Roślinki doniczkowe - cz 2 FIGA
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bożenko moje też tylko jakoś jeszcze ich nie rozgryzłam i pierwsze dwa mi padły uschły na wiór i nie mam pojęcia dlaczegobona pisze:Witaj Kasiu!
rzadko zaglądam do doniczkowców bo ostatnio pochłonął mnie ogród....,ale dziś znalazłam chwilkę i przyszłam obejrzeć Twoje nowinki
oleander słodziutki,olki to moje ulubione roślinki...
W Rogowie były małe sadzonki za 6 i 8 zł różowy pełny szkoda że Ci nie kupiłam
Mój najpierw był biały tak jak widziałaś teraz już przekwitł ten kwiatek , ale z dnia na dzień był coraz bardziej różowy :P jak rozwiną się następne pąki to cyknę fotkę :P
Dzięki Ci Basieńko za troskliwą opiekę nad moją passią
Teraz idę przymknąć oko ;:51 żeby Emila nie połknąć w drodze :P
Odezwę się wieczorkiem :P
Kupiłam dziś taką dziwną Crassulę :P ale teraz znikam :P
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Został już tylko Laki i jutro już będzie w Koszalinie :P
Plamka poszła w dobre ręce nawet nie zdążyłam się z nią pożegnać odeszłyśmy tylko na chwilkę po kwiatki i jak wróciłyśmy już syn siedział w samochodzie ale mówił że dobra rodzinka się jej trafiła od razu kupowali całą wyprawkę na giełdzie :P
Na wystawie było okropnie : zimno, mokro i wiało plamka tak się wtuliła w kocyk że wcale jej widać nie było :P a i tak dzieci ją wypatrzyły :P
Aniu do Białegostoku chyba kiedyś jechał :P
Plamka poszła w dobre ręce nawet nie zdążyłam się z nią pożegnać odeszłyśmy tylko na chwilkę po kwiatki i jak wróciłyśmy już syn siedział w samochodzie ale mówił że dobra rodzinka się jej trafiła od razu kupowali całą wyprawkę na giełdzie :P
Na wystawie było okropnie : zimno, mokro i wiało plamka tak się wtuliła w kocyk że wcale jej widać nie było :P a i tak dzieci ją wypatrzyły :P
Aniu do Białegostoku chyba kiedyś jechał :P