W ogrodzie cz.2 - Beata T
- agusia2410
- 500p
- Od: 30 kwie 2011, o 11:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: W ogrodzie cz.2 - Beata T
Beatko - orlik wspaniały ostatnio orliki mnie zachwycają
kropelka dziękuję oj tam oj tam tylko nowa rabatka przybyła a resztę obserwuję jak tam sobie poczynają
agnieszka72 hihi to nie wiem czy chować sekatory już czy dokupić jeszcze parę oto jest pytanie ? czekam ....Mi żółty orlik zmizerniał hmmm ciekawe czy za rok jeszcze będzie
lemka77 Oj mam- mam kawał działeczki i jeszcze jeden i jeden hihi Jeszcze nie wiem co pod nogi tym hortensją dosadzę coś wiosennego by się zdało a z drugiej strony żurawki mnie kręcą tylko czemu one takie drogie
agusia2410 Witaj oj tak już jest że jednego roku mamy bzika na... a za rok na ...orliki niewielki nabytek bo można wysiać
Fioletowo mi czyli dzwoneczki
Różyczki ach te różyczki
ostatnie to szałwia oj śliczna fioletowa kulka się robi to i Kulkę zaprezentuję z rudzielca przeistacza się w brązową wrednotke która ślicznie przynosi piłeczkę ....
agnieszka72 hihi to nie wiem czy chować sekatory już czy dokupić jeszcze parę oto jest pytanie ? czekam ....Mi żółty orlik zmizerniał hmmm ciekawe czy za rok jeszcze będzie
lemka77 Oj mam- mam kawał działeczki i jeszcze jeden i jeden hihi Jeszcze nie wiem co pod nogi tym hortensją dosadzę coś wiosennego by się zdało a z drugiej strony żurawki mnie kręcą tylko czemu one takie drogie
agusia2410 Witaj oj tak już jest że jednego roku mamy bzika na... a za rok na ...orliki niewielki nabytek bo można wysiać
Fioletowo mi czyli dzwoneczki
Różyczki ach te różyczki
ostatnie to szałwia oj śliczna fioletowa kulka się robi to i Kulkę zaprezentuję z rudzielca przeistacza się w brązową wrednotke która ślicznie przynosi piłeczkę ....
- agusia2410
- 500p
- Od: 30 kwie 2011, o 11:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Na jesieni siałam orliki, i nawet niektóre będą kwitły
Różyczki wspaniałe
Różyczki wspaniałe
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ach, dzwonki, dzwoneczki ... Ślicznie! A jaka urocza ta różowa różyczka!
Beatko, nawet jeśli piesio jest trochę szkodnikiem, to na pewno wszystko mu wybaczasz. Jak nie wybaczyć takiemu słodkiemu stworzeniu?
Beatko, nawet jeśli piesio jest trochę szkodnikiem, to na pewno wszystko mu wybaczasz. Jak nie wybaczyć takiemu słodkiemu stworzeniu?
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo dawno mnie nie było.
Bardzo udana metamorfoza.
Podobają mi się hosty pod domem.
No i różyczki
Dzwonki też są piękne.
Nie mówiąc o kuleczce
Bardzo udana metamorfoza.
Podobają mi się hosty pod domem.
No i różyczki
Dzwonki też są piękne.
Nie mówiąc o kuleczce
- nemezja
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Wszystko pięknie sie prezentuje i bujnie rośnie. A dzwoneczki cudowne. Dopisuje do mojej listy chciejstw:). Pozdrawiam
-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
Ochy i achy cisną się na usta Nowa rabata robi wrażenie,panom pogratulować proszę Ogród wygląda świeżo, ale deszcz bardzo potrzebny.Ja też tęsknie patrzę w niebo i liczę na dzisiejszą noc.U mnie posmutniało wszystko i jeżeli nie doczekam się deszczu to rano muszę podlać.Skalniak cudny,ma teraz swoje 5 minut.Zawsze zadziwia mnie siła rojników.Małe toto,a jaki kwiat wydaje
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Beatko wspaniale prezentuje się Twój skalniak , wszystko pięknie skomponowane, przejrzyste....u mnie o tej porze roku robi sie na nim bałagan, roślinki mocno się rozrastają i gubi się harmonia
Rabaty z iglaczkami, żurawkami i hostami śliczne
Rabaty z iglaczkami, żurawkami i hostami śliczne
- nemezja
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Rzeczywiście! Piękny skalniaczek i hostowo-żurawkowe zakątki!
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Skalniak wygląda zjawiskowo.
Widać ile pracy włożyłaś w urządzanie ogrodu.
Teraz wszystko jest na medal, tylko oglądać i skubać pojedyncze chwaściki jeśli się pojawią.
Widać ile pracy włożyłaś w urządzanie ogrodu.
Teraz wszystko jest na medal, tylko oglądać i skubać pojedyncze chwaściki jeśli się pojawią.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Zgadzam się z przedmówczyniami, skalniak uroczy.
Ale ja się pytam gdzie są chwasty? ... Tyle przestrzeni, wielkie rabaty i żeby ani jednego chwaścika?
Przecież w korze czy pomiedzy kamykami czasem coś się posieje ... Chyba, że wszystko masz wyłozone pod sapodem agrotkaniną.
Przepięknie kwitna Ci zurawki! Mam nadzieję, że też doczekam takich okazów
Ale ja się pytam gdzie są chwasty? ... Tyle przestrzeni, wielkie rabaty i żeby ani jednego chwaścika?
Przecież w korze czy pomiedzy kamykami czasem coś się posieje ... Chyba, że wszystko masz wyłozone pod sapodem agrotkaniną.
Przepięknie kwitna Ci zurawki! Mam nadzieję, że też doczekam takich okazów
Witam upalnie ,czy burzowo i deszczowo , a to już różnie bywa bo ja mieszkam w jakimś dołeczku - jakimś zakamarku ... wczoraj nie padało liczę że może dzisiaj coś z nieba poleci
Dziękuję za miłe i ciepłe słowa dotyczące mojego ogródeczka ...powtórzę roślinką że je chwalicie hihi może lepiej będą rosły
Miriam Przy tych upałach deszcz jest niezbędny , bo jak nic zamachamy się z tą konewką
AGNESS To z Ciebie szczęściara że tak rosną , albo dobrze je dożywiasz ....U mnie towarzystwo lekko przymarzło a co niektórych poskromiłam na wiosnę
nemezja
kogra Fajnie tak by było, żeby tylko gdzie nie gdzie ten chwaściorek siedział Ogarnęłam ogród i jako tako już wygląda
chatte Izo Ty wiesz że ja nie domagam i no muszę mieć tą .... Jak się przyjęły to na pewno urosną
Nic nie piszecie, że czegoś brakuję, że jeszcze nie pokazywałam -punktu centralnego czyli rondka, na którym panuję istne szaleństwo
Nagietki powariowały choć wcale ich nie sadziłam hmmm zagłuszyły mi aksamitki ....oj muszę to przemyśleć co wolę by za rok się sytuacja nie powtórzyła
Dziękuję za miłe i ciepłe słowa dotyczące mojego ogródeczka ...powtórzę roślinką że je chwalicie hihi może lepiej będą rosły
Miriam Przy tych upałach deszcz jest niezbędny , bo jak nic zamachamy się z tą konewką
AGNESS To z Ciebie szczęściara że tak rosną , albo dobrze je dożywiasz ....U mnie towarzystwo lekko przymarzło a co niektórych poskromiłam na wiosnę
nemezja
kogra Fajnie tak by było, żeby tylko gdzie nie gdzie ten chwaściorek siedział Ogarnęłam ogród i jako tako już wygląda
chatte Izo Ty wiesz że ja nie domagam i no muszę mieć tą .... Jak się przyjęły to na pewno urosną
Nic nie piszecie, że czegoś brakuję, że jeszcze nie pokazywałam -punktu centralnego czyli rondka, na którym panuję istne szaleństwo
Nagietki powariowały choć wcale ich nie sadziłam hmmm zagłuszyły mi aksamitki ....oj muszę to przemyśleć co wolę by za rok się sytuacja nie powtórzyła