Moje storczyki i problemy....
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I ostatni - zakupiony dzisiaj.... Żółtek A miałam juz nie kupowac .....Ale nawet moj maz nie dyskutował i jak zapytałam z przekora jakiego jeszcze mam kupic to. ....hihihi... .Zaproponował takiego w paski ...Ale niestety był w złym stanie korzeniowo - listnym....Ale juz wiem jakiego nastepnego kupie aby nie wysłuchiwac od R. ze za duzo, ze nie mam miejsca,,,,itp....Wy tez tak macie?
A oto Zółtek
:P POPATRZCIE...Nawet pączek na w piegi
[/b]
A oto Zółtek
:P POPATRZCIE...Nawet pączek na w piegi
[/b]
- MariaTeresa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Najbardziej podoba mi się żółtek z tysiącem piegów oczywiście
U mnie m.chyba zazdrosny o storczyki Dzieci chcą pomagać, szczególnie najmłodszy co kończy się różnie dla danego okazu dramatyczny upadek z odłamaniem poszczegółnych kwiatów)
A ten "zielonek" to tylko najstarszy liść ma taki pomarszczony?
U mnie m.chyba zazdrosny o storczyki Dzieci chcą pomagać, szczególnie najmłodszy co kończy się różnie dla danego okazu dramatyczny upadek z odłamaniem poszczegółnych kwiatów)
A ten "zielonek" to tylko najstarszy liść ma taki pomarszczony?
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piegusek wygląda bardzo znajomo
czekam aż mój otworzy pączki to porównamy 8)
oczywiście każdy bez wyjątku piekny, zielonek ciekawy, jeszcze takiego nie widzialam w sprzedaży
czekam aż mój otworzy pączki to porównamy 8)
oczywiście każdy bez wyjątku piekny, zielonek ciekawy, jeszcze takiego nie widzialam w sprzedaży
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
MariaTeresa niestety wszystkie listki robia sie gumowe i miekkie.....Ostatnio wyciełam "zgniłe" korzenie i mało co zostało wiec mysle ze to dlatego Probuje go ratowac ale nie wiem czy mi wyjdzie....
Dorotko bez obaw juz nic nie mam (na razie ) ......Juz poluje na kolejne ...na razie moim głównym celem jest ozywienie moich dwoch zdechlaczków Czytam wasze watki...duzo mozna sie z nich dowiedziec , kupiłam ziemie z orchidsklepiku i ksiazke o storczykach po poczytania do poduszki
A z waszych watków dowiaduje sie......... co zrobiłam zle.... ...ale cóż.....uczymy sie na błedach......
Dorotko bez obaw juz nic nie mam (na razie ) ......Juz poluje na kolejne ...na razie moim głównym celem jest ozywienie moich dwoch zdechlaczków Czytam wasze watki...duzo mozna sie z nich dowiedziec , kupiłam ziemie z orchidsklepiku i ksiazke o storczykach po poczytania do poduszki
A z waszych watków dowiaduje sie......... co zrobiłam zle.... ...ale cóż.....uczymy sie na błedach......