Marzenko Ta trawka niebieska chyba kwitnie - jak chcesz to mogę zebrać nasionka Krystian Witaj . Malwy w tym roku mam tylko dwie i jeszcze nie kwitną , ale chyba mam nasionka z tamtego roku , muszę sprawdzić.
Tereniu pospacerowałam po twoim ogrodze i jestem pod wrażeniem pęcherznicy-ale ma piękne czerwone kwiaty ,no i te kochane prze piękne dzwonki coś ślicznego
Masz Tereniu bardzo kolorowy ogród,podziwiam,że zgromadziłaś tak dużo roślin.Jedna fajniesza od drugiej.A róże-to nic,że NN w końcu je nazwiesz ważne,że piękne.
U mnie tez susza
Tereniu,czy lwie paszcze rozsiewają ci się same?Ja wysiewałam i nie wzeszła mi anim jedna sztuka,dobrze,że na spotkaniu u Igi dostałam od Geni piekne sadzonki i mam nadzieje,ze na dobrze zagoszczą u mnie.
Aniu Pod Trzykrotką jest firletka - jaka nie wiem Helen Dziękuję Marzenko Witaj w moich skromnych progach Dziękuję w imieniu pęcherznicy i dzwonków - mnie też się podobają
Pozdrawiam i zapraszam częściej Haniu Witaj Roślinek trochę zgromadziłam ,tylko teraz czekam żeby się rozrosły i muszę je jakoś uporządkować , bo straszny bałagan . Dziękuje za miłe słowa Grażynko Witam Cię i bardzo się cieszę że do mnie wstąpiłaś dzwonek nie wiem jak się nazywa - wiem że jest dwuletni .
Pozdrawiam i częściej zapraszam Krystian Dzięki . Małgosiu Lwie paszcze same się rozsiewają i te nawet wcześniej kwitną . Ja ich nie wyrywam tylko na wiosnę ścinam nie za nisko i one odbijają od korzenia i szybciutko kwitną .
Tereniu o jakim bałaganie Ty mówisz.Nie widziałaś chyba mojego ogrodu.
Tylko ja to nazywam artystyczny nieład.Na niektórych rabatach to u mnie i kolorowo i baby z dziadem nie brakuje mimo to mnie się podoba.Tak i u Ciebie-nie narzekaj.Masz kolorowo,bardzo dużo roślin i romantyczny stworzyłaś ogród