnie Twoja miłość Póki co mam jednego, ale widząc jak pięknie prezentują się po 2 w doniczce, chyba dokupię drugiego.. żeby nie był samotny
Naprawdę wygląda to rewelacyjnie
Moje nie rosną "po 2 w doniczce" ,każdy ma swoją doniczkę , po prostu jest ich tak dużo ,że stoją bardzo blisko siebie i tworzą naturalne duety.
To kwestia odległości raczej , z dziwnej perspektywy zrobiłam tamto zdjęcie -kwiaty Dinasa i Nerysa są podobnej wielkości,specjalnie dla Ciebie zrobiłam nową fotkę.Wiktoria_W pisze:Śliczności ! Szczególnie wpadł mi w oko Nerys, ale mam takie małe pytanie: czy to jest kwestia odległości od Dinasa, czy on ma dużo drobniejsze kwiaty?
Aneto wszystkie listki do ciebie się przyjęły stoją na sztorcANETA pisze:No popatrz , ale Ci niespodziankę zdobił ten mój DawidT A jak pozostałe wszystkie się przyjęły? , bo u mnie tak wszystkie od ciebie puściły korzonki Ja ukorzeniam w wodzie bo w ziemi mi nie wychodzi , nie umiem wyczuć podlewania i zawsze coś tam mi zgniło .
Najpierw były w wodzie,ale właśnie Dawid T i Justa trochę przywiędły w szklance dlatego wsadziłam je do ziemi i nakryłam drugim pojemnikiem i chyba z tej większej wilgotności wyrósł pęd a nie listki!
Dawid T jest piękny ,ma ogromne kwiaty .
Ja bym nie potrafiła poprzestać na 3 ...mam około 60 odmian i wciąż mi mało ...Niunia1981 pisze:CUDA Szczena mi opadła na klawiaturę! Cuda! A postanowiłam że trzy skrętniczki mi wystarczą ale chyba nie dotrzymam słowa
ale to bardzo miłe choróbsko jest ...zarażaj się ,będzie nas więcej!Dagna pisze:cudowne te Twoje skrętniki , ja choć nie mam ani jednego to ostatnio zauważyłam, że zaczynam coraz częściej przeglądać Wasze wątki z ich zdjęciami ajajaj... to chyba będzie jakieś choróbsko
Ala ja się nie gniewam dobrze wiedzieć ,że nie jestem w tym sama!fiskomp pisze:No proszę nie jestem nauczycielką w wyrywam do odpowiedzi.... Renia nie gniewaj się ... fajnie było pooglądać Twoje duety naprawdę super wyszły wszystkie... a co do FO to ja też jestem uzalezniona.... codziennie je odwiedzam, nie jesteś sama.
Super zaraz będzie następna porcja zdjęć.mniodkowa pisze:A Ty Renatko nawet nie myśl, że nas nudzisz skrętnikami ja uwielbiam takie maltretowanie
Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
- renatas
- Od: 25 paź 2010, o 17:33
No to teraz zapowiedziane fotki...najpierw mała powtórka
A teraz absolutne premiery
MIRA sadzonka kupiona na początku maja u Pana Piotra Kleszczyńskiego
TELMA...również kupiona w maju u Pana Piotra Kleszczyńskiego i jej porównanie z kwiatem Bridie, trochę podobne
FROSTY DIAMONT delikatne kwiatki z selekcji Dibley'sa....i duet z Caitlin
i na dobranoc porównanie wielkości kwiatów Telmy, Miry I Wow
kwiaty Miry są bardzo duże
A teraz absolutne premiery
MIRA sadzonka kupiona na początku maja u Pana Piotra Kleszczyńskiego
TELMA...również kupiona w maju u Pana Piotra Kleszczyńskiego i jej porównanie z kwiatem Bridie, trochę podobne
FROSTY DIAMONT delikatne kwiatki z selekcji Dibley'sa....i duet z Caitlin
i na dobranoc porównanie wielkości kwiatów Telmy, Miry I Wow
kwiaty Miry są bardzo duże
Pozdrawiam, Renata
- Wiktoria_W
- Od: 21 sty 2011, o 03:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ślicznie dziękuję za dedykowane zdjęcie . Ależ one pasują do siebie !
Mira faktycznie ma ogromy kwiat; toż to on większy od doniczki . Telma piękna - bardzo podobna do Bridie, ale bardziej nasycona kolorem . WOW coraz bardziej mi się podoba. Chyba wkrótce zacznę się rozglądać za jakimś listkiem . Winter zupełnie nie kojarzy mi się z zimą - jest cudownie letni i w dodatku w moim ulubionym kolorze . Natomiast Frosty nawet na zdjęciu wygląda bardzo delikatnie i zupełnie nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z fiołkiem ogrodowym (mam nadzieję, że go nie uraziłam ).
Mira faktycznie ma ogromy kwiat; toż to on większy od doniczki . Telma piękna - bardzo podobna do Bridie, ale bardziej nasycona kolorem . WOW coraz bardziej mi się podoba. Chyba wkrótce zacznę się rozglądać za jakimś listkiem . Winter zupełnie nie kojarzy mi się z zimą - jest cudownie letni i w dodatku w moim ulubionym kolorze . Natomiast Frosty nawet na zdjęciu wygląda bardzo delikatnie i zupełnie nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z fiołkiem ogrodowym (mam nadzieję, że go nie uraziłam ).
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
O ja cie! Renatko obśliniłam klawiaturę, będe musiała ją umyć zanim M. wstani po pracu bo znowu na mnie nakrzyczy że wylałam mu kawę na kompa
REWELACJA! Wszystkie mi się podobają
REWELACJA! Wszystkie mi się podobają
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
- mmaryla
- Od: 23 lut 2011, o 13:24
Wszystkie piękne wywołujące natychmiastową chęć ich posiadania
- izabela skula